Ima vršika i na visnji ili dunji ako ti ljepse zvuči.vrhbosnica wrote: 15 Aug 2020, 11:16 Jesam to ja vrsika?
Pa kakav je to nadimak... isto neka sorta kruske![]()
Ne mora bas biti kruško neki.
Moderator: Krokodil Behko

Ima vršika i na visnji ili dunji ako ti ljepse zvuči.vrhbosnica wrote: 15 Aug 2020, 11:16 Jesam to ja vrsika?
Pa kakav je to nadimak... isto neka sorta kruske![]()
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Mozda si meteoropata?

Pa ne volim, aii bi mozda zavolio uzivo, dosta zena..

I ne citam ga..vrhbosnica wrote: 15 Aug 2020, 14:44 Mene npr bagra napati, 3x moram citati sta ono pise dok ne skontam..ali se isplati na kraju..
Al ne mogu reci da ga mrzim![]()

Ma dobro, necemo sad da se inteligencijom , razbacujemo..vrhbosnica wrote: 15 Aug 2020, 14:54 I fudo i havana kazu nesta, hmmm kako da se izrazim, drugacijim rijecnikom![]()
al nista ne slazu, i ubodu tacno u srz stvari...
But in a dirty fun way![]()

E najbolje da tebe pita jel on adekvatan za njuMunDzi wrote: 15 Aug 2020, 00:10Vala ne znam sta ce ti on.
Hiljadu si puta zrelija i razumnija od njega.

Ma nije bitno sta ja mislim.
Ja itekako osjetim da me se nekada vrijedja na osnovu onoga sto sam sama iznijela o privatnom zivotu a nisam trebala.. Kad nemaju sta pametno da kazu spominju mi strinu, marmeladu non stop, ova Mundzi spominje mog bivseg nekog o kojem sam pisala 1923. godine.. Kad ostanu bez teksta spominju nesto s veze s tom temom nemaMaja wrote: 15 Aug 2020, 01:49 Ja vala sve o sebi pisem. Sad svi koji me zele uvrijediti navode:
1. Kako pravim kolace, ko da je to neka sramota
2. Kako zivim na selu, ko da je to neka sramota
3. Kako sam zavidna svim forumasicama, ko da je to neka sramota
Koga pogadjaju ovakve stvari, bolje da ne pise nista o sebi. Mene, iskreno, zaboli patka.

A sto marmeladu?Merlin246 wrote: 15 Aug 2020, 16:01Ja itekako osjetim da me se nekada vrijedja na osnovu onoga sto sam sama iznijela o privatnom zivotu a nisam trebala.. Kad nemaju sta pametno da kazu spominju mi strinu, marmeladu non stop, ova Mundzi spominje mog bivseg nekog o kojem sam pisala 1923. godine.. Kad ostanu bez teksta spominju nesto s veze s tom temom nemaMaja wrote: 15 Aug 2020, 01:49 Ja vala sve o sebi pisem. Sad svi koji me zele uvrijediti navode:
1. Kako pravim kolace, ko da je to neka sramota
2. Kako zivim na selu, ko da je to neka sramota
3. Kako sam zavidna svim forumasicama, ko da je to neka sramota
Koga pogadjaju ovakve stvari, bolje da ne pise nista o sebi. Mene, iskreno, zaboli patka.![]()
Bas lose..
Pa ja.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest