Mislila je da sam stariji, a I moji mi rekose da sam mogao nesto tu, doduse ona je odradila bila posao kukovima, malo malo , pa zakaci me , a bile ona I drugarice do stola.
Moderator: Krokodil Behko
Ne budi nostalgicanNostalgija wrote: 05 Jan 2020, 20:10ovo prvo 2 su dobri, ali ovo zadnje mi je sumnjivotuzlak1212 wrote: 05 Jan 2020, 19:56
Dodaj je na svim drustvenim mrezama, javi joj se na chat, kad je vidis uzivo nemoj je pozdravljat nek se kucka sama pozdravi![]()
Umrijet ces ko carobnjakMutevelija wrote: 05 Jan 2020, 20:10 Ja jednom.malo nisam umocio , ali sam imao tad 19 a ona 29
Mislila je da sam stariji, a I moji mi rekose da sam mogao nesto tu, doduse ona je odradila bila posao kukovima, malo malo , pa zakaci me , a bile ona I drugarice do stola.
Doduse ne hodam.po tim kafanama diskotrkama cest tako u galaxisu noras htz cipele nositi, ovo je bilo u Basementu dole Coco.tuzlak1212 wrote: 05 Jan 2020, 20:11Umrijet ces ko carobnjakMutevelija wrote: 05 Jan 2020, 20:10 Ja jednom.malo nisam umocio , ali sam imao tad 19 a ona 29
Mislila je da sam stariji, a I moji mi rekose da sam mogao nesto tu, doduse ona je odradila bila posao kukovima, malo malo , pa zakaci me , a bile ona I drugarice do stola.![]()
Koje a to pa to je bilo davne 2016 godine a jos joj ja kazem ma nemas ti 29 izgledas kao da imas 24 bila je ta slika na fb.
trebo se ponudit da joj raspuse nargilu, al jok, on je slikavo za forumČarobni wrote: 15 Jan 2020, 00:25 Nema dima oko nje, dakle u blizini nema kapacitetnih pluća da raspušu ovu nargilu.![]()
Ja ti ne bi odgovorila u tvoju korist a bas oni hoce?Mutevelija wrote: 15 Mar 2020, 21:29 Pa znam da nece odgovor ici u.moju korist zato sebi otvorio ovu temu.
Users browsing this forum: No registered users and 35 guests