Kolko dugo cekas?
Da ne dobijemo, nedo bog, outfit iz hitne
Moderator: Krokodil Behko
Kolko dugo cekas?
Na ovakvim sam se ispadao malo reci.XoKli wrote: 23 Jan 2021, 03:09 Na 'vakim naučio skijati kod nane na selu![]()
Ubjedljivo najbolji sport,adrenalina ko u priči.
Ko ima love i vremena neka uzme sebi instruktora, vrijedi svake marke.
Znači uslov za ženidbu da zna skijat![]()
![]()
Imal kakva da masira guzu?greeneyes wrote: 19 Jan 2021, 14:21 Joj, sad sam se spustao na skijicama od gajbe. Prvi pust dva metra i na guzicuali zato drugi deset metara u cugu i da nije bilo uvale na stazi isao bih i dalje
![]()
Ma ove su bile spore.Odraz wrote: 23 Jan 2021, 03:31Na ovakvim sam se ispadao malo reci.XoKli wrote: 23 Jan 2021, 03:09 Na 'vakim naučio skijati kod nane na selu![]()
Ubjedljivo najbolji sport,adrenalina ko u priči.
Ko ima love i vremena neka uzme sebi instruktora, vrijedi svake marke.
Znači uslov za ženidbu da zna skijat![]()
![]()
Izgleda usadila mi se navika.![]()
![]()
![]()
+1Duminjo wrote: 23 Jan 2021, 13:38 Mi smo ovakve, na ovaj fazon, pravili od gajbi.
Isto ovako busili rupe i nazad i naprijed, sa strane, kao sto su ovdje izbusene za prednje "vezove".
Tu, umjesto ovog zutog, provucemo neku deblju kanafu. A stezali ih drvenim stapicima. Stapice izmedju kanafe i noge pa okreći stapic dok ne stegne. Nema sanse da izleti.
Bile bolje od ovih jer su deblje i jače. Moglo se bolje uci u krivinu a moglo se i divljati.
Bile su i one valovite, ni od njih nije moglo.Duminjo wrote: 23 Jan 2021, 14:48 I bile su jos neke gajbe.. Dal Pepsi, dal mirinda.. Bilo gajbi kolko hoš se nije moglo od njih praviti. Zaboravio sam sta im je falilo.
Mozda su bile ravne pa se nije imalo gdje vezati
Users browsing this forum: Quds and 5 guests