To ti ja pričam....ne zna nitko kako je meniZagorka wrote:Sad je uprpo

Moderator: Krokodil Behko
To ti ja pričam....ne zna nitko kako je meniZagorka wrote:Sad je uprpo
Haj kamilicu sebi napravi. Sa dva filtera.storm wrote:To ti ja pričam....ne zna nitko kako je meniZagorka wrote:Sad je uprpo
Pa svi smo mi menadžeri sami sebi
Jedan od najtezih poslova, ne cudi me sto ne moze naci nikogHannibal wrote: 28 May 2019, 20:25 drug trazi kuhara odavde da ga vodi u svicu, ne moze nac da si pita
danas se bas zajedno citav dan raspitivali, sve otislo u hrvatskuJulia-Klara wrote: 28 May 2019, 20:47Jedan od najtezih poslova, ne cudi me sto ne moze naci nikogHannibal wrote: 28 May 2019, 20:25 drug trazi kuhara odavde da ga vodi u svicu, ne moze nac da si pita
ZastoJulia-Klara wrote: 28 May 2019, 20:47Jedan od najtezih poslova, ne cudi me sto ne moze naci nikogHannibal wrote: 28 May 2019, 20:25 drug trazi kuhara odavde da ga vodi u svicu, ne moze nac da si pita
Cjevari tj zavarivaci cijevi su, ja mislim trenutno najtrazeniji profil u eu... Ništa it, ništa doktori, inzinjeri, koliko ovih fali... Mislim svega fali, ali ove plaćaju kao suhim zlatom... Jos ako imaju ateste položeneElTriconi wrote: 28 May 2019, 17:00 Mores ti nabit i 3k ojri kad prekovremeno zaradis 1800 ojri ko od sale![]()
opce*storm wrote: 29 May 2019, 07:21Cjevari tj zavarivaci cijevi su, ja mislim trenutno najtrazeniji profil u eu... Ništa it, ništa doktori, inzinjeri, koliko ovih fali... Mislim svega fali, ali ove plaćaju kao suhim zlatom... Jos ako imaju ateste položeneElTriconi wrote: 28 May 2019, 17:00 Mores ti nabit i 3k ojri kad prekovremeno zaradis 1800 ojri ko od sale![]()
Ne čudi me ova ponuda uopće i realna je.
Users browsing this forum: No registered users and 23 guests