Da se nije iz Stoca oženio?

Moderator: Krokodil Behko
Da se nije iz Stoca oženio?
VidisFuddo wrote: 14 May 2024, 10:38Ojjj, da nisi i ti sestro, viking?Julia-Klara wrote: 14 May 2024, 10:36 Sve sam (?) samo luzer nisam![]()
I ovo sto MaliBoro i ina kazu je tacno![]()
Zabij onu duplu sikiricu u vrata, pa se onda potrbusiJulia-Klara wrote: 14 May 2024, 11:10Vidismozda neka vikinska vEstica
![]()
Dobro si...odoh potrbusit pa razmislit
![]()
Vjerovatnoca je velika..
Pa poštujem njegov život, njegov smisao, njegovo viđenje smisla iako meni nešto od toga ne mora nužno imati smisla.
gdje si ti uspio procitat to sto si procitao, ja ne znam. ali isto kako ti imas pravo na svoje misljenje ima i neko drugi. a to sta je forum, pusti se definicija, forum je za svakog ono sto u njemu nadje, svako ima svoja pravila i smisao foruma. kao i ono sto ti je rekla, posto je zeus mrtav svako nalazi svoj smisao i slagao se neko sa tim ili ne njemu to jeste smisao, to ne mozes osporitMasamune wrote: 14 May 2024, 13:08Pa poštujem njegov život, njegov smisao, njegovo viđenje smisla iako meni nešto od toga ne mora nužno imati smisla.
Ali na javnom forumu imam pravo izraziti kritiku prema nečemu što je navedeno sa uvažavanjem drugog diskutanta i bez vrijeđanja, jer ovo nije neka zatvorena grupa istomišljenika. Matan je meni u globalu ok forumaš.
Kao što rekoh, nije ništa loše rekao, pa da sam se ja našao uvrijeđen i da mu onda repliciram na nekakav bezosjećajan način i slično, tako da nema potrebe da mi između redova spočitavaš manjak poštovanja tuđeg života, smisla, pogleda itd. Predugo pišem na ovom forumu da bih se time bavio.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests