broj razvedenih bio bi znatno manji

Moderator: spacebound
Ma uspaljenica jednastorm wrote:Pazi ovo....ostavila ga nakon malo više od mjesec dana .... znači teško joj bilo koji mjesec bez seksa
Njegov princip....
a dopuštam i vješti PR .....amerika je to
Necu te popljuvati,,nego samo ostro pogledatirethna wrote:Da je ja sad nazovem "bitchara" pola foruma ce me poprijeko gledati
Ostro,poprijeko...svejedno kao sto i rekohvila wrote:Necu te popljuvati,,nego samo ostro pogledatirethna wrote:Da je ja sad nazovem "bitchara" pola foruma ce me poprijeko gledati
Zasto bi je nazvao tako?
Zato sto je postupila iskreno,,,ona to ne zeli i prekinula je (naravno ako je tocan razlog prekida)
Zar bi bila bolja da ga je zavaravala da joj nije bitno ?
Njemu je vazno cekati brak,njoj nije i ne vidim razlog zasto je ona negativka
Isto mislim i za neke druge razlike tipa vjera,svjetonazor,,,i postujem ljude koji kazu ja necu i ne mogu biti s nekim zbog toga i toga
Puno postenije nego cvrkutati o neunistivoj ljubavi pa se krvlocno razvesti nakon par godina
Oralni sex nije sex..Melek wrote:Pa nije sve sex.. ima tu i oralna, analna varijanta.. cudi me da se nisu bolje organizovali..
Smatra to još barem 90% svjetske populacije. Možda vi lovci imate drugačiji pogled na to, ko zna..Melek wrote:Eh, i vi u Zenici svasta smatrate..
To sto si na osnovu jedne stvari odmah njega svrstao u pozitiva a nju u negativku je vrlo diskutabilnorethna wrote:Ostro,poprijeko...svejedno kao sto i rekohvila wrote:Necu te popljuvati,,nego samo ostro pogledatirethna wrote:Da je ja sad nazovem "bitchara" pola foruma ce me poprijeko gledati
Zasto bi je nazvao tako?
Zato sto je postupila iskreno,,,ona to ne zeli i prekinula je (naravno ako je tocan razlog prekida)
Zar bi bila bolja da ga je zavaravala da joj nije bitno ?
Njemu je vazno cekati brak,njoj nije i ne vidim razlog zasto je ona negativka
Isto mislim i za neke druge razlike tipa vjera,svjetonazor,,,i postujem ljude koji kazu ja necu i ne mogu biti s nekim zbog toga i toga
Puno postenije nego cvrkutati o neunistivoj ljubavi pa se krvlocno razvesti nakon par godina
Pa upravu si malo sam bio slijep jer je uvijek lijepo biti iskren i ako nista i ona je svojom iskrenoscu ucinila nesto.
Spasila je zivot(da se tako izrazim) ovome momku odnosno spasila ga je od same sebe.
Njoj je ocito sex sve u zivotu na sto se ja iskreno rastuzim pa ovakve osobe ne bih nekada ni kritikovao ni ruzio nego jednostavno samo zagrlio
Samo malo dosadi ona spika o muskarcima i kako ne mogu naci pravoga,svaki je isti...a to u vecini slucajeva dolazi od "djevojaka" kao sto je ona i njoj slicnih.
Stavljam pod navodnike jer sto se mene tice ja ne mogu ovakve nikako nazivati djevojkama nego samo onako kako sam je nazvao i u prvobitnom postu i one to za mene samo i jesu.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest