Govorim o narodu poput tebe sa stavom kojih je nažalost manjina.Duminjo wrote: 26 Aug 2024, 15:07Obican narod koji milionima gura Grand, puni Zetre Lepe Brene ili kao nedavno sto oni u Cazinu docekase Desingericu (to je onaj što lupa papucama kobile ispred podija)Naseef Mushroom wrote: 26 Aug 2024, 15:01
Šta očekivati od vlasti koja je jedina od svih ex-Yu država proglasila dan žalosti zbog ubistava u Srbiji, vlast koja bi trebala biti alternativa prošloj vlasti koja “Sarađuje sa Srbijom dok se pred kamerama kao svađaju i što su potpisali da Pink TV ima svoje kanale na Moja TV”.
Mi običan narod možemo puno toga promijeniti ali i za nas postoji granica koliko možemo jer nismo na funkcijama kao oni na vlasti koji mogu da hoće.![]()
MLogo smo mlohavi
Sjećam se kada sam šaltao TV i naletim (mislim da je bila BN televizija) na snimanje na bazenima na otvorenom, pjeva Viki, nakon pjesme poče malo sa gostima da razgovara i dođe sa mikrofonom do jednog dječaka i pita ga sa kim je došao, mali kaže “Sa tatom, mamom i sekom”
“A koliko ti seka ima godina?”
“Tri” i pokaza tri sa kao što ti i ja pokazujemo
“Nije to pravilno, ovako to ide” i namjesti mu prste da bude tri kao što Nenad Nešić pokazuje.
I onda svi u Tešanj da gledaju onog pobjednika Granda “Doće i Viki!”.
Možeš im minutu prije odlaska na koncert pokazati taj snimak, neće ni jedna osoba odbiti doći.