nisam baš siguran da je Levandowski prvi igrač koji je zabio 4 gola u polufinaluBlackhawk wrote:Isto kao i sinoc Bayern, presing presing i presing, nedati protivniku da razvije svoju igru.. Uspio to sinoc Bayern, a uspio i Dortmund veceras... Apsolutna dominacija cijelom utakmicom, i nisu nista kalkulirali osim dati sto vise golova..
Levandowski prvi igrac koji zabio 4 gola u polufinalu... i prvi igrac koji zabio realu 4 gola u ligi prvaka...
Pisalo se u novinama da je Murinho izjavljivao da Klopp previse prica, al evo sad ga je ovaj zacepio i to dobro...
90 % sanse za Bayern i 80 % sanse za Dortmund..
I meni isto, evo sve plačem.Krokodil Behko wrote:Jao, žao mi onih silnih Realovaca u HR. Ima ih puno zbog Luke Modrića. Imaju i anketu na net-hr.
52% njih vjeruje da će Real ići u finale. Možda i hoće ali s onakvom igrom kao sinoć, mogu samo
dobiti još četiri komada.
greeneyes wrote:Meni,jako drag rasplet nocasnje tekme.
Zasluzila je Borusija prolazak u finale i ko zna mozda i osvoje klempu,sve je moguce,sem drvenog sporeta.![]()
Zadnjih 15-ak minuta je bilo krvavo,pogotovo za navijace Borusije,doslovno su strepili za prolazak u finale LP.Real je bio dobar u dva navrata,na pocetku tekme tj.prvih desetak minuta...
i posljednjih 15-ak minuta,tacnije receno nakon postignutog pogotka....malo je falilo da Borusiju kostaju fulane sanse...![]()
kad se sve sabere sasvim zasluzen prolaz Borusije u finale LP.Tamo ce im se pridruzit' sunarodnik iz Bavarije(99,9999 %)
Dok ne vidim,ne vjerujem.POSAVLJAK wrote:Drveni šporet ti postoji u jednoj krčmi u hercegovini. Ljudi su roštiljali neko meso. Šporet od drveta samo što je drvo premazano nekim crnim čudom koje ne može da gori, ne znam što je u pitanju, ali sam se uvjerio da je šporet bio drven.
greeneyes wrote:Dok ne vidim,ne vjerujem.POSAVLJAK wrote:Drveni šporet ti postoji u jednoj krčmi u hercegovini. Ljudi su roštiljali neko meso. Šporet od drveta samo što je drvo premazano nekim crnim čudom koje ne može da gori, ne znam što je u pitanju, ali sam se uvjerio da je šporet bio drven.![]()
Nije valjda da su i to izmislili,brate mili.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests