Stani malo. Moj post si citirao i napisao da je vecinom do zena, cudne, bi -ne bi. A to me iritira. Neki mit se prenosi da zene bas i ne uzivaju u sexu ,da bi radije pile kafu, gledale seriju, tracale s komsinicom, peglale ves, a mužjak ugrozen, trpicarobnjak N wrote:I još nešto- da si pročitala post iznad vidjela bi da piše 4 , to je neki prosjek.spacebound wrote: Samo dva puta sedmicno![]()
RacoraTa sam.
![]()
Zašto su mnogi muskarci ubijedeni da imaju veci libido od zenaDa zene ne mogu pratit njihov ritam? Da l' se oni koji su to i u praksi dokazali upitaju da nije mozda do njih
![]()
I kako si ti na osnovu mog posta uspio nekako skontat da su zene krive za siromasan seksualni zivot bračnih parova:cudi
I jos nesto-I zeni treba sex, a dva puta sedmično i nije bas neka pohvalna brojka
Svi koji kažu da se sexaju dva puta dnevno, non-stop, lažu brate.
Nisam ništa ja na osnvu tvog posta , nego pišeš o "različitim sexualnim apetitima" , a ja gvoorim o normalnim
apetitima. Uvodni post govori o ženi koja voli 2 puta mjesečno. Ta žena ima problem sa normalnim libidom

4 puta je tebi prosjek, nije svima, vjerovao ili ne postoje parovi koji se seksaju svakodnevno, godinama, postoje i parovi koji se ne seksaju uopste, godinama. E, o tome sam ja pisala. Ne o prosjeku, ne sta je normalno. Vec da je bitno naci partnera s kojim si na istim talasima. A koliko se k'o puta... meni nebitno, nemam nista od toga