Moderator: Krokodil Behko
Paaa, i neke čitatelje, također...Socrates wrote: 07 Nov 2017, 21:03 A tek porediti region sa Svedjanima ima nekog smisla. Stvarno neke komentatore treba poslati na Goli Otok zbog gluposti.![]()
Prilicno je jednostavno... i nije moja teza, nego je to realno stanje stvari. Bogate, sredjene drzave prvo ne daju svoju valutu, jer im se moze...drugo mogu kontrolirati neke anomalije na financijskom i inim tržištima...dok sirotinja tesko prati ritam koji nosi euro zajednički monetarni sustav...Mohr wrote: 08 Nov 2017, 17:24Paaa, i neke čitatelje, također...Socrates wrote: 07 Nov 2017, 21:03 A tek porediti region sa Svedjanima ima nekog smisla. Stvarno neke komentatore treba poslati na Goli Otok zbog gluposti.![]()
![]()
Kad bi ti, bar jedamput porazmislio prije negoli ispališ frazu koja se može dopasti još samo tetama u jaslicama...![]()
Šta je problem s tim (u)poređenjem? De, bogati, pojasni, kaži bilo šta smisleno osim te glupavštine koju si istrtljao a koja ni o čemu ne govori ništa... "Porediti region sa Šveđanima"!?! Gle čuda neviđenoga i nečuvenoga!!! Gle blasfemije!!! Da smrtnoga li grijeha!!!![]()
Pa šta je problem??? Šta je i zašto čovjek uporedio u gornjem textu? Zašto je euro dobar za Hrvatsku ali ne i za Švedsku ili Dansku? Zašto, zašto, zašto...??? To je ono što čovjek pita u svom poređenju, i ništa više. No dobro...![]()
Evo i drug @stormaga će ti pomoći, detaljno nam obrazloživši svoju juste milieu tezu...![]()
Zato sam i rekao....ako je slovenija dno prihvatljivog za euro sustav....njemačka i francuska su vrhMohr wrote: 08 Nov 2017, 18:12 Dakle, bit će da su Über Alles iliti République Française siromašne i neuređene...![]()
storm wrote: 08 Nov 2017, 18:16Zato sam i rekao....ako je slovenija dno prihvatljivog za euro sustav....njemačka i francuska su vrhMohr wrote: 08 Nov 2017, 18:12 Dakle, bit će da su Über Alles iliti République Française siromašne i neuređene...![]()
Sad kako si ti rezimirao da su neuredne i siromašne, samo je tebi povezljivo
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest