Jos cemo odigrat nerijeseno u medjusobnom duelu da neko ne bi pomrsio planove
Cestitam D,pogodim 7 al izgubim,jer lik pogodi 8..

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
ironman wrote: 16 Sep 2025, 16:47 cvrsto drzimo dno tabele,Masa i ja.
Jos cemo odigrat nerijeseno u medjusobnom duelu da neko ne bi pomrsio planove![]()

Mlad si još za penzije*

Čeko sam te danima da postaviš parove rekoh nije valjda da neće doći i na kraju odigram rekoh ući će ona ba đe će preskočiti kukuruze

Trebo si izgubiti za zelenim stolom 0:3ironman wrote: 16 Sep 2025, 16:47 cvrsto drzimo dno tabele,Masa i ja.
Jos cemo odigrat nerijeseno u medjusobnom duelu da neko ne bi pomrsio planove![]()

viewtopic.php?t=99844&start=20#p8169174Maja wrote: 20 Sep 2025, 21:39 Posto sad nema prednosti kad si domacin, mogli bi da ne igramo uzvratne utakmice nego ovako svak sa svakim po jednom i onda nastaviti kao da je zavrsilo grupno takmicenje pa idemo na eliminaciju npr ako nas je 8 igraca prvi na tabeli igra s petim, drugi sa sestim, treci sa sedmim, cetvrti sa zadnjim. Onda cetvrtina finala, polu i finali.
Mozda ne bi bilo pravedno za prvog na tabeli jer biti prvi ne bi znacilo osvajanje lige al et.

Maja wrote: 20 Sep 2025, 21:39 Posto sad nema prednosti kad si domacin, mogli bi da ne igramo uzvratne utakmice nego ovako svak sa svakim po jednom i onda nastaviti kao da je zavrsilo grupno takmicenje pa idemo na eliminaciju npr ako nas je 8 igraca prvi na tabeli igra s petim, drugi sa sestim, treci sa sedmim, cetvrti sa zadnjim. Onda cetvrtina finala, polu i finali.
Mozda ne bi bilo pravedno za prvog na tabeli jer biti prvi ne bi znacilo osvajanje lige al et.