Jesu tacke isto sto i civare
Ps bravo spejsi
Moderator: VIP
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Jesu tacke isto sto i civare

Samo mene ovdje ima.Fufe wrote: 19 Nov 2020, 17:19 Duša si
Svaka čast. Kako sve stigneš i izmogneš tako mala, nježna i krhka![]()

Jasta, lokalizam
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Kako si ga smirio ,vucalo te po avliji garant

Pajdo jesil ga sputio kanafom prvo?greeneyes wrote: 22 Nov 2020, 08:57 Klao tele. Brete mili, umalo me nije drmnulo nogom u vugla, sreca samo me blato s papka dokacilo po celu![]()

Dje ce mene vucati, ja hajvana izveo ko sto nisu neki mesari

Tako su prije 20-30 god klali vola i nisu ga preklali do kraja i vo ustane s onako napola odsjecenom glavom i pocne letati livadomElTriconi wrote: 22 Nov 2020, 09:11 Ja sam gledo kako puce spag, star neki bio. Bog te mazo ruknu krava, nedo bog da je nekog jamila, bio bi alarahmetile![]()

Hehh jel to kod onih Smajića mesara iz Počulice bilo,kod mene je komšo bio popio ,slabo udario bika sa macolom,ovaj se okrenuo u zboo gagreeneyes wrote: 22 Nov 2020, 09:23Tako su prije 20-30 god klali vola i nisu ga preklali do kraja i vo ustane s onako napola odsjecenom glavom i pocne letati livadomElTriconi wrote: 22 Nov 2020, 09:11 Ja sam gledo kako puce spag, star neki bio. Bog te mazo ruknu krava, nedo bog da je nekog jamila, bio bi alarahmetile![]()
Jos se ovaj jedan dasa, sad vec alarahmetelje, nas'o da ga uhvati za rogove, ko biva da ga zaustavi
![]()

Ma nije, ovo je kod nas u seluHurija wrote: 22 Nov 2020, 09:27Hehh jel to kod onih Smajića mesara iz Počulice bilo,kod mene je komšo bio popio ,slabo udario bika sa macolom,ovaj se okrenuo u zboo gagreeneyes wrote: 22 Nov 2020, 09:23
Tako su prije 20-30 god klali vola i nisu ga preklali do kraja i vo ustane s onako napola odsjecenom glavom i pocne letati livadomJos se ovaj jedan dasa, sad vec alarahmetelje, nas'o da ga uhvati za rogove, ko biva da ga zaustavi
![]()
,u kućnoj radinosti smo uvijek bili osebujni

Cuj macolom ga zdimio, nije krmak tobejarabiHurija wrote: 22 Nov 2020, 09:27Hehh jel to kod onih Smajića mesara iz Počulice bilo,kod mene je komšo bio popio ,slabo udario bika sa macolom,ovaj se okrenuo u zboo gagreeneyes wrote: 22 Nov 2020, 09:23
Tako su prije 20-30 god klali vola i nisu ga preklali do kraja i vo ustane s onako napola odsjecenom glavom i pocne letati livadomJos se ovaj jedan dasa, sad vec alarahmetelje, nas'o da ga uhvati za rogove, ko biva da ga zaustavi
![]()
,u kućnoj radinosti smo uvijek bili osebujni