Upravo. Gledas ljudi se bukvalno raspadaju. Ne znas ni sta da kazes ni kako da se postavis. Tako da ne mozes uvijek ni roditelje kriviti. Svi znamo iz svoje okoline ljude koji imaju roditelje za primjer. Bracu i sestre za primjer a oni potpuni debili. I ne pomaze nista. I ne znas da li je gore kad su autodestruktivni ili kad jebu sve oko sebe.HAVANA wrote: 12 May 2023, 20:03Da, to je tako nekad. Nije to njihova krivica. Vise stvari utice na to pa i genetika itd.. Narav, emocije, ko je kakav, neko nesto lako gura a nekog i sitnica satra... Sto ljudi sto cudi. Jadni oni. Ne mogu pomoc a raspadose se...insomnia wrote: 12 May 2023, 19:58
Evo ovo sto sam spominjao. Prijatelji. Bukvalno ljudi za primjer. Ljudi koje i dan danas zovem kad trebam neki savjet. Odgajali djecu sve po udzbenicima maltene. Isto tako. Aktivnosti, poslovi, ogranicen internet, priroda, picke materine. Sin perfektan. Cerka sa 14 godina na psihijatriji
Ok ovaj otac je kriv jer mu je pruzio neku vrastu obuke sa tim airsoftom i streljanom ali poznavajuci nase zakonodavstvo nije se on razveden puno tu ni pito. Mores samo mahati usima.
Ja licno mislim da on nije tu nije imo nikakve lose namjere nego ga je samo zelio ukljuciti u nesto gdje ce biti prihvacen