dr laganini wrote:..ajde da ne filozofiramo koje ti imas probleme s crkvom ...izjasni se..a ocekivat da institucija koja traje dvibtisuce godina nema pravo na misljenje moze imat samo idiot..storm wrote:Za prošlost ništa ne kažem....svakako su održali hrvatstvo stoljećima ali nije više srednji vijek.....hrvatska država postoji....složili smo se da je sekularna, društvo počiva na znanosti i napretku a ne na dogmi i propisima ispred dvije kile godina...dr laganini wrote:..stor ne seri..ja sam vjernik i jedini moj direktni dodir s crkvvom je blagosov kuca..i dam dvista kuna i to je sve a ne moram ni to nema presinga...a da je crkva odrzala hrvatstvo kroz stoljeca to postivam i s time imaju autoritet da kazu svoje misljenje..sto te to smeta..mozes cut i radit po svome..il poslusat..
onda sa druge strane gledam bahate biskupe, koji pune guzice seru nesretnim mladim trudnicama neka imaju dijete, više djece....
pa neka on rodi seronja jedan.
hej uvesti će instituciju bračnih savjetnika....svećenik će mladim parovima i parovima uopće savjetovati kako da ostani skupa
nemojte se zajebavati....i platite porez i skinite se s proračuna građana....
ja jako razumijem i odgojen sam kao katolik....puno je čistiji bio ovdje katolicizam pod čizmom...
vjeronauk u školama? suludo....
hvala nečemu pa slovenci nisu pali pod tu histeriju, pa škola nema veze sa religijom
da ima....ali neka soli pamet onima koji ulaze u crkvu....a ne cijeloj državi u totalu i na političkom planu isto.....miješaju se u donošenje zakona
a unutra što se mene tiče....može biti gang bang....svejedno mi za idiote
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)