...nahajcaš vatru u šporetu,pa ona pucketa,milina....znalo se igrat' i ne ljuti se covjece...'nako u onom polumraku...

Moderator: VIP
Nije vukojebina nego su iz vukojebine oni koji su pravili razvod struje po opštini. Ovdje živim 11 godina i još uvijek nisam primjetio nešto što se može nazvati gradskim trafoom. To u praksi znači, da kad god vjetar otrese neki dalekovod boga pitaj koliko daleko, nestane struje u bar pola opštine. U pitanju je infrastruktura.Zagorka wrote:savjet:odseliti se iz te vukojebine gdje čestito ni sijalica ne radi
ahamKrokodil Behko wrote:Nije vukojebina nego su iz vukojebine oni koji su pravili razvod struje po opštini. Ovdje živim 11 godina i još uvijek nisam primjetio nešto što se može nazvati gradskim trafoom. To u praksi znači, da kad god vjetar otrese neki dalekovod boga pitaj koliko daleko, nestane struje u bar pola opštine. U pitanju je infrastruktura.Zagorka wrote:savjet:odseliti se iz te vukojebine gdje čestito ni sijalica ne radi
E što mi leže tvoj post, gore nego da mi je nestalo struje plus Avazovi udarni nasloviZagorka wrote:ahamKrokodil Behko wrote:Nije vukojebina nego su iz vukojebine oni koji su pravili razvod struje po opštini. Ovdje živim 11 godina i još uvijek nisam primjetio nešto što se može nazvati gradskim trafoom. To u praksi znači, da kad god vjetar otrese neki dalekovod boga pitaj koliko daleko, nestane struje u bar pola opštine. U pitanju je infrastruktura.Zagorka wrote:savjet:odseliti se iz te vukojebine gdje čestito ni sijalica ne radi![]()
Kod nas nestaje struje samo kad su neki radoviRum wrote:Nije nestalo struje i vode ne pamtim Zenica je po tom pitanju ok![]()
E pa eto - opetKrokodil Behko wrote:Izgleda da meni najčešće nestaje. Dan pred bajram, nestajalo je deset puta a evo od jutros tri puta.Pa ebo te ko da smo u 1950-oj godini
Fakat,još sam ja na seluRum wrote:Nije nestalo struje i vode ne pamtim Zenica je po tom pitanju ok![]()
Users browsing this forum: No registered users and 9 guests