Pita Mujo Hasu:
„Haso, šta ti je Fata kupila za rođendan?"
„Ma kupila mi pidžamu i dala mi p..... Obadvoje mi veliko.“
Bla wrote:Na pijaci gospođa se žali baki koja prodaje povrće:
- Bako, baš vam je skupa roba.
- Nije roba skupa, kćeri, nego si se ti loše udala.
To kružilo među vama popisivačimaLebowski wrote:Evo jedan glup, vjerovatno je stari al tek danas ga čuo.
Ulazi čovjek u kafanu punu ljudi i kaže- Konobar, može jedno pivo ovdje... daj i ostalima šta će popiti.
Na to ustadoše ljudi i povikaše: Nismo mi ostali, mi smo Bošnjaci.
..nemoj ti nazivat bosnjake pivopijama....sram da te bidne ovih djevojaka....Lebowski wrote:Evo jedan glup, vjerovatno je stari al tek danas ga čuo.
Ulazi čovjek u kafanu punu ljudi i kaže- Konobar, može jedno pivo ovdje... daj i ostalima šta će popiti.
Na to ustadoše ljudi i povikaše: Nismo mi ostali, mi smo Bošnjaci.
Pa dobro, jest malo. Al sam se u startu odmah ogradio u slučaju da ne bude.Maja wrote:Kako nije smiješan, meni baš jest
Ovo sa drugog foruma isti vic. Neko nije znao ni prepričati.xxx wrote:Ajde, kad smo se ovako fino sastali, da bacim jednu pošalicu.
Dođe Mujo s jaranima u birtiju i pita ga konobar: "Šta ćeš pit?"; Mujo mu odgovori: "Ja ću kahvu.". Veli konobar: "A šta ćete vi ostali?", a na to Mujo odgovara: "Nisu oni ostali, mi smo Bošnjaci."
DobarNela wrote:Pita malac hodzu:
-Hodza mogu li ja klanjati Bajram namaz kod kuce, sve cu ja isto kao u dzamiji smao nece biti dzematile?
kaze hodza:
- Mozes, imas li kakvu crnu krpu u kuci?
-Imam, a sto ce mi? Odgovara malac
-Prebaci je preko frizidera pa odmah i hadz obavi.
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests