vila wrote: 11 Apr 2021, 21:50 Ja bi vam sad slikala svoju ladicu ali mrsko mi ustati a i u neredu je
Al bolje i to nego da mislim o koronu

vila wrote: 11 Apr 2021, 21:50 Ja bi vam sad slikala svoju ladicu ali mrsko mi ustati a i u neredu je
Al bolje i to nego da mislim o koronu
HahahahMorningStar wrote: 11 Apr 2021, 21:53 To je inace light varijanta lilly, ostale ne smije da ne uzrokuje proteste ekstremnih katolika i opatica![]()
Ovo u sredini ti je seksi, eventualno ovo desno.lilith1 wrote: 11 Apr 2021, 21:43 Ovo kupih neki dan u h&m ..cijena odlicnaaaaa
Ma razumijem kod nas nema izbora toliko a da je kvalitetno
Alma ras ima dobar udoban ves ali nista sad..previse dobro20210408_145655.jpg
Meni je desno famoznoMunDzi wrote: 11 Apr 2021, 21:57Ovo u sredini ti je seksi, eventualno ovo desno.lilith1 wrote: 11 Apr 2021, 21:43 Ovo kupih neki dan u h&m ..cijena odlicnaaaaa
Alma ras ima dobar udoban ves ali nista sad..previse dobro20210408_145655.jpg![]()
Ali ovo lijevo je fakticki lagani steznik koji se nosi ispod haljine da poravnja slaufcice.
Nije mi to seksi komad rublja.
Ma to mi je iskreno onako po kuci kad spavam nego uslikala to neki dan s tim a ima cipku pa reko hajdMunDzi wrote: 11 Apr 2021, 21:57Ovo u sredini ti je seksi, eventualno ovo desno.lilith1 wrote: 11 Apr 2021, 21:43 Ovo kupih neki dan u h&m ..cijena odlicnaaaaa
Alma ras ima dobar udoban ves ali nista sad..previse dobro20210408_145655.jpg![]()
Ali ovo lijevo je fakticki lagani steznik koji se nosi ispod haljine da poravnja slaufcice.
E moras se onda obuci u te cat outfite pa uslikati.lilith1 wrote: 11 Apr 2021, 22:02Ma to mi je iskreno onako po kuci kad spavam nego uslikala to neki dan s tim a ima cipku pa reko hajdMunDzi wrote: 11 Apr 2021, 21:57
Ovo u sredini ti je seksi, eventualno ovo desno.![]()
Imam ja isto ne znam koliko si ljubitelj, u cipki skroz od stopala do vrata ne znam kako da nazovem to. Onda imam ono znaš cat woman sto ima onu masku? E to sa usima i ocima ..imam neke eto malo za zabavu odjela od opatica i tako..a cipka grudnjaci i to mi se svida.
I hvala ti
.
Imam ali to je bolan previše eksplicitno grudi se vide jer je otvoren taj dioMunDzi wrote: 11 Apr 2021, 22:06E moras se onda obuci u te cat outfite pa uslikati.lilith1 wrote: 11 Apr 2021, 22:02
Ma to mi je iskreno onako po kuci kad spavam nego uslikala to neki dan s tim a ima cipku pa reko hajd
Imam ja isto ne znam koliko si ljubitelj, u cipki skroz od stopala do vrata ne znam kako da nazovem to. Onda imam ono znaš cat woman sto ima onu masku? E to sa usima i ocima ..imam neke eto malo za zabavu odjela od opatica i tako..a cipka grudnjaci i to mi se svida.
I hvala ti
.
Zbog maski se svi manje šminakaju..gospođa Brams wrote: 12 Apr 2021, 08:29 Lijepe su vam kolekcije
Moja je razbacana po stanu, nesto drzim u kupaoni, nesto u sobi u ormaru
Otkako moramo nositi masku na poslu puno manje se sminkam, eventualno vikendom, preko tjedna slabo jer mi to nema smisla s maskom
Tekuci puder koristim minimalno...koza mi reagira lose na njega, pogotovo ovi jeftiniji
Obicno stavim korektor, eventualno malo tekuceg pudera, na oci tus i maskaru, popunim obrve, stavim rumenilo, bronzer, i ruz, poprskam nekim setting sprayom i gotovo. Za 5 minuta sam spremna![]()
Praksa. Tus recimo izvucem u 2-3 poteza, ali trebale su mi godine da dodem do te razinelilith1 wrote: 12 Apr 2021, 08:43Zbog maski se svi manje šminakaju..gospođa Brams wrote: 12 Apr 2021, 08:29 Lijepe su vam kolekcije
Moja je razbacana po stanu, nesto drzim u kupaoni, nesto u sobi u ormaru
Otkako moramo nositi masku na poslu puno manje se sminkam, eventualno vikendom, preko tjedna slabo jer mi to nema smisla s maskom
Tekuci puder koristim minimalno...koza mi reagira lose na njega, pogotovo ovi jeftiniji
Obicno stavim korektor, eventualno malo tekuceg pudera, na oci tus i maskaru, popunim obrve, stavim rumenilo, bronzer, i ruz, poprskam nekim setting sprayom i gotovo. Za 5 minuta sam spremna![]()
Kako ženo za 5 minuta ?
Evo ja ću uskoro sjest za sto mislim i zadzrzat cu se sahat eventualno sat i po
Ali ako mozes za 5 min zavidim ti
Pa eto, prva olovka ispod sjena je za obrvelilith1 wrote: 12 Apr 2021, 11:57 A obrve?
Lijepaa boja ove olovke trend it up i ovaj ruž desni
Sviđaju mi se i boje u paletiiii![]()
Aaa vidiiimspacebound wrote: 12 Apr 2021, 12:04Pa eto, prva olovka ispod sjena je za obrvelilith1 wrote: 12 Apr 2021, 11:57 A obrve?
Lijepaa boja ove olovke trend it up i ovaj ruž desni
Sviđaju mi se i boje u paletiiii![]()
![]()
Ne, nikad, rijetko be be kremu. Kupila je ima skoro dvije godine, mislim da jos ni pola nisam potrosilalilith1 wrote: 12 Apr 2021, 12:06Aaa vidiiim
Lijepo bogme
Malo sminke a sve je tupuder ne stavljas?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest