Srebrenica - genocid
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9870 times
- Been thanked: 11665 times
- Status: Online
Re: Srebrenica - genocid
Ja samSrbin i ne umem shvatiti čemu jedna, a ne hiljade žratava Srebrenice...Gledao sam odmah u stranoj državi na stranoj televiziji kako Škorpioni streljaju kalašnjikovim uperenim u potiljak momke iz Srebrenice....zgadili su mi se ...nemam reči...oni ne predstavljaju Srbe...ZLOČINCIdobre.vibracije wrote:razumijem ja, nole, ljutnju sto niko ne gleda na srpske zrtve u srebrenici, ali to nikako ne moze i ne smije biti razlog za "ublazavanje" onog zlocina od 13. do 19. srpnja 1995. postoje drugi nacini da se obrati pozornost i na srpska stradanja koja takodjer treba zaliti...
Držim se teme...imam osećaj da nesrećne ljude iz Srebrenice i jedne i druge političari koriste u dnevno političke svrhe....pogotovo BIH federacija i RS ...Hrvati lagano nestaju iz BIH.... Volim Jugoslaviju...jebite se svi nacionalisti sa svih strana!!!Krokodil Behko wrote:Nole, drži se teme, Nole.
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9993 times
- Been thanked: 16874 times
- Status: Offline
Ogolio si seNole wrote:Jevrej fašistički govnar, a Genšer, onaj koji je prvi razjebo Jugoslaviju, nije?????? O čemu pišeš koliko stotina hiljada Srba je pobijeno u NDH???? Samo u Jasenovcu preko 92.000 po imenu prezimenu polu i dobi, gde je jedino u istoriji čovečanstva postojao dečiji logor???
j.... vas sve u glavu...ne mrzim nikog i volim JUGOSLAVIJU...ko vas ebe sve banirajte me...
Tragedijom Srebrenice pravdate NDH... Studenti su u pravu...broje li se i srpske žrtve u Srebrenici 92-95?????
Niko ovdje ne pravda Srebrenicom Jasenovac, nego ti to radis.Stradanje u Jasenovcu je za tebe i tebi slicne opravdanje za sva zla 90-ih.A mozemo malo dalje u proslost, znas Turci i to...osveta dahijama...De mi samo tacno objasni, ocito sam glupa da shvatim
I u jednom postu spominjes 100 Srba za jednog Svabu.Znas, ne tako davno nesto slicno rekao je vas vrli premijer, samo u ovom slucaju 100 muslimana za jednog Srbina.Nisi upucen?Da ti nadjem snimak?
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Mirelam
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 346 times
Nole ba, rekoh ti vec jednom, ovdje u papucama ulazis i to onim sunjalicama, polako da ne remetis tisinu. Kako smo nekad svi isli na Kozare i Jasenovce, sjedi u auto pa otidji do Srebrenice (naravno ako ti se ne gadi), pa pogledaj niz bjelinu nisana i malo , samo malo razmisli zasto si ti to streljanje gledao na stranoj tv a ne na tvojoj nacionalnoj tv. I varas se kada kazes da oni nisu predstavljali Srbe. Jesu druze, i te kako i to zestoko, a nije do Bosanaca , sto ste pustili i jos uvijek pustate ovakva sranja u srpsko ime.Nole wrote:Ja samSrbin i ne umem shvatiti čemu jedna, a ne hiljade žratava Srebrenice...Gledao sam odmah u stranoj državi na stranoj televiziji kako Škorpioni streljaju kalašnjikovim uperenim u potiljak momke iz Srebrenice....zgadili su mi se ...nemam reči...oni ne predstavljaju Srbe...ZLOČINCIdobre.vibracije wrote:razumijem ja, nole, ljutnju sto niko ne gleda na srpske zrtve u srebrenici, ali to nikako ne moze i ne smije biti razlog za "ublazavanje" onog zlocina od 13. do 19. srpnja 1995. postoje drugi nacini da se obrati pozornost i na srpska stradanja koja takodjer treba zaliti...
Nađi!!! Molim te!!! Moj premijer je bio u ratu kada i ja...razlika...ja mobilisan, vojna policija ispred mojih vrata, razlika, ja pre samo par meseci pre rata bio u Zagrbu na svadbi sestre od strica i njenog muža Hrata ( i danas se družimo) razlika MIODRAG TAMINDŽIĆ NIJE ISPALIO NI JEDAN METAK OD SVIH 150 KOJE SAM ZADUZIO..u koga....sa Franjom Arapavićem sam sedeo u SOLUNU.diskoteka u Zagrebu kao momak...spacebound wrote:Ogolio si seNole wrote:Jevrej fašistički govnar, a Genšer, onaj koji je prvi razjebo Jugoslaviju, nije?????? O čemu pišeš koliko stotina hiljada Srba je pobijeno u NDH???? Samo u Jasenovcu preko 92.000 po imenu prezimenu polu i dobi, gde je jedino u istoriji čovečanstva postojao dečiji logor???
j.... vas sve u glavu...ne mrzim nikog i volim JUGOSLAVIJU...ko vas ebe sve banirajte me...
Tragedijom Srebrenice pravdate NDH... Studenti su u pravu...broje li se i srpske žrtve u Srebrenici 92-95?????![]()
Niko ovdje ne pravda Srebrenicom Jasenovac, nego ti to radis.Stradanje u Jasenovcu je za tebe i tebi slicne opravdanje za sva zla 90-ih.A mozemo malo dalje u proslost, znas Turci i to...osveta dahijama...De mi samo tacno objasni, ocito sam glupa da shvatimkako su momcici od po 14-16 godina koji su ubijeni u Srebrenici krivi za NDH, Jasenovac, danak u krvi....
I u jednom postu spominjes 100 Srba za jednog Svabu.Znas, ne tako davno nesto slicno rekao je vas vrli premijer, samo u ovom slucaju 100 muslimana za jednog Srbina.Nisi upucen?Da ti nadjem snimak?
Za razliku od svih vas ja jefini ovde volim Jugoslaviju...pljujem sve zločince....umete li vi pljuvati vaše?
- spacebound
- Urednik foruma

Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Sa mobilnog sam i nije mi ogvorilo to što si pustila. Veruj mi pre vas sam video streljanje momaka sa metka u potiljak...ja sam osudio ubice pre vas..naveo sam vam istoriju moje familije ovde...dajte budimo braća...istim jezikom govorimo....vreme je zaa nove klince.d wrote:
Dajte im šansu.
Last edited by Nole on 23 Jun 2016, 20:45, edited 1 time in total.
- spacebound
- Urednik foruma

Ostadoh ti duzna odgovor.Ja Jugoslaviju ne mogu da volim kad je se i ne sjecam.Rodjena sam '87, kao dijete istjerana iz svog doma.Toga se sjecam, i vrlih srpskih vojnika kako mi vode tatu sa uperenom cijevi puske u potiljak.I istih tih vrlih heroja kako iznose nase stvari iz naseg stana, i selidbi i granata i svasta.I nije ta Jugoslavija bila nesto kad se tako u krvi ugusila.
Ja pljujem zlocince, sve redom.Da mi je rodjeni ratni zlocinac odrekla bih ga se.Razlika je sto s nase strane nije bilo sistematskih zlostavljanja, silovanja, etnickog ciscenja.Razlika je sto su moji roditelji spokojni sjedili u nasem stanu vjerujuci da nema ko da ratuje jer su svi prijatelji, braca, svoji, vjerovali u to dok cuju pucnjavu u Derventi, a jedna porodica odatle pobjegla bila u ulazu do naseg.Za to vrijeme ti prijatelji i braca Srbi cistili pistolje i ostrili nozeve.
Ja pljujem zlocince, sve redom.Da mi je rodjeni ratni zlocinac odrekla bih ga se.Razlika je sto s nase strane nije bilo sistematskih zlostavljanja, silovanja, etnickog ciscenja.Razlika je sto su moji roditelji spokojni sjedili u nasem stanu vjerujuci da nema ko da ratuje jer su svi prijatelji, braca, svoji, vjerovali u to dok cuju pucnjavu u Derventi, a jedna porodica odatle pobjegla bila u ulazu do naseg.Za to vrijeme ti prijatelji i braca Srbi cistili pistolje i ostrili nozeve.
Gde su Srbi iz Sarajeva? Mostara?....aj da ne pišemo sve gradove...bem vas sve lude...drugi zarađuju na našoj krvi i namerno nas posvađaju... NE DAJMO SE VIŠE...ŽELIM DA HRVATSKA BUDE PRVAK EVROPE....ma vi nemate pojma šta je JUGOSLAVIJA....oladite...ja sam jugovićspacebound wrote:Ostadoh ti duzna odgovor.Ja Jugoslaviju ne mogu da volim kad je se i ne sjecam.Rodjena sam '87, kao dijete istjerana iz svog doma.Toga se sjecam, i vrlih srpskih vojnika kako mi vode tatu sa uperenom cijevi puske u potiljak.I istih tih vrlih heroja kako iznose nase stvari iz naseg stana, i selidbi i granata i svasta.I nije ta Jugoslavija bila nesto kad se tako u krvi ugusila.
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41213 times
- Been thanked: 27887 times
Cuj 87 ja mislio starija
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
- spacebound
- Urednik foruma

Nole,k'o uvijek- ja u klin ti u plocu
@Rum
@Rum
Ti u klin ..ja jpravo sad da vam objasnim da nismo genocidni..em haubice em municije em bombi...ništa nismo radili mi iz prvih redova...mogli smo u Zagreb za dva dana otićispacebound wrote:Nole,k'o uvijek- ja u klin ti u plocu![]()
@Rum
..ne mi nismo želeli taj rat..ne nikako...
Last edited by Nole on 23 Jun 2016, 21:08, edited 1 time in total.
- spacebound
- Urednik foruma

Ma naravno da niste 
A vi? Gde su Mostarski i Sarajevski Srbi...gde je Ratko Smiljanjić...čoveka lično poznajem...gde je...ni rat nije počeo a on nestao...kako ?spacebound wrote:Ma naravno da niste
Ne glumite žrtve....
Želite tursku unitarnu Bosnu....ljudi koji žive u Bosni to ne žele..a ima ih preko 40% i šta sad...briga me za vaše versko uverenje kao i što me zabole za naše.... Kad vam svima kažem da smo ispali majmuni vi me oslovite ČETNIK....a ja vas SLEPCI OBIČNI...uništili nam drugi lepu našu Jugu!!!
- spacebound
- Urednik foruma

Ne znam ja gdje su sarajevski i mostarski Srbi
Za Sarajevske sam cula da su masovno izasli iz Sarajeva, sve sa kostima svojih mrtvih, a na poziv obozavanog im SDS-a
Ko zeli tursku unitarnu BiH
Ja ne.Koje vjersko ubjedjenje?Ppgresno si informisan iz vasih medija.A cak ni neka vjernica nisam, proslavim Bajram i to je to.OpuSCAj se malo, nije ovdje ISIS -ovo gnjezdo kako vas filuju vasi mediji 
Ko zeli tursku unitarnu BiH
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9870 times
- Been thanked: 11665 times
- Status: Online
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41213 times
- Been thanked: 27887 times
A LIJEPO SAM MU GOVORIO DA SE NE PENTRA PO PROZORIMA 
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
- KOMESAR
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 2 times
Neki od sarajevskih Srba su otišli na okolna brda da se vrate za sedam dana.Što se i poslije dvadeset godina ne vraćaju moraš njih pitati.Nole wrote:A vi? Gde su Mostarski i Sarajevski Srbi...gde je Ratko Smiljanjić...čoveka lično poznajem...gde je...ni rat nije počeo a on nestao...kako ?spacebound wrote:Ma naravno da niste
Ne glumite žrtve....
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.