Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Znanje sam stavio pod navodnike. Mislio sam na urođene sposobnosti koje treba probuditi.
Zato sam i postavio ono pitanje na koje su djevojke trebale odgovoriti, a nisu.
Sad mi je mrsko kucati toliki post kako bih ti približio moje viđenje toga.
Ali, objasnio sam ziziju pa ako je voljna da kuca, ne bi bilo loše.
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
Heidi wrote: 23 Nov 2019, 17:08
I, kako obmanjujete, zavodite, udvarate kad ne diskutirate i kad vam se neko svidja ?
Pa zavisi gdje.
Milion situacija i milion načina. Nema pravila niti šablona.
Bitno je probiti led,kasnije ide ko podmazano
Šta sam pića poslao na muzici, "slučajno" se sudario, spustio piće na njihov stol uz obrazloženje da nigdje nema mjesta...
Najbolje kad je grupa djevojaka.
Fino pratiš reakciju i skontaš koja je zainteresovana
I, kako obmanjujete, zavodite, udvarate kad ne diskutirate i kad vam se neko svidja ?
Pa zavisi gdje.
Šta sam pića poslao na muzici, "slučajno" se sudario, spustio piće na njihov stol uz obrazloženje da nigdje nema mjesta...
Najbolje kad je grupa djevojaka. Fino pratiš reakciju i skontaš koja je zainteresovana
sto ovo nisi reko prije ....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Socrates wrote: 23 Nov 2019, 17:27
Pa ne pričamo o toj vrsti igrica između dvoje ljudi koji se vole.
Tema je jasna iz prvog posta. Uopste se ne odnosi na neku specifičnu osobu (muža, ženu, partnera), nego kako u džungli ljudi privučete pažnju jedne osobe X i sve što poslije toga slijedi.
Pa zavisi gdje.
Najbolje kad je grupa djevojaka.
Fino pratiš reakciju i skontaš koja je zainteresovana
Vanilla wrote: 23 Nov 2019, 18:51
Meni je to kinder jaje bas kjut
Kad se farbaju ona kuhana? Uskrs/vaskrs Jel? Kad je to?
Nako pitam
Sta mi se smijes gore
U aprilu, ja mislim ali nije to isto
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
Ja na pocetku karijere smislio sva pitanja i potencijalne odgovore i dosao ja da zavodim jednu
Cao ja sam respo ja sam lejla
Sta radis? Pa eto
Inace nisam te vidjao cesto ovdje Ma znas onaj imam obaveza itd
A ti jesi inace ovdje ili si jos negdje jer mi licis da ides na x mjesto
I ja usutio nije taj odgovor bio u mom scenariju
odgovoran sam za ono sto kazem a ne za ono sto ti shvatis
Sta mi se smijes gore
U aprilu, ja mislim ali nije to isto
Ovo "kjut" mi smiješno..
To mi kao ono kad djevojka kaže muškarcu "fin si".. Nema od toga nista
Ma jok, vidis da je i na kraju. Fakat mi je to slatko
Jok kuhana
Ma jok, vidis da je i na kraju. Fakat mi je to slatko
Jok kuhana
Odoh pristavit kafu i mahnut kafetin. Ako me prodje Hanijeva krmeća glava, obecacu ti školjku
Moze i skoljka onih Milka ljubicastih. Eh, eto
Edit: obecaj mi
Dorian wrote: 23 Nov 2019, 18:55
Ali ono pravo. Ne ono USA legal, sa odvojenim polovinama.
Nemres kupit kinder jaje, al mores mitraljez. Ahahaha
Ovo je najludja zemlja na dunjaluku, ovdje niiikoooo niijeee nooorrrmaaalaann niiijeeeee nooormaaalaaannn