Po sjećanju

Po sjećanju
Imaš na stranici ETF-a dostupne C++ materijale obrađene u detalje, djelo našeg stručnjaka, Željke Jurića.
Polozio sam to, zato sam i zavolio c++
MarlboroGold wrote: 10 Dec 2020, 08:05 Kako ce tek biti najtrazeniji kad definitivno napusti klub na kraju sezone![]()
Bolje je da napusti i da Barca kako treba krene u rebuilding ekipe. Imam osjećaj da on davi ekipu.Mala_Mu wrote: 19 Dec 2020, 18:01MarlboroGold wrote: 10 Dec 2020, 08:05 Kako ce tek biti najtrazeniji kad definitivno napusti klub na kraju sezone![]()
![]()
Ogroman broj ljekara danas koristi kompjuter i printer. Prepoznavanje doktorskog rukopisa prije koristi starima koji baš nikakko ne ogu naučiti računalnu daktilografiju, pa da napišu pismo, skeniraju ga, a onda im Gmailo pošalje pismo onome kome treba poslati.Krokodil Behko wrote: 19 Dec 2022, 17:39![]()
Google sada može čitati i "doktorski rukopis"
Ogroman broj ljekara piše recepte za lijekove toliko nečitko da ih je prosječnoj osobi nemoguće "dešifrovati" i to je problem koji desetljećima bezuspješno pokušavaju riješiti tehnološke kompanije, međutim, jedna od njih ne odustaje.
Sprem'te se, sprem'te ...Google će bez sumnje pokušati spriječiti slične probleme u svom projektu Genesis.
Ali Klix portal koristi zayebanu kombinaciju.insomnia wrote: 22 Jul 2023, 13:21 Evo recimo Klix da ih sutra nestane niko ne bi od toga imao apsolutno nikakkvu stetu. Samo korist
Neće, nećeKrokodil Behko wrote: 22 Jul 2023, 08:39 Rijetko lijepa vijest.
AI makar neće pisati fake news, otprilike ono što se kači na temi o globalnom zagrijavanju.
Sličnim se metodama služe i Avaz, Face, Depo, Oslobođenje.Nice wrote: 22 Jul 2023, 15:55 Kao da su portali tako dubokoumni, Nazife. Nema tu neke strategije. Ti im čak praviš kompliment![]()
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests