Sta ste sanjali predhodne noci?

Različite teme koje ne spadaju u ostale podforume

Moderator: Krokodil Behko

Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14698 times
Been thanked: 10229 times
Status: Offline

Re: Sta ste sanjali predhodne noci?

Post by Julia-Klara »

a jesi li spavao?
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed
Spanac_113
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by Spanac_113 »

..crne konje i svatove bez pjesme..
Bla
i dva polipa
i dva polipa
Mood:
Has thanked: 1 time
Been thanked: 40 times

Post by Bla »

Julia-Klara wrote:a jesi li spavao?
Zavisi jel' se odgovor pika samo za po noći ili inače? :ooo
ćućešćećemoćeteće samsijesmostesu
:back: :underage: :no_mobile_phones: :do_not_litter: :stew: :pizza: :smoking: :ok:
Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Julia-Klara »

komplikues...
pretpostavljam da si zaspap pred zoru, pa spavao par sati...znaci jesi...ali nisi sanjao

ili se varam u vezi spavanja?

:rol nerviram samu sebe :grana
Bla
i dva polipa
i dva polipa
Mood:

Post by Bla »

Težak je život i neumjetnika :oo
:back: :underage: :no_mobile_phones: :do_not_litter: :stew: :pizza: :smoking: :ok:
Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Julia-Klara »

sta cu kad nemam "damu"
Konsultant
Legenda foruma
Legenda foruma
Been thanked: 1 time

Post by Konsultant »

Kao zurima na neki sastanak, vidim kasnim ali nikako stici. Non stop me nesto usporava.

Jeste kad sanjali neko vas progoni, vi se satraste od bjezanja od nove vlicne i hocete progovoriti, ko izgovorate ali nigdje glasa?
Bla
i dva polipa
i dva polipa
Mood:

Post by Bla »

Ništa :grana
Maja
Administrator
Administrator
Has thanked: 8210 times
Been thanked: 19309 times

Post by Maja »

Dobro je bolan sa tim Ništa :grana

:ljut
Bla
i dva polipa
i dva polipa
Mood:

Post by Bla »

To je umjetnička instalacija, ne razumiješ se ... :ooo
Maja
Administrator
Administrator

Post by Maja »

Previše gledaš Damira :oo

Sanjala sam da sam otišla kod jednog bračnog para koji mi se inače uvijek obraduju skoro ko svom djetetu.
Sjedimo unutra i pričamo, već pada mrak i mračno je a ova žene neće da upali svjetlo kao da hoće da mi time da do znanja da ne misli "sijeliti" sa mnom i da je vrijeme da idem. Ja ustanem i kažem odoh dok nije mrak skroz pao, a ona skoči i reče e hajde...Kao da je jedva dočekala, a meni krivoooooooo samo što ne zaplačem.
Izađem vani i pođem ulicom a ona kraj mene ide s kanticom u ruci, pošla negdje da nešto nabere i pita hoće li me ona i muž povesti kući jer im je usput. Ja kažem da ne treba da hoću da prošetam. I u tom momentu ona pogleda iza mene, a na licu joj strah i šok.
Okrenem se kad njen muž vozi kamion velikom brzinom i ide lijevo-desno po ulici kao da mu je otkazala kočnica. Proleti kraj nas i ode iza neke okuke, te se začuje zvuk snažnog udarca. Žena potrči i počne tamo plakati, znači muž joj je povrijeđen, a ja odmah vadim mobitel da nazovem pomoć. Međutim umjesto hitne pozovem podršku za internet. Prekinem, nazovem hitnu i javi se neka žena, totalno nezainteresovana. Čujem iza neki momak govori kako je kolega otišao i da je on ostao sam dežurati a sad će na curin rođendan pa ne misli dolaziti (kod nas) i žena mi samo prekine.
Odjednom sam kod kuće i tata govori kako se komšija dobro ugruhao ali je kod kuće, dali mu 4 vrste tableta i nevenovu kremu jer je povrijedio vrat :D
POSAVLJAK
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Location: Wligorski okrug zapadno europskog centra na planini Arhipelagovog vrha

Post by POSAVLJAK »

Jao. Jedna spodoba mi neki dan stalno pričala o palačinkama, i tako se ja zavalio u krevet razmišljajući o eurokremu i palačinkama, no pošto me i Pasaga gnjavio sa golim,sisatim žemskama, razum mi je i na tu stranu lutao. No probudio sam se sav prestravljen iz sna.

Tako ti ja fino pekao palačinke, a ova sisata mi davala potporu na koljenima. Od slinog zanosa, htjedoh ja preokrenuti palačinku, no izgubio sam kontrolu. Ona vruća palačinka joj spala na lice, a ona je od bola zagrizla kao pitt-bull, lupao sam je onom tavom po glavi sve dok nije pustila. Završili smo u bolnici. On je visio na koncu a ona je imala opekotine od palačinki, sva sreća pa je bio san.
Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Julia-Klara »

:grana

Ja i sestra na nekom kao vasaru, i na samom kraju cirkuski sator i cirkus, u vlasnistvu igana. I kao setamo po tom vasaru, i glavni "cirkusant" na nekom postolju, gleda zene oko sebe, i prstom uperi u moju sestru, i ona ode do njega, kao izabrao je najljepsu, i ona ce mu biti zena za taj dan. Kao takav je obicaj, kad dodje cirkus,da on sebi bira zenu,pa tu bude slavlje,ali sve samo farsa, ja se smijem, a sestra jos vise. MEDJUTIM, krenem ja kuci koz neke ulicice, i vidim neko gradi kucu, kad tamo neki tatin poznanik, mase mi, i zove da pridjem:"Reci ocu da dodje danas na vaser, i ja cu ranije zavrsiti.Cigan nasao zenu, pa smo pozvani u 18:00 svi da dodjem, znas, kad god se on ozeni bude grupno silovanje mlade". Ja sokirana, govorim mu da mi je sestra odabrana, a on se rastuzi, kaze:"Pa ne valja onda da otac dodje i da je siluje.I meni je nezgodno sad, sta ako me prepozna?A obecao sam,red je..."
Elem, ja ocajna, idem ulicama i govorim kako ce nju silovati,ali narod me ne uzima za ozbiljno, samo se smiju, i govore:"De ba, sve je to samo gluma"
:grana Probudim se, i vise nisam ni mogla spavat ...Boze sacuvaj
Peggy Sue
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by Peggy Sue »

Julia-Klara wrote::grana

Ja i sestra na nekom kao vasaru, i na samom kraju cirkuski sator i cirkus, u vlasnistvu igana. I kao setamo po tom vasaru, i glavni "cirkusant" na nekom postolju, gleda zene oko sebe, i prstom uperi u moju sestru, i ona ode do njega, kao izabrao je najljepsu, i ona ce mu biti zena za taj dan. Kao takav je obicaj, kad dodje cirkus,da on sebi bira zenu,pa tu bude slavlje,ali sve samo farsa, ja se smijem, a sestra jos vise. MEDJUTIM, krenem ja kuci koz neke ulicice, i vidim neko gradi kucu, kad tamo neki tatin poznanik, mase mi, i zove da pridjem:"Reci ocu da dodje danas na vaser, i ja cu ranije zavrsiti.Cigan nasao zenu, pa smo pozvani u 18:00 svi da dodjem, znas, kad god se on ozeni bude grupno silovanje mlade". Ja sokirana, govorim mu da mi je sestra odabrana, a on se rastuzi, kaze:"Pa ne valja onda da otac dodje i da je siluje.I meni je nezgodno sad, sta ako me prepozna?A obecao sam,red je..."
Elem, ja ocajna, idem ulicama i govorim kako ce nju silovati,ali narod me ne uzima za ozbiljno, samo se smiju, i govore:"De ba, sve je to samo gluma"
:grana Probudim se, i vise nisam ni mogla spavat ...Boze sacuvaj
Liči na horor :sok

Ja sam jucer čitala temu o visini, i zape mi za oko da je nasa Maja bas povisoka. I tak sanjam utakmicu, bruka raje, i ide neka djevojka, visoka, zgodna, i ja automaCki zakljucim da je to Maja :)

A muz cim je progled'o pogleda me i kaze: Nemoj da bi me ikad prevarila :grana :)
Image
Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Julia-Klara »

ne znam... ali mi se rijetko dogodi da alarm drnda, a jutros sam ga cula u snu, no nisam se budila... tri puta je zvonio, i tek onda sam skontala sta je... bezze
Bla
i dva polipa
i dva polipa
Mood:

Post by Bla »

Ništa :grana
Maja
Administrator
Administrator

Post by Maja »

Sinoć sam svašta sanjala ali skoro ničeg se ne sjećam. Skontala sam ako odmah nakon buđenja skačem iz kreveta i u žurbi se spremam da ubrzo zaboravim šta sam sanjala, a kad dam sebi vremena da se nakon buđenja svega sjetim onda to ostane memorisano.
Tako sam danas zapamtila samo to da mi je gejsha nekako preko interneta poslala olovku i mašinicu da je naoštrim jer njoj stalno puca srce (jezgra olovke). I ja to pričam prijateljici koja je došla kod mene, čudim se kako mi je gejsha mogla poslati olovku preko neta, a prijateljica će na to aaaaa znam to je ono slanje preko internet kabla, putem uljne baze :grana
I ja oštrim olovku, ali srce stalno puca. Na kraju dođe na veličinu šibice, pa je bacim.
dacina_curica

Post by dacina_curica »

POSAVLJAK wrote:Jao. Jedna spodoba mi neki dan stalno pričala o palačinkama
:valja :valja :valja
Konsultant
Legenda foruma
Legenda foruma
Been thanked: 1 time

Post by Konsultant »

kako jedem leblebije, ne volim ih, preko volje jedem, a neko u pozadini nonstop mi govori uzmi jedi.
Ideja
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by Ideja »

Dužna kao rodici novac a trebam joj i vratiti knjigu koju sam od nje posudila. Stavim novcanice u knjigu i odem do nje. Nađem je ispred kuće pa mi je predložila da pogledam njenu baštu, kako je i gdje šta zasadila. Ostavim knjigu na stepeništu pred vratima i cijelo vrijeme izvijam vrat da vidim je li knjiga još uvijek na mjestu ili ju je neko ukrao :ha

A nedavno sam u tramvaju ostavila knjigu u kojoj je bio bon za jednu trgovinu (koristila ga da znam dokle sam došla sa čitanjem)
"Jer, bez imalo sumnje, drvo za moj tabut raste. I platno posmrtno, moje, neko negdje tka... "
Post Reply

Return to “Razno”