Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Ja rabbi sad u ovim mubarek predramazanskim danima skruseno jel te molim da Eminem ili neko od njegovig tima zaduzenog za odnose sa javnoscu ..ovo cita....ili da Ti o svemoguci posaljes meleka itd...te ucinis da Eminem odrzi koncert( po mogucnosti meni u stanu ) negdje u BiH te da ja Spejs i ostali fanovi imamo pravo biti u bek stejdzu...a potom i na after partiju...
hvala ti ...o Boze...zauvjek tvoja izgubljena i ne vjerna ne klanjajuca itd Sibila.
Sibila wrote: 06 Apr 2021, 01:36
da mogu znam umijem ...imam sredstvo jel...itd.
ma prevarila bi smrtno ljubljenog...sta ba...izvarala bi pejgambera.. dzizs krajsta sotonu i budu skups...da sa eminemom provdem.. recimo...
od 7 uvece do 6 ujutro
jednom bar ... ah oh...
nece tebe kceri ni Mujo iz mahale
obzirom na temu ...spejs itd. sad za sad cu ti preci preko ove sitne ... bijedne zaoke...
Sibila wrote: 06 Apr 2021, 01:36
da mogu znam umijem ...imam sredstvo jel...itd.
ma prevarila bi smrtno ljubljenog...sta ba...izvarala bi pejgambera.. dzizs krajsta sotonu i budu skups...da sa eminemom provdem.. recimo...
od 7 uvece do 6 ujutro
jednom bar ... ah oh...
nece tebe kceri ni Mujo iz mahale
Slusas li Eminema ili si samo dosla na temu da ispunis dnevnu kvoru vrijedjanja? Ovo je pf Muzika, ako slusas i imas sta postavit ili reci o njemu izvoli, u suprotnom nemas sta trazit na temi.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Sibila wrote: 06 Apr 2021, 01:16
fejso temu sam zapostavila ali njega nisam...
skoro da ni dan ne prodje a da ne pustim sebi sing for the moment..
pokusacu da docaram zbog svog loseg engleskog ...
dio kada kaze......dej vont ju tu luz jor majnd evri tajm ju med....so dej ken traj det ju luk lajk a luz kenenn.....ne da mi se tipkat pravilno tj pravilnije koliko znam...
toliko puta sam se pronasla u toj recenici....
drugi dio.....aj am a kriminal hau kud aj rejz a litl grl...aj kunt aj kund be fit tu...
e taj dio u smislu da sam jedna od tih..koja nikad nece niti je mogla imati dijete....
Slusam ga i ja svaki dan, i djecu sam naucila, vole ga Mali poludi uz Till I Colapse
Al moja je The Way I am, i naravno Space bound
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Ne znam ni ja, zaista. Ne nailazim ni na kakve vijesti, osim ponekad nesto za kcerku mu. Izrasla je u pametnu i lijepu zenu. A ovako da idem rovit o privatnom zivotu jok.
ironman wrote: 18 Jun 2021, 07:37
Marshal je vec dugo vremena " cist" od alkohola i droga.
Sigurno vec par godina.
Zelim mu da ostari "cist"..
Toliko znam, ali to je stara vijest. Cak ne znam ni kad se definitivno s Kim rastao, jer su vazda bili on - off.
Ako koga zanima nesto iz djetinjstva, mladosti, raspored soba u vili na raspolaganju sam
Nista covjeka ne razbistri kao kad se nadje na stolu u ordinaciji..nemocan da sam ista poduzme po pitanju toga hoce li u tom trenutku zivjeti ili umrijeti.
Naravno mislim na ljude koji zele zivjeti.
On je bas budaletina, ali pozitivna, kako se ja njemu ismijem kad gledam intervjue, pa onda neki tekstovi, npr. Puke ili Big Winnie
A tek spotovi, kao Without me