Maja wrote:došao rođak iz amerike i pita ga moja komšinica je li mu sin još uvijek onako baksuz (većeg u životu nisam vidjela)
kaže on
a jest moja ženo...a ne smijem ga udarit, odmah će mi ga JAMIT
ali snađem se ja. kad je baš nenormalan odvedem ga u banju, otvorim česmu i opalim par šamara pa kad me kasnije pitaju komšije što ti je mali plakao ja kažem "ne voli da se kupa"
bmw wrote:Nasmijalo me danas jer sam se sjetila gledajuci naninu sliku iako se radnja davno odvila.
Moja je nana iz onog vremena kad su WC-i (zahod, kako ona kaze) bivali van kuce.
Poslije rata su dosli nekakvi donatori da joj poprave kucu i tako oni unose materijal, izmedju
ostalo solju za WC, a kad se ona pobuni:
"Kud cete s otim, bogati dragog? Nosi to napolje! Nece meni svijet po kuci s...r...a...t."
S njom vazda smijeha...
:laugh .....Maja wrote:bila danas kod jedne starije komšinice koju je jedan naš komšija Ibro zezao preko telefona. često bi nazvao nju i muža u 4 ujutro i pitao ih hoće li kupiti jazavaca, pa im kaže evo samo sam nazvao da pitam jeste li pišali prije nego što ste legli itd. zazvoni joj danas telefon kad SIPA zove i traže njenog sina koji živi u njemačkoj. taj čovjek joj se predstavio i upitao je kako da dođe do njenog sina kad ona punih usta "jesi li to ti Ibro jebo te ćaća da te jebo"
joj kako sam se smijala... kad eto ti za pola sata tog čovjeka sa službenim kolima ali srećom došao je samo da uzme neke podatke
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests