Dust wrote:Mercedes je zensko ime..

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Dust wrote:Mercedes je zensko ime..

Moj stari sef ima kcerku Mercedes (zato sto ju je napravio u istomDust wrote:Mercedes je zensko ime..

ejs jesam bas,ne mogu zaspat veceras jer sam postavio onu sliku pa me grize griznja savjesti...Ali kad napises Mercedes Benz onda i nije bas zensko,ali nebitno,ja ionako koristim smao ovu drugu rijec kao i pravi nijemci...samo Bencdacina_curica wrote:Dust wrote:Mercedes je zensko ime..![]()
ne radi se o stidu nego o jednom mnogo losijem osjecaju,ljubomoriMoj stari sef ima kcerku Mercedes (zato sto ju je napravio u istom).
Elem, neka si nam rekao vala burece, sad se idemo mahom sve postidjeti....al nebitno..
I ovo si promasila gospodicna iz usa,burek je samo napisoa jedan post sa slikom(doduse malo iritirajucom slikom,ruku na srce,ali nista posebno) i nije nikog od vas uzeo za rukav da komentarisete njegov post...jel tako?!znaci,moglo se zaobici?! ..ali ne lezi vrag.....i jel to bas smatras da cu ja tebi ,Ruani ili juliji objasnjavat nesto o autima...Zar tebi nije jasno da se ovdje gotovo svima hladno cese sta ti imas i jesi li markiran u svim svojim zivotnim aspektima ili ne, imas li mladu ljubavnicu ili ne, gu*is li ili ne itd......TI si taj koji nas ubjedjuje da je NAMA vazniji mercedes od fice, tvoje markirane tole od leviski, te da je tvoj srebrni lanac manje krkanski od necijeg zlatnog.![]()
![]()
de ba,ne nasmijavaj me...
Sam si sebi jamu iskopao, cak nije bilo potrebe ni da te iko u nju cuska i to si sam uradio.
A u to koliko sa smijeskom prihvatas kritike na svoj racun smo se vec u visa navrata uvjerili.

Trazi se stambena zgrada na MarsuHeidi wrote:traze se ljudi - ljudine

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest