Pa kad su bili macici bili kratki a debeli, tumbice prave
Kućni ljubimci
Moderator: spacebound
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

- Has thanked: 2672 times
- Been thanked: 4666 times
- Status: Offline
Re: Kućni ljubimci
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

Primjetimo da je Tumbici otekla noga, veterinar utvrdio tri slomljena prstića, mora nosit gips mjesec dana 
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- Morgen
- Zvezda foruma

- Has thanked: 30346 times
- Been thanked: 28063 times
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
- Has thanked: 4575 times
- Been thanked: 4243 times
Boze, kako je lijepa.Nora Ibsenova wrote: 14 Oct 2025, 08:20 Primjetimo da je Tumbici otekla noga, veterinar utvrdio tri slomljena prstića, mora nosit gips mjesec dana![]()
Nora
„Ah, die Liebe. Ein grausamer Fehler. Und doch so furchtbar leicht zu entzweien.“
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

Prelijepa maca. Vezala sam se za nju i brata joj jer im je mama poginula čim ih je rodila, i nekako mi ih od samog početka žaouvijek_kontra wrote: 14 Oct 2025, 10:13Boze, kako je lijepa.Nora Ibsenova wrote: 14 Oct 2025, 08:20 Primjetimo da je Tumbici otekla noga, veterinar utvrdio tri slomljena prstića, mora nosit gips mjesec dana![]()
Norada su bar svi kao ti. Svaki put se odusevim kad neko ovako brine o macicima, psima.. a znam da to nije lako i da kosta, i emocija i para. Hvala sto ti nije svejedno.
A stvarno su oboje ko med med meddd
- Morgen
- Zvezda foruma

- Has thanked: 30346 times
- Been thanked: 28063 times
Boze boze
Stavio glavu na moju nogu, sad mi žao da se pomerim
Stavio glavu na moju nogu, sad mi žao da se pomerim
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9900 times
- Been thanked: 16693 times
Koliko mi u zivotu macke nedostaju. Sanjam dan kad cu naci novi stan i dovesti mog Hasana
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
Susjedina Čara. 
Ne smije blize zbog Lune jer ova poludi od veselja kad vidi macku ili psa. Njena Gazdarica je trenutno u Indiji na 3 sedmice pa me cesto ovako doceka da prozborimo koju. Kad nema Lune ili Aje, dotrci do mene pa se mazi kao velika.
Ne smije blize zbog Lune jer ova poludi od veselja kad vidi macku ili psa. Njena Gazdarica je trenutno u Indiji na 3 sedmice pa me cesto ovako doceka da prozborimo koju. Kad nema Lune ili Aje, dotrci do mene pa se mazi kao velika.
„Ah, die Liebe. Ein grausamer Fehler. Und doch so furchtbar leicht zu entzweien.“
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
Pravo je dobra ali treba 100x vise mentalne i fizicne zanimacije. Srcika moja