hm , nesto nije u redu sa tim proizvodima --GMO , ko voli neka jede ali je -hazard za organizam.
Jesi li ti čuo za šalu?Nole wrote:Meso i plazma keks....ajaaaaaoPodrinjac wrote:Kako li to ide zajedno, meso i plazma? Fujjj...EUROKREM I PLAZMA KEKS BAMBI jedini na svetu...aj dozovi se
Pa rastopiš ga ko i ja u toploj sobi ili kod peći.Vladimir RUS wrote:Eh sad. Nutella je Nutella, a Eurocrem je Eurocrem.Mutevelija wrote:Jel bolji od nutele?![]()
Nutella je dobra za hljeb (jer bi se u palačinci istopila), a Eurocrem za palačinke (jer na hljeb ne može da se namaže, nema šanse).
Plazma je ko petit keks kojeg ja sad ajedem.SPINERKA wrote:plazma je -ukus uzas-haj mozes djeci podvaiti sta znaju , nisu izgradili ukus ali ..ali ima neki -aftertaste -- muka mi bude.
tako je Mala, moja ćerka tegli po' kofera plazme za Peking. Našla je i u LA plazmu al nije bila sveža. @SPINERKA pojma nema šta je dobar keksMala_Mu wrote:Ne dirajte mi plazmu.
On je provokativan , to mu je imidz koji mu donosi novac.brutalno iskrenim komentarima