Zabavi se nečim, knjiga..tel. heklanjem..

Moderator: Krokodil Behko
Zabavi se nečim, knjiga..tel. heklanjem..
Da te nema trebalo bi ti zabraniti da pišeš
Ja bi se zabavio brojanjem tufnica s tvoje haljinice.
Lako se voziti u vozu kad čovjek ima mašte
Ja ne bih s tobom
Zato je sigurnije da vožnju skratiš npr. pletenjemČupava wrote: 17 Aug 2020, 10:43Tufnice ili kockice..našlo bi se nešto za brojati..
Posljednji put nešto čitam na tel. i prekide mi konekcija, i mislim se e jesi se usrecila sa tel.pogledah kroz prozor voz u tunelu..
![]()
Ispleteš i džemper i šal i kapu, a u slučaju zastoja eto i trake za uši...Nice try wrote: 17 Aug 2020, 12:05Zato je sigurnije da vožnju skratiš npr. pletenjemČupava wrote: 17 Aug 2020, 10:43
Tufnice ili kockice..našlo bi se nešto za brojati..
Posljednji put nešto čitam na tel. i prekide mi konekcija, i mislim se e jesi se usrecila sa tel.pogledah kroz prozor voz u tunelu..
![]()
![]()
I drama, gotovo divljenje kad čuješ da je neko nekad povukao tu crvenu ručku...zamišljaš kakav li je to heroj bio. Neustrašiv.jelena... wrote: 17 Aug 2020, 12:45Ispleteš i džemper i šal i kapu, a u slučaju zastoja eto i trake za uši...
ot:
Mene vožnja vozom podsjeća na djetinjstvo i uglavnom budi lijepa sjećanja...
U vozu mi nikad nije bilo muka, za razliku od autobusa, auta pa i aviona pri slijetanju.
Kušet-kola...spavaća kola...ne vjerujem da ima djeteta kojem to nije bilo zanimljivo:
mali kreveti na sprat, mali lavabo, sapunčić, ljestve i oni dugmići na svakom spratu čije namjene se ne sjećam...svjetlo.
I... straašna, crvena kočnica iznad vrata...![]()
Super za tebepizarro wrote: 17 Aug 2020, 13:03 voznja vozom je prekul stvar![]()
uzivim se i u onim voznjama sto traju 10 minuta a o duzim relacijama i da ne govorim![]()
Uh, ne mogu se sjetiti da je to ikad iko uradio dok sam ja bila u vozu.Nice try wrote: 18 Aug 2020, 08:57I drama, gotovo divljenje kad čuješ da je neko nekad povukao tu crvenu ručku...zamišljaš kakav li je to heroj bio. Neustrašiv.jelena... wrote: 17 Aug 2020, 12:45
Ispleteš i džemper i šal i kapu, a u slučaju zastoja eto i trake za uši...
ot:
Mene vožnja vozom podsjeća na djetinjstvo i uglavnom budi lijepa sjećanja...
U vozu mi nikad nije bilo muka, za razliku od autobusa, auta pa i aviona pri slijetanju.
Kušet-kola...spavaća kola...ne vjerujem da ima djeteta kojem to nije bilo zanimljivo:
mali kreveti na sprat, mali lavabo, sapunčić, ljestve i oni dugmići na svakom spratu čije namjene se ne sjećam...svjetlo.
I... straašna, crvena kočnica iznad vrata...![]()
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests