kako će izraziti želju ako je već umrla?Maja wrote: 06 Oct 2018, 17:47 Jedna zena umrla pa izrazila zelju da je kremiraju i prospu s Carinskog mosta u Neretvu
To je za nase ljude skandal. Komentari su bili da kod nas uopste nema krematorija.

Moderator: VIP
kako će izraziti želju ako je već umrla?Maja wrote: 06 Oct 2018, 17:47 Jedna zena umrla pa izrazila zelju da je kremiraju i prospu s Carinskog mosta u Neretvu
To je za nase ljude skandal. Komentari su bili da kod nas uopste nema krematorija.
Ne vidim u cemu bi bio problem tu?Oblak wrote: 06 Oct 2018, 18:58 Ja bih da drvo zasade na mom mezaru, ako je to moguće... Mute? Ako nije, onda da se ono klasično ukopam, sve sa nišanima, pa da kad ode hodža da e to počupa i zasadi drvo
![]()
![]()
... nemam priliku...
...bitno je samo,da ne koristis nista na bazi kortizona.... niposto ....toxic wrote: 11 Oct 2018, 19:00 Ne lazem ni ja. Mene policija 2x u zivotu zaustavila, kaznu nikad nisam dobila.
Nego da pitam, jel alergije mogu da se lece?
na koga si to alergicnatoxic wrote: 11 Oct 2018, 19:13 A alergija na neku hranu, npr na jaja? Ili kostunjavo voce?
Jel moze to da se neutralise ili ublazi reakcija ako se koristi u manjim kolicinama pomesano u nekoj hrani?
... mnogo je ljudi alergicno na kostunjavo voce,barem ovde,koliko znam...toxic wrote: 11 Oct 2018, 19:13 A alergija na neku hranu, npr na jaja? Ili kostunjavo voce?
Jel moze to da se neutralise ili ublazi reakcija ako se koristi u manjim kolicinama pomesano u nekoj hrani?
Ne, najgluplje je - kuda?