To ovi ostali se neš pate
Mi lavovi kad sjednemo u autobus odmah napravimo špagu i zauzmemo 4 mjesta.
Moderator: VIP
Ovo što ste napisali je toliko smešno, da jedva dišem od smeha, usput zamišljavam scenu koja je opisana
Ja se zapricam sa soferom i u neka doba viknem der da ja probam kako se vozi autobus
I gospođama svaki put napravimo prostor koje fino pitajuVeca wrote: 06 Aug 2025, 13:51Masamune wrote: 06 Aug 2025, 13:42
Mi lavovi kad sjednemo u autobus odmah napravimo špagu i zauzmemo 4 mjesta.
mi, strijelci, fino zamolimo da skupite noge i napravite mjesta, onda sacekamo vasu reakciju, ako je imalo agresivna, neprijateljska, dobijete karate udarac direkt na to koljeno, ondak cemo se cerat, od ludog, uvijek ima ludji![]()
![]()
jos malo pa ce trazit da brijemo pazuhMutevelija wrote: 06 Aug 2025, 15:51 Prvo su došli po menspreadere a ja sam šutio
Kasnije su došli po menspleininge i nije više nikoga bilo da me brani jer su sve uzeli.
Zato braćo nedajte se.
Hoće da nas feminizuju da sjedimo i ponašamo se ko žene.
Ma trazit ce da stavimo nogu preko noge ko pederituzlak1212 wrote: 06 Aug 2025, 16:12jos malo pa ce trazit da brijemo pazuhMutevelija wrote: 06 Aug 2025, 15:51 Prvo su došli po menspreadere a ja sam šutio
Kasnije su došli po menspleininge i nije više nikoga bilo da me brani jer su sve uzeli.
Zato braćo nedajte se.
Hoće da nas feminizuju da sjedimo i ponašamo se ko žene.
Masamune wrote: 06 Aug 2025, 14:21I gospođama svaki put napravimo prostor koje fino pitajuVeca wrote: 06 Aug 2025, 13:51
mi, strijelci, fino zamolimo da skupite noge i napravite mjesta, onda sacekamo vasu reakciju, ako je imalo agresivna, neprijateljska, dobijete karate udarac direkt na to koljeno, ondak cemo se cerat, od ludog, uvijek ima ludji![]()
![]()
![]()
Zana wrote: 06 Aug 2025, 15:47
Ali ja se ne nerviram. Ja, u svijetu indolentnih, primijetim. Onako kako primijetim nepristojno ponašanje, primjetim i nepravdu, maltretiranje. U doba bezkičmenjaka vjerujte da biste poželjeli nekog kao što sam ja u blizini svog djeteta u tramvaju ako ga neko maltretira. Ne znam koliko sam puta reagovala. Na svaku nepravdu ću uvijek reagovati. Pa i na ovu gdje ženama nasilno oduzimaju prostor, reagujem.
Čude me malo neka razmišljanja, neka ne. Ali eto zamislite svoju kćerku, sestru, majku, ženu kako sjedi na 30 % svoje stolice zbog muškarčine koji se opustio ko kod kuće pored nje..
a i da te nervira,nikakav problem..fol mi bi smijesan rakija i karate..Zana wrote: 06 Aug 2025, 15:47
Ali ja se ne nerviram. Ja, u svijetu indolentnih, primijetim. Onako kako primijetim nepristojno ponašanje, primjetim i nepravdu, maltretiranje. U doba bezkičmenjaka vjerujte da biste poželjeli nekog kao što sam ja u blizini svog djeteta u tramvaju ako ga neko maltretira. Ne znam koliko sam puta reagovala. Na svaku nepravdu ću uvijek reagovati. Pa i na ovu gdje ženama nasilno oduzimaju prostor, reagujem.
Čude me malo neka razmišljanja, neka ne. Ali eto zamislite svoju kćerku, sestru, majku, ženu kako sjedi na 30 % svoje stolice zbog muškarčine koji se opustio ko kod kuće pored nje..
Cuj zar se to tako nemre?
Zašto da to radim, meni ne smetaVeca wrote: 06 Aug 2025, 13:19Mutevelija wrote: 06 Aug 2025, 10:57 Ma koja vam se buni za menspreading samo ju mršnite i recite joj da stavi svoju torbu u krilo .
One ne znaju kako se jaja mogu zalijepiti za nogu
pokusaj prvo s kvalitetnim gacama, ako ne ide, otkud znam iz kojeg razloga, mozete se uciti i izdrzljivosti, niste mimoze, dignite ta muda prije nego sjednete, njesta![]()
Nemre gras redovno izmirivat racun za struju od trajvana i troli, zamisli da se uvedu duple linije, da se vrsi segregacija. Pa to ni saudijska arabija ne bi mogla finansirat a sta ce sarajevo, za dva sata sve obidjesMutevelija wrote: 06 Aug 2025, 17:39 Ali realno što će muškarci i žene zajedno u javnom prevozu?
To treba odvojiti one sebi mi sebi nema ni šanse za zinalukom
Users browsing this forum: spacebound and 3 guests