Mala_Mu wrote:Dabogda ne znao šta više kasni. Tvoja plata ili njena menstruacija.

Moderator: Krokodil Behko
Mala_Mu wrote:Dabogda ne znao šta više kasni. Tvoja plata ili njena menstruacija.
- || - se Muteveliji radovaliNice try wrote: 02 Apr 2017, 09:35Većina ovih "kletvi" nas je već stiglaUsername wrote:Da bog da vas Spinerka gladne hranila
Da bog da vam Zagorka frizure birala
Da bog da se s Behkom raspravljali po temama
Da bog da vam Maja pricala svoje snove svaki dan
Da bog da vas Space budila svako jutro![]()
mozegejsha wrote: 08 Apr 2012, 09:31 Vjerujete li da se može ostvariti kletva?
Da li ste nekada prokleli nekoga iz zezancije i to se ostvarilo?
Ja nešto ne volim te kletve, tačno me srah![]()
nece ti se ispunti,jer sam to vec uradio.
Jest tebi dobroRemzudin wrote: 15 Aug 2017, 19:21nece ti se ispunti,jer sam to vec uradio.![]()
To je bilo na pocetku moje istrage,gdje sam ja probavao uz kmbincije remote viewing i mind transfer
lomiti kaske bez dodira.Nazalostno nemam direktno-dejstvenu telekinetiku;ali imam
psihokinetiku sa zakasnjenom variablom.
To znaci,ako fokusiram svoju koncentraciju onda ce explodirati turbina jednog zrakoplova.
PS: jedna kletva ne dolazi nikad 2 puta
Daj i meni maloRemzudin wrote: 15 Aug 2017, 19:26 tebi je jos bolje
jer nemozes vidjetu probleme drugi-kao sto ja vidim tvoje.
Remzudin wrote: 15 Aug 2017, 19:21nece ti se ispunti,jer sam to vec uradio.![]()
To je bilo na pocetku moje istrage,gdje sam ja probavao uz kmbincije remote viewing i mind transfer
lomiti kaske bez dodira.Nazalostno nemam direktno-dejstvenu telekinetiku;ali imam
psihokinetiku sa zakasnjenom variablom.
To znaci,ako fokusiram svoju koncentraciju onda ce explodirati turbina jednog zrakoplova.
PS: jedna kletva ne dolazi nikad 2 puta
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests