Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Zanki wrote: 29 Jul 2020, 21:01
Brbljala sam na mobu sa majkom, nisam je vidjela 6 mjeseci i ko zna kad cu je vidjeti, napravit cu neki pokusaj samoizolacije od 7-10 dana i idem ju vidjeti, tako stoje neki moji planovi u glavi za sada, eto napisala sam ih sad sam mrvicu sigurnija da bih mogla to i ostvariti
Kakva samoizolacija? Jel radis?
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio
pravila bih ja, al ne znadem
sve sa kokosom..bilosta sa kokosom
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
Zanki wrote: 29 Jul 2020, 21:01
Brbljala sam na mobu sa majkom, nisam je vidjela 6 mjeseci i ko zna kad cu je vidjeti, napravit cu neki pokusaj samoizolacije od 7-10 dana i idem ju vidjeti, tako stoje neki moji planovi u glavi za sada, eto napisala sam ih sad sam mrvicu sigurnija da bih mogla to i ostvariti
Kakva samoizolacija? Jel radis?
Tamo di sam ja je situacija malo vise krticinija i strah me je ici kod majke, radim i moram biti medju ljudima, ali svejedno ne planiram koristiti godisnji po plazama radije bih isla vidjeti majku, pridrzavam se mjera ali nije svejedno, a moram i putovati.
Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.
vrhbosnica wrote: 29 Jul 2020, 21:08
pravila bih ja, al ne znadem
sve sa kokosom..bilosta sa kokosom
Nam ja.. Treba ti 12 bjeljanjaka i 12 zumanjaka. Preprzenih badema i tako toga..
A ti se vozaj na biciklu sa grinom i gledaj kauboje sa Behkom
izbjegavam te recepte koji pocinju sa 12jaja... valja to razdvajati, pa mutiti, pa pegla...
imal neka torta od kokosa bez pecenja, nes jednostavno
ne diraj mi behka i grina
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
Nam ja.. Treba ti 12 bjeljanjaka i 12 zumanjaka. Preprzenih badema i tako toga..
A ti se vozaj na biciklu sa grinom i gledaj kauboje sa Behkom
izbjegavam te recepte koji pocinju sa 12jaja... valja to razdvajati, pa mutiti, pa pegla...
Pa na svaki kolac trehnes Kokos i eto ga
Vi zene samo komplikujete. Od kolaca nauku pravite
vrhbosnica wrote: 29 Jul 2020, 21:15
Pa na svaki kolac trehnes Kokos i eto ga
Vi zene samo komplikujete. Od kolaca nauku pravite
upravu si vala..odoh na biciklo, do nekog binga, kupiti se rafaelo...
ebo tortu, samo da se debljam i kuham ispred rerne