Ima ovdje jedan nas klub,tamo bude obavezno,postave casaf preko cjelog duvara....
zivi dernek tu bude...samo daleko mi,oko 100km..
Moderator: VIP

Pasaga wrote:....ok...,samo moram sad trazit preko kojeg kanala bi se moglo gledat.
Ima ovdje jedan nas klub,tamo bude obavezno,postave casaf preko cjelog duvara....
zivi dernek tu bude...samo daleko mi,oko 100km..

Maja wrote:Sad ću doručkovati, pa opet sjesti na net dok ispušim
Onda..
Pospremiti, oprat suđe, usisati, pokupiti veš i nasložiti, paučina na balkonu, prebrisat pločice, sto i stolice, u kući prašina, moju sobu pospremiti, usisati, brat svoju, uključiti posteljinu da se pere, staviti drugu, pospremiti hodnik (ima nekih bratovih stvari razbacanih po stolu za peglanje), usisati stazu na hodniku, prebrisati stepenice, izbaciti sve iz viseće i sudopera pa očistiti i opet sve posložiti, očistiti frižider i oba šporeta, skuhat ručak, oprati suđe, ulazna vrata i vrata od dnevnog, ostave i wc-a, očistiti wc, okupat se. I kako ću sve to da završim do 6 sati do utakmice Hr-Sr koju bih pomalo pratila uz kuckanje na forumu. A uz sve to sam mislila ugurati šetnju, barem od pola sata kad je ovako lijepo vrijeme.
Ebem ti žensko i naš mentalitet !!!!

ja hocu Maju da pozovem na zeleni caj,,Maja wrote:Sad ću doručkovati, pa opet sjesti na net dok ispušim
Onda..
Pospremiti, oprat suđe, usisati, pokupiti veš i nasložiti, paučina na balkonu, prebrisat pločice, sto i stolice, u kući prašina, moju sobu pospremiti, usisati, brat svoju, uključiti posteljinu da se pere, staviti drugu, pospremiti hodnik (ima nekih bratovih stvari razbacanih po stolu za peglanje), usisati stazu na hodniku, prebrisati stepenice, izbaciti sve iz viseće i sudopera pa očistiti i opet sve posložiti, očistiti frižider i oba šporeta, skuhat ručak, oprati suđe, ulazna vrata i vrata od dnevnog, ostave i wc-a, očistiti wc, okupat se. I kako ću sve to da završim do 6 sati do utakmice Hr-Sr koju bih pomalo pratila uz kuckanje na forumu. A uz sve to sam mislila ugurati šetnju, barem od pola sata kad je ovako lijepo vrijeme.
Ebem ti žensko i naš mentalitet !!!!

Calla wrote:odoh u razgledanje , ,,cipela torbi proljetnih mantila
,a poslije razgledanja i mozda kakvog dobrog ulova na snizenju izloga, sa kolegicom na veceru
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

šta je ovo,predbilježio se poslije utakmiceSheval wrote:Rokačina

Tako mi je bilo istoRuana wrote:Garant cu imati pola mahale na utakmici.
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests