Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Mutevelija wrote: 06 Aug 2025, 17:39
Ali realno što će muškarci i žene zajedno u javnom prevozu?
To treba odvojiti one sebi mi sebi nema ni šanse za zinalukom
Nemre gras redovno izmirivat racun za struju od trajvana i troli, zamisli da se uvedu duple linije, da se vrsi segregacija. Pa to ni saudijska arabija ne bi mogla finansirat a sta ce sarajevo, za dva sata sve obidjes
Mora pa nek se onda šminkaju parfemišu i šire kako hoće
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
I da i ovo ubacim - po jednom od posljednjih istraživanja na Oxfordu u vezi toga kako muškarci sjede većini žena su privlačni oni koji sjede sa malo više raširenim nogama. Dosta ima veze sa biologijom, percepcijom i privlačnosti u tom smislu.
Masamune wrote: 06 Aug 2025, 20:06
I da i ovo ubacim - po jednom od posljednjih istraživanja na Oxfordu u vezi toga kako muškarci sjede većini žena su privlačni oni koji sjede sa malo više raširenim nogama. Dosta ima veze sa biologijom, percepcijom i privlačnosti u tom smislu.
Krmad. Iz prilozenog se vidi da uplacujem odjednom za godinu dana jer je mal iznos i da sam jednostavno zaboravila ovu godinu platiti. Kad budem placala u svrhu placanja cu staviti "eto vam sto sam duzna, obogatite se".
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.