ponesi samo sebe

Moderator: spacebound
Zagorka wrote:Nezz jesam spominjala slučaj,moj rođak(na svu sreću dalji)kad gledaš sve ok.momak,ali ima pun qurac kompleksa......zna da nije nesto ni pametan(fizikalu radi i to jedva zadrzao),ni lijep nesto(ali se udebljao,pa ruke nosi odvojene od tijela,sad misli da je malo veci muskarac,zbog par kila)......
Elem,kako to liječi:oženio ženu stupidnu toliko da te svrbi kad pričaš s njom(ako si toliki baksuz da je sretneš)....fizički lošije izgleda od njega,gluplja je od njega,(i od većine ljudi na svijetu),ali on ako se neko pravda s njim,iznosi argumente,postaje malo agresivan,zamišlja da svašta zna(takva mu je i mati) i on bi da svi šute i da potvrđuju njegove riječi.....
Normala je da se plaši žene koja ga može u dvije rečenice osakatiti......stravično se plaši žena koje imaju karijeru,vlastite prihode,izgrađen stav,jaku ličnost......
Zato je doveo glupu ko ćurka(a izgled,Boze me oprosti,necu komentirati),ali on je njoj vrh......on je njoj pravi,ona njemu carape obuva,on je njoj Tito,ako on kaze da nece vise biti snijega-neće ga biti.....
Što sa njom ne mozes normalno nikako pricati,sto ona smatra da svijet treba biti isto ko u indijskoj sapunici,sto je njoj idol seka aleksic,sto pola rijeci pogresno izgovara-sve je to nevazno.....
Dok god klimucka i gleda u njega ko u zlatan krst.......tako on liječi komplekse......tako,i rugajući se ljudima kojima nije ni do koljena.....
Znaci ti bi je volio imati u krevetu, a ne bi je ozenio, zezali bi te jelde.camargue wrote:ne plasim se uspjesnih zena,bar ne ovako,za brak ne znam,ne bih o tome...ali znam prilicno sigurno da su uspjesne zene vrrrlo dobre krevetu i znaju vrlo dobro udovoljit takoreci sve zelje partneru...nekako su drugacije,samopouzdane,susretljive,komunikativne,nema lako naci neku zelju a da one budu iznenadjene...ja bih rekao da jednim dijelom mozga razmisljaju slicno kao muskarci,sto bi se reklo ono muskom logikom pa je valjda i to razlog sto to sa krevetom vrlo dobro funkcionira..
Biba wrote:...ja se jedva kontarisala jednog a jedan drugi mene zaustavi na autobusnoj stanici i kaže : Eh, sad imam ŠAMSU...ma kad ga nisam kišobranom nabubala...Salamun
Terasa svjesti wrote:Ma hajde pa ni one obrazovane ne ujedaju osim u eksplicitnim situacijama .
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests