Vjeronauka
Re: Vjeronauka
nek mi neko kaze kako se smakne ova tema pa da je smaknem na glavu mi se popela
There is no wealth like knowledge, no poverty like ignorance.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9976 times
- Been thanked: 11845 times
- Status: Online
Opce poznato,ja ucestvujem na svim temama,svidjale mi se ili ne.. Podrzavam rad foruma i usput se druzim ...Jbg..Emina,samo je zaobidjes ako ti smeta i gotovo.. Nece se niko nista ljutiti.. Ionako je zaobilazi pola forumasaemina wrote:nek mi neko kaze kako se smakne ova tema pa da je smaknem na glavu mi se popela
- komsija
- Aktivni forumaš

- Been thanked: 2 times
- Status: Offline
Pa forum je mjesto gdje se o svemu diskutuje a ako neko nesto ne voli tada jednostavno se zaobidjeemina wrote:nek mi neko kaze kako se smakne ova tema pa da je smaknem na glavu mi se popela
jel da nije tesko cccc :lol
Kada ljudi odu od tebe, pusti ih neka idu.Tvoja sudbina nikada nije vezana za nekoga ko te napusti. To ne znači da je ta osoba loša, nego da je njena uloga u tvom životu završena."
I, obratno!
I, obratno!
- niska grana
- Aktivni forumaš

- Been thanked: 2 times
Mislim da ipak rade mnoge korisne stvari i itekako doprinose svakodnevnom životu, naročito u onim dijelovima naše zemlje gdje malo je reći ugroženi ljudi nemaju nikakvu podršku političkih institucija. I sve dok je tako, odnosno sve dok ne budemo imali odgovarajuće institicije nadležne za odgovarajuća pitanja, dok političari ne riješe neka egzistencijalna pitanja na nivou države o kojima je ovdje već bilo riječi, VZ će se morati miješati u političku svakodnevnicu. Ali to je već druga tema.Krokodil Behko wrote:Dakle,zelim reci,koliko ko doprinosi,toliko i ima pravo da se cuje u javnosti i odlucuje o nekim znacajnijim pitanjima.. Tako bi trebalo biti. Odnosno,ne bi bilo lose,da se sve vjerske zajednice u BiH,malo pozabave i zivotima ljudi...a ne samo smrcu.
Last edited by niska grana on 26 May 2011, 00:37, edited 1 time in total.
Gratias ago Tibi, Domine, quia fui in hoc mundo.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Mislim da takva mjesta ne postoje.. Svugdje ima pristalica stranaka..
A ne vjerujem da su ovi bolji od njih.. Tu su oni svi negdje..
A ne vjerujem da su ovi bolji od njih.. Tu su oni svi negdje..
- carobnjak N
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 801 times
- Been thanked: 927 times
Stvar oko Suljagića i njegove stranke je vrlo jasna -oni su fejk,lažnjaci ,šupljatori koji se bave vjeronaukom u želji da prikriju svoju nemoć u riješavanju drugih problema koji su 1000 x važniji od ove teme i Emina je dobro primjetila da je ovo isforsirano.Npr kad je započeta halabuka oko vjeronauke izašla je vijest da BiH ima najveću kamatnu stopu u Evropi i da gradjani za neki stambeni kredit kojim kupe prosiječan stan kad vrate glavnicu+kamata ,u stvari kupe banci još jedan stan :mig
Znači mogu simpatizeri SDP-a prosipati šuplju kako oni vraćaju osmijeh na lice nekome (ahahahaha
)i bildati ovu priču sa Suljagićem do herojskih razmjera,kad je to samo poza koju su zauzeli i raširili se da se ne vidi govno koje su donijeli sa sobom .Ali govno smrdi ....
Znači mogu simpatizeri SDP-a prosipati šuplju kako oni vraćaju osmijeh na lice nekome (ahahahaha
niko te ne može spasiti osim tebe (Bukovski)
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Jos bih samo dodao,najbolje se poznaju neprijatelji Bosne i Hercegovine,kad zalaju ko pascad a isto tako i podmetnu svoj zlocin protiv drzave i naroda drugima.. Evo,cifra je konacna.. BiH,duzna je oko 9.5 milijardi maraka.. Ispade da je SDP to sve sam napravio za ovih 6 mjeseci vladavine i to u samo jednom entitetu.. Kako nazvati covjeka koji toliko laze i planski podrzava one koji su izdali BiH u Dejtonu,obezbjedili sebi image neke "din-stranke" kod IVZ..ili kod Boga licno,posto u IVZ kazu da samo oni razumiju Boga.. Kakvi su to ljudi koji govore o Bogu a podrzavaju pljacku naroda u iznosu od skoro pa 10 milijardi maraka?? Da stvar bude gora,nisu opljackali nas...sadasnje generacije.. Nas su oplljacklai ti isti politicari i te iste hodze nakon rata a u vezi onih 15 milijardi maraka donacija koje su nestale bez traga i glasa.. Ovo sad,pljackaju onu tek rodjenu djecu.. Djecu koja se trenutno,bezbrizno igraju sa zveckama i lutkama u kolicima.. Za nekih dvadesetak godina,svako to dijete,krvavo ce raditi da vrati te kredite koji su uzeti i potroseni,boga pitaj kako..a sve na osnovu "din-pripadnosti".. Ne znam,sta smo toliko Bogu skrivili da cetnici pobiju toliko naseg naroda a ono sto ostade zivo,podjarmljeno je od strane onih,koje je jos prije vise od 800 godina,porazio ban Kulin i prosirio granice nase zemlje,skoro pa do okvira danasnjih granica.. Ovi avlijaneri,laju samo kad ih neko takne u njihove privilegije. Njih ne zanimaju nikakve granice.. Jedine granice koje su im zanimljive,jesu granice njihovog licnog bogatstva,kojeg svakim danom,sve vise i vise sire.. Sa njima je i Reis naravno.. nema se preceg posla,nego na Kovacima,graditi Babilonsku kulu..Pa posto se nema para,isce se od gazda-radoncica.. Onog istog Radoncica koji u SA dodje kroz tunel,sa kesom stvari u ruci.. I to bijase tad,sva njegova imovina.. Sjecam se posleratnih godina.. na benzinskoj,u posti,u drzavnim institucijama..ama bilo gdje..kud god krenem,nema se pola marke za kusur i uvale mi Avaz umjesto pola marke.. I tako nastade gazda Radoncic.. Ova sirota zemlja,dade mu sve.. I zadnje pola marke,iz dzepa nekog prognanog demobiliziranog borca,nije mu bilo tesko uzeti.. Pola marke po pola marke i napravi on svoje tornjeve razne i bljestave.. Naravno,u rotirajuci restoran na vrhu Avaz busines centra,oni sto im otimase po pola marke svaki dan,nisu dobrodosli.. Dobro dosli su samo oni koji planiraju,za sat-dva potrositi bar pola milje.. Mogao je Radoncic,kad se vec silno obogatio,sam sagraditi nesto za beskucnike,gladne ili bolesne.. Ali jock.. sandzo je sandzo.. Moci i uticaja,nikad dosta.. Hajmo da gradimo kulu babilonsku na Kovacima.. Otkud sehidima pravo da budu sehidi,ako to Radoncic i njegov potrcko Ceric ne odluce i ne certificiraju.. Smeta sportsko igraliste ??? Nema porblema,bageri su mocne masine.. Bagerima cemo uvjeriti sve da je ovo ispravan pootez i da tu nema ko sta da prica.. Izvolite sehidi.. Sad mozete biti sehidi.. Do sada,vjerovatno niste ni bili jer otkud kome pravo da tako govori ako to nije pisalo u Avazu...
- carobnjak N
- Forum [Bot]
Tema nije Radončić,on samo koristi svoj medij da se dodvori IZ(ne reisu već IZ)a ovi naravno to koriste i imaju potpuno pravo na to jer ih državna tv stigmatizira.
Zato što si uporan u svojim nebulozama i uvredama te spominješ potpuno bezveze šehide "vehabije" ću te oprati u idućem postu onako kako samo ja znam. :mig
Pripremi se ima da te boli :lol
Zato što si uporan u svojim nebulozama i uvredama te spominješ potpuno bezveze šehide "vehabije" ću te oprati u idućem postu onako kako samo ja znam. :mig
Pripremi se ima da te boli :lol
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

[quote="carobnjak_iz_voza"
Pripremi se ima da te boli :lol[/quote]
Mene primitivni mozgovi ne mogu oprati niti na bilo koji nacin nauditi mi.. Pred tobom je oficir ARBiH koji je u akcije isao i bez oruzja.. Smijesan si sa tim kratkogacim vehabijama pecinske svijesti.. I kako oni meni mogu nauditi? O cemu ti pricas bolan?
Usput,tema nisam ni ja nego vjeronauka zar ne ?????
Ali shvatam ja tebe.. Valja se razracunati sa mrskim Behkom.. samo ne znam koliko miloona vehabija ce biti potrebno za takvo sto
m Da li to znaci da si podvio rep i da nemas svoje rijeci?? Nesto pocest donosis tekstove polupismenih tipova sa jako puno gramatickih gresaka???
Pripremi se ima da te boli :lol[/quote]
Mene primitivni mozgovi ne mogu oprati niti na bilo koji nacin nauditi mi.. Pred tobom je oficir ARBiH koji je u akcije isao i bez oruzja.. Smijesan si sa tim kratkogacim vehabijama pecinske svijesti.. I kako oni meni mogu nauditi? O cemu ti pricas bolan?
Ali shvatam ja tebe.. Valja se razracunati sa mrskim Behkom.. samo ne znam koliko miloona vehabija ce biti potrebno za takvo sto
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- carobnjak N
- Forum [Bot]
dragi naš komšija ne znam zašto ti misliš da nas zanimaju tvoje i Behkove ljubavne poruke jer ovdje je očito riječ o tome i moram te upozoriti da osim što je to skretanje sa teme taj text je besmislen i u jednu ruku plagijat i to većim dijelom.Nije od riječi do riječi ali je prepis tudjeg texta sa ove stranice http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... start=1525Krokodil Behko wrote:komsija wrote:Behko valjda se neces ljutiti sto sam ovaj tvoj dugi komentar postavio na facebook ali sam tebe naveo kao izvor i ovaj forum
smatram da taj komentar zavredjuje vise paznje jer je to dobra analiza ove teme i dobra podloga za daljnju diskusiju
http://www.facebook.com/profile.php?id=1534113706
Ma necu se ljutiti... Ako je za forum,neka je.. uradi to i sljedeci put... Hvala za publicitet
i nema nikakve veze sa temom iako nas plagijator Behko pokušava uvjeriti rečenicom
..i onda da potkrijepi tu tvrdnju nečim smislenim,da napravi neku poveznicu izmedju ocjenjivanja vjeronauke u BiH i političke situacije i "vehabizma" u KSA,bilo šta da napravi da mu mi povjerujemo,on napravi.......ništa .Pa kako će i napraviti kad nemaju nikakve veze,naravno.Pitate se kakve ovo ima veze sa vjeronaukom ?? Naravno da ima.. A odgovor bi bio: Ako nasa ulema slijedi naputke iz S.Arabije,sta ce to toliko korisno,predavati djeci u skoli?
Ptice na grani znaju da u islamu nema Vatikana i vrhovne komande ,a pogotovu znaju da je povezivati IZ sa selefizmom nespojivo jer glavni postulat kod nas popularnih "vehabija" jeste antisveštenstvo,antihodžinizam koji je nemoguće sprovesti u sekularnim državama.
Još da te upozorim dragi naš Komšija da očekivati od fejsbuka da bude javno mijenje i razmisli o bilo čemu ozbiljnom ili da uradi kakav ozbiljan komentar koji zahtjeva malo više znanja i vremena od klika mišom na opciju "lajk" ,je neozbiljno.
Fejsbuk je čista šprdnja i mjesto gdje se ništa ne uzima ozbiljno i čak i ako dobiješ neki lajk ,zamisli koliko je napora trebalo nekoj osobi da to uradi :lol .Takodjer ne znam koliko je pošteno od tebe prema Mayi da reklamišeš indirektno druge forume(wtfc
Uz ovu živu pišuriju od Behkovog texta trebao si da dodaš i simboličnu muzičku numeru :lol [media]DDCv9Zn4RSM[/media]
- carobnjak N
- Forum [Bot]
što nisi reko prijeMene primitivni mozgovi ne mogu oprati niti na bilo koji nacin nauditi mi.. Pred tobom je oficir ARBiH koji je u akcije isao i bez oruzja.. Smijesan si sa tim kratkogacim vehabijama pecinske svijesti.. I kako oni meni mogu nauditi? O cemu ti pricas bolan?
Ali shvatam ja tebe.. Valja se razracunati sa mrskim Behkom.. samo ne znam koliko miloona vehabija ce biti potrebno za takvo sto Da li to znaci da si podvio rep i da nemas svoje rijeci?? Nesto pocest donosis tekstove polupismenih tipova sa jako puno gramatickih gresaka???
P.S. daj ba nemoj nas zajebavati kad svi znamo da si ti nindja
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

carobnjak_iz_voza wrote:što nisi reko prijeMene primitivni mozgovi ne mogu oprati niti na bilo koji nacin nauditi mi.. Pred tobom je oficir ARBiH koji je u akcije isao i bez oruzja.. Smijesan si sa tim kratkogacim vehabijama pecinske svijesti.. I kako oni meni mogu nauditi? O cemu ti pricas bolan?
Ali shvatam ja tebe.. Valja se razracunati sa mrskim Behkom.. samo ne znam koliko miloona vehabija ce biti potrebno za takvo sto Da li to znaci da si podvio rep i da nemas svoje rijeci?? Nesto pocest donosis tekstove polupismenih tipova sa jako puno gramatickih gresaka???POOOOZOR!oficir in the haus ,evribadi na noge!
![]()
P.S. daj ba nemoj nas zajebavati kad svi znamo da si ti nindja
Uvijek korak ispred..
Sad mogu reci,nemoj vise da hinis kako sam uvrijedio sehide..
Iz tvojih rijeci,vidi se da tebi nije ni stalo do ARBiH..
I jos se vidi da si podmetao toboznje vrijedjanje sehida.
Pa koliko to ti mozes daleko otici u podmuklosti ??
Jesi li siguran da imas neke veze sa vjerom u Boga jednog i jedinog,
milostivog i gospodara svijetova.. ?? koliko ja vidim,tvojim nistavilom,vladaju
samo laz i nekakvo sunjanje iza ledja,tracanje i plakanje zbog "nepravednog tretmana"
na forumu.. Sve same osobine jednog heroja..nema tu sta ...
A sa druge strane..eto procitao si.. Nema tu nista smijesno.. Iz Austrije,dobrovoljno
u redove ARBiH i to sa ponosom isticem.. Meni niko ne moze reci da sam izdajnik niti
bilo sta drugo.. Niti sam takvo sto cinio.. Nisam poput onog kepeca Avdice Sidrancica
da javno izjavim kako ne vjerujem da ce BiH opstati,sam zato sto to i zelim.. A on to
zeli da bi dobijao penziju iz Beograda.. On je inace u Radoncicevoj stranci..Kao i reis
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Izvini ovaj ti... sejh.. mozda si cekao odgovor a ja ne citam bas tvoje nebiloze..carobnjak_iz_voza wrote: i nema nikakve veze sa temom iako nas plagijator Behko
Pogotovo ne citam izmisljotine ovakvog tipa.. Behko nije plagijator i nikada nece ni biti.. Taj post sam napisao za 10 m inuta i to sto ti mislis da sam plagijator cisto me zaboli Q,.. Nisam ti ja kriv sto ti treba cijeli dan za polupismeni sastav pa mislis da su svi plagijatori... dakle, post je moj Mislim da to znaju i neki stari forumasi koji su se siti nacitali od mene takvih postova a znas i ti... zavidis samo na kvalitetu pa sad hoces da me ojedis kao plagijatora... Izvoli dokazati slicnost a znaj da nisam ni pogledao taj link jer me ne zanima.. EJes vidio sto ti je talenat
To Bog daje samo pravim vjernicima.
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8208 times
- Been thanked: 19305 times
čarobnjak ako ne možeš dokazati da je onaj post napisao neki drugi, nemoj optuživati bezveze.
i dajte više...........
tema je vjeronauka
nemojte me tjerati da dijelim banove
i dajte više...........
tema je vjeronauka
nemojte me tjerati da dijelim banove
- sancho_no1
- Sitna buranija

Ma treba zabraniti vjeronauku skroz ili je uvesti kao fakultativan predmet.
Ostao sam iznenadjen neki dan kada se moj brat upisivao u srednju skolu pitanjem da li bi zelio ici na vjeronauku.
Odmah ja kazem ma jok prekrizi to. kakva vjeronauka i srednja skola sta vam je. Jos to ono tipicna muska skola taman ce neko od njih ici na vjeronauku.
Jos malo i na fakultete ce uvesti vjeronauku. Pa ce ljudi morati đonove praviti iz vjeronauke.
Ono na jedan đon sedmi ajet, aahhaahaha
) mislim stvarno nidje veze naamecu nam nesto sto mi ne zelimo ili vecina nas. Ukoliko postoji kriticna masa koja to zeli nek izvole nek im uvedu ali da se ne ocjenjuje. jer su time ugrozena prava nas vecine koji to ne zelimo.
Sve u svemu UKINUTI REISA i vjeronauku
))
Ostao sam iznenadjen neki dan kada se moj brat upisivao u srednju skolu pitanjem da li bi zelio ici na vjeronauku.
Odmah ja kazem ma jok prekrizi to. kakva vjeronauka i srednja skola sta vam je. Jos to ono tipicna muska skola taman ce neko od njih ici na vjeronauku.
Jos malo i na fakultete ce uvesti vjeronauku. Pa ce ljudi morati đonove praviti iz vjeronauke.
Ono na jedan đon sedmi ajet, aahhaahaha
Sve u svemu UKINUTI REISA i vjeronauku
Tamo gdje svi misle isto, niko ne misli mnogo!!!
- carobnjak N
- Forum [Bot]
sancho_no1 wrote:Ma treba zabraniti vjeronauku skroz ili je uvesti kao fakultativan predmet.
Ono na jedan đon sedmi ajet, aahhaahaha) mislim stvarno nidje veze naamecu nam nesto sto mi ne zelimo ili vecina nas. Ukoliko postoji kriticna masa koja to zeli nek izvole nek im uvedu ali da se ne ocjenjuje. jer su time ugrozena prava nas vecine koji to ne zelimo.
Sve u svemu UKINUTI REISA i vjeronauku))
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Nisi ti ni razumio o cemu je rijec izgleda.. Nije rijec o ocjenjivanju nego,sancho_no1 wrote:Ukoliko postoji kriticna masa koja to zeli nek izvole nek im uvedu ali da se ne ocjenjuje.
da li ce ta ocjena,ulaziti u ukupan prosjek....
A sad mi objasni sta znaci izraz "kriticna masa" ?????
Obzirom na nacin,na koji si upotrijebio taj izraz,ti garant i ne znas,
sta to znaci.,.. Zar se to moze desiti toliko urbanom i modernom tipu
- sancho_no1
- Sitna buranija

"Sloboda jednog covjeka, ide sve donde dok ne zadire u slobodu drugog covjeka"
Pa ovako ocito ti moram nacrtati.
Dovoljna grupa ljudi koja zele nesto. u ovom slucaju grupa ucenika koja zele da idu na predmet vjeronauka
Recimo u srednjoj skoli gdje ide moj brat (sto je meni jako drago) ima 400 ucenika od toga se za vjeronauku prijavilo dvoje ucenika.ostali su protiv
Ocito da bi se samo izlagali trosku kada bi se radi njih par odrzavali redovni casovi. Da ih ima dvadesetak onda bi bilo uredu.
U sarajevu je takav slucaj nema dovoljno ucenika(kriticna masa) dok mozda u Gluhoj Bukovici ili nekom drgom istom ili slicnom mjestu to nije slucaj...
Znam ja dobro u cemu je problem.
Obzirom da sam jedan od predvodnika akcija zabrane vjeronauke u skolama.
Znaci zabrane, ne samo da ne ulazi u prosjek nego da se ukine skroz.
U tim manjim mjestima kao sto je gluha bukovica i slicno uvesti neke ccivilizovane predmete. Koji ce pomoci edukaciji a ne dodatnom zaglupljivanju mase.
Proizvodeci nove potencijalne teroriste u najamnju ruku nacionaliste....
Pa d a postoji problem gdje zaposliti tolike "profesionalne klanjace" tj Hodze... I ovako po sarajevu nicu dzamije ko gljive poslije kise nebi li im nasli koje radno mjesto.
Dakle najbolje rjesenje bi bilo izbaciti je skroz i uvesti neki drugi predmet "Etika" "kultura religija" ili slicno.. Mislim da je uvazeni ministar pogrijesio kada je izasao u susret i dozvolio da ove godine vjeronauka ulazi u prosjek. Trebao je ODMAH zabraniti a ne cekati septembar odnosno iducu skolsku godinu
Pa ovako ocito ti moram nacrtati.
Dovoljna grupa ljudi koja zele nesto. u ovom slucaju grupa ucenika koja zele da idu na predmet vjeronauka
Recimo u srednjoj skoli gdje ide moj brat (sto je meni jako drago) ima 400 ucenika od toga se za vjeronauku prijavilo dvoje ucenika.ostali su protiv
Ocito da bi se samo izlagali trosku kada bi se radi njih par odrzavali redovni casovi. Da ih ima dvadesetak onda bi bilo uredu.
U sarajevu je takav slucaj nema dovoljno ucenika(kriticna masa) dok mozda u Gluhoj Bukovici ili nekom drgom istom ili slicnom mjestu to nije slucaj...
Znam ja dobro u cemu je problem.
Obzirom da sam jedan od predvodnika akcija zabrane vjeronauke u skolama.
Znaci zabrane, ne samo da ne ulazi u prosjek nego da se ukine skroz.
U tim manjim mjestima kao sto je gluha bukovica i slicno uvesti neke ccivilizovane predmete. Koji ce pomoci edukaciji a ne dodatnom zaglupljivanju mase.
Proizvodeci nove potencijalne teroriste u najamnju ruku nacionaliste....
Pa d a postoji problem gdje zaposliti tolike "profesionalne klanjace" tj Hodze... I ovako po sarajevu nicu dzamije ko gljive poslije kise nebi li im nasli koje radno mjesto.
Dakle najbolje rjesenje bi bilo izbaciti je skroz i uvesti neki drugi predmet "Etika" "kultura religija" ili slicno.. Mislim da je uvazeni ministar pogrijesio kada je izasao u susret i dozvolio da ove godine vjeronauka ulazi u prosjek. Trebao je ODMAH zabraniti a ne cekati septembar odnosno iducu skolsku godinu
Tamo gdje svi misle isto, niko ne misli mnogo!!!
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Netacno interpretirana definicija pojma "kriticna masa"sancho_no1 wrote: Dovoljna grupa ljudi koja zele nesto. u ovom slucaju grupa ucenika koja zele da idu na predmet vjeronauka
tacna definicija glasi "Dovoljna masa ljudi,organiziranih oko programa ili ideje sa kojim zele promjene u drustvu.. U ovom slucaju,nije rijec o promjenama nego o zadrzavanju onoga sto je i bilo.. Dakle, nemas pojma..
A sto se tice te info od 400 djaka samo 2 hoce vjeronauku.. Ne znam sta bih rekao.. Ovdje je pisao nikc carobnjak iz voza i on je bio u jednoj a ti si ocito u drugoj krajnosti.. Lazete i jedan i drugi.. Ako zelis dokazati to sto si rekao.. pitanje ti je isto kao i za Carobnjaka iz voza... Donesi validnu informaciju o tome,pa cu ti povjerovati..
Sve dok to ne ucinis,imam pravo da sve sto napises,nazovem gomilom gluposti..
Pa tako nam reci.. Ja sam ovdje od prvog momenta,bio protiv racunjanja ocjene iz vjeronauke u prosjek.. ali nikada...ama bas nikada nisam ni mislio ni napisao da je treba ukinuti.. Ocito da pripadas faistickoj ideologiji,jer samo oni reduciraju obrazovanje djece,mimo zakona i volje djaka i njihovih rodittelja.. Bas fino sto si se izjasnio...Obzirom da sam jedan od predvodnika akcija zabrane vjeronauke u skolama.
Ahh..da... za moje se postove ne brini...Imam ih masalah..
Ali ne vjerujem da ces ih ti imati toliko