Srebrenica - genocid

Politička dešavanja i aktuelnosti u Bosni i Hercegovini.

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9870 times
Been thanked: 11665 times
Status: Online

Re: Srebrenica - genocid

Post by Krokodil Behko » 23 Jun 2016, 19:39

Nole, drži se teme, Nole.

Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Status: Offline

Post by Nole » 23 Jun 2016, 19:46

dobre.vibracije wrote:razumijem ja, nole, ljutnju sto niko ne gleda na srpske zrtve u srebrenici, ali to nikako ne moze i ne smije biti razlog za "ublazavanje" onog zlocina od 13. do 19. srpnja 1995. postoje drugi nacini da se obrati pozornost i na srpska stradanja koja takodjer treba zaliti...
Ja samSrbin i ne umem shvatiti čemu jedna, a ne hiljade žratava Srebrenice...Gledao sam odmah u stranoj državi na stranoj televiziji kako Škorpioni streljaju kalašnjikovim uperenim u potiljak momke iz Srebrenice....zgadili su mi se ...nemam reči...oni ne predstavljaju Srbe...ZLOČINCI

Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole » 23 Jun 2016, 19:55

Krokodil Behko wrote:Nole, drži se teme, Nole.
Držim se teme...imam osećaj da nesrećne ljude iz Srebrenice i jedne i druge političari koriste u dnevno političke svrhe....pogotovo BIH federacija i RS ...Hrvati lagano nestaju iz BIH.... Volim Jugoslaviju...jebite se svi nacionalisti sa svih strana!!!

spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 9993 times
Been thanked: 16874 times

Post by spacebound » 23 Jun 2016, 20:07

Nole wrote:Jevrej fašistički govnar, a Genšer, onaj koji je prvi razjebo Jugoslaviju, nije?????? O čemu pišeš koliko stotina hiljada Srba je pobijeno u NDH???? Samo u Jasenovcu preko 92.000 po imenu prezimenu polu i dobi, gde je jedino u istoriji čovečanstva postojao dečiji logor???
j.... vas sve u glavu...ne mrzim nikog i volim JUGOSLAVIJU...ko vas ebe sve banirajte me...
Tragedijom Srebrenice pravdate NDH... Studenti su u pravu...broje li se i srpske žrtve u Srebrenici 92-95?????
Ogolio si se :ok
Niko ovdje ne pravda Srebrenicom Jasenovac, nego ti to radis.Stradanje u Jasenovcu je za tebe i tebi slicne opravdanje za sva zla 90-ih.A mozemo malo dalje u proslost, znas Turci i to...osveta dahijama...De mi samo tacno objasni, ocito sam glupa da shvatim :cudi kako su momcici od po 14-16 godina koji su ubijeni u Srebrenici krivi za NDH, Jasenovac, danak u krvi....
I u jednom postu spominjes 100 Srba za jednog Svabu.Znas, ne tako davno nesto slicno rekao je vas vrli premijer, samo u ovom slucaju 100 muslimana za jednog Srbina.Nisi upucen?Da ti nadjem snimak?
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.

Mirelam
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 35 times
Been thanked: 346 times

Post by Mirelam » 23 Jun 2016, 20:18

Nole wrote:
dobre.vibracije wrote:razumijem ja, nole, ljutnju sto niko ne gleda na srpske zrtve u srebrenici, ali to nikako ne moze i ne smije biti razlog za "ublazavanje" onog zlocina od 13. do 19. srpnja 1995. postoje drugi nacini da se obrati pozornost i na srpska stradanja koja takodjer treba zaliti...
Ja samSrbin i ne umem shvatiti čemu jedna, a ne hiljade žratava Srebrenice...Gledao sam odmah u stranoj državi na stranoj televiziji kako Škorpioni streljaju kalašnjikovim uperenim u potiljak momke iz Srebrenice....zgadili su mi se ...nemam reči...oni ne predstavljaju Srbe...ZLOČINCI
Nole ba, rekoh ti vec jednom, ovdje u papucama ulazis i to onim sunjalicama, polako da ne remetis tisinu. Kako smo nekad svi isli na Kozare i Jasenovce, sjedi u auto pa otidji do Srebrenice (naravno ako ti se ne gadi), pa pogledaj niz bjelinu nisana i malo , samo malo razmisli zasto si ti to streljanje gledao na stranoj tv a ne na tvojoj nacionalnoj tv. I varas se kada kazes da oni nisu predstavljali Srbe. Jesu druze, i te kako i to zestoko, a nije do Bosanaca , sto ste pustili i jos uvijek pustate ovakva sranja u srpsko ime.

Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole » 23 Jun 2016, 20:23

spacebound wrote:
Nole wrote:Jevrej fašistički govnar, a Genšer, onaj koji je prvi razjebo Jugoslaviju, nije?????? O čemu pišeš koliko stotina hiljada Srba je pobijeno u NDH???? Samo u Jasenovcu preko 92.000 po imenu prezimenu polu i dobi, gde je jedino u istoriji čovečanstva postojao dečiji logor???
j.... vas sve u glavu...ne mrzim nikog i volim JUGOSLAVIJU...ko vas ebe sve banirajte me...
Tragedijom Srebrenice pravdate NDH... Studenti su u pravu...broje li se i srpske žrtve u Srebrenici 92-95?????
Ogolio si se :ok
Niko ovdje ne pravda Srebrenicom Jasenovac, nego ti to radis.Stradanje u Jasenovcu je za tebe i tebi slicne opravdanje za sva zla 90-ih.A mozemo malo dalje u proslost, znas Turci i to...osveta dahijama...De mi samo tacno objasni, ocito sam glupa da shvatim :cudi kako su momcici od po 14-16 godina koji su ubijeni u Srebrenici krivi za NDH, Jasenovac, danak u krvi....
I u jednom postu spominjes 100 Srba za jednog Svabu.Znas, ne tako davno nesto slicno rekao je vas vrli premijer, samo u ovom slucaju 100 muslimana za jednog Srbina.Nisi upucen?Da ti nadjem snimak?
Nađi!!! Molim te!!! Moj premijer je bio u ratu kada i ja...razlika...ja mobilisan, vojna policija ispred mojih vrata, razlika, ja pre samo par meseci pre rata bio u Zagrbu na svadbi sestre od strica i njenog muža Hrata ( i danas se družimo) razlika MIODRAG TAMINDŽIĆ NIJE ISPALIO NI JEDAN METAK OD SVIH 150 KOJE SAM ZADUZIO..u koga....sa Franjom Arapavićem sam sedeo u SOLUNU.diskoteka u Zagrebu kao momak...
Za razliku od svih vas ja jefini ovde volim Jugoslaviju...pljujem sve zločince....umete li vi pljuvati vaše?

spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma

Post by spacebound » 23 Jun 2016, 20:32

Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.

Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole » 23 Jun 2016, 20:40

d wrote:
Sa mobilnog sam i nije mi ogvorilo to što si pustila. Veruj mi pre vas sam video streljanje momaka sa metka u potiljak...ja sam osudio ubice pre vas..naveo sam vam istoriju moje familije ovde...dajte budimo braća...istim jezikom govorimo....vreme je zaa nove klince.

Dajte im šansu.
Last edited by Nole on 23 Jun 2016, 20:45, edited 1 time in total.

spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma

Post by spacebound » 23 Jun 2016, 20:43

Ostadoh ti duzna odgovor.Ja Jugoslaviju ne mogu da volim kad je se i ne sjecam.Rodjena sam '87, kao dijete istjerana iz svog doma.Toga se sjecam, i vrlih srpskih vojnika kako mi vode tatu sa uperenom cijevi puske u potiljak.I istih tih vrlih heroja kako iznose nase stvari iz naseg stana, i selidbi i granata i svasta.I nije ta Jugoslavija bila nesto kad se tako u krvi ugusila.
Ja pljujem zlocince, sve redom.Da mi je rodjeni ratni zlocinac odrekla bih ga se.Razlika je sto s nase strane nije bilo sistematskih zlostavljanja, silovanja, etnickog ciscenja.Razlika je sto su moji roditelji spokojni sjedili u nasem stanu vjerujuci da nema ko da ratuje jer su svi prijatelji, braca, svoji, vjerovali u to dok cuju pucnjavu u Derventi, a jedna porodica odatle pobjegla bila u ulazu do naseg.Za to vrijeme ti prijatelji i braca Srbi cistili pistolje i ostrili nozeve.

Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole » 23 Jun 2016, 20:51

spacebound wrote:Ostadoh ti duzna odgovor.Ja Jugoslaviju ne mogu da volim kad je se i ne sjecam.Rodjena sam '87, kao dijete istjerana iz svog doma.Toga se sjecam, i vrlih srpskih vojnika kako mi vode tatu sa uperenom cijevi puske u potiljak.I istih tih vrlih heroja kako iznose nase stvari iz naseg stana, i selidbi i granata i svasta.I nije ta Jugoslavija bila nesto kad se tako u krvi ugusila.
Ja pljujem zlocince, sve redom.Da mi je rodjeni ratni zlocinac odrekla bih ga se.Razlika je sto s nase strane nije bilo sistematskih zlostavljanja, silovanja, etnickog ciscenja.Razlika je sto su moji roditelji spokojni sjedili u nasem stanu vjerujuci da nema ko da ratuje jer su svi prijatelji, braca, svoji, vjerovali u to dok cuju pucnjavu u Derventi, a jedna porodica odatle pobjegla bila u ulazu do naseg.Za to vrijeme ti prijatelji i braca Srbi cistili pistolje i ostrili nozeve.
Gde su Srbi iz Sarajeva? Mostara?....aj da ne pišemo sve gradove...bem vas sve lude...drugi zarađuju na našoj krvi i namerno nas posvađaju... NE DAJMO SE VIŠE...ŽELIM DA HRVATSKA BUDE PRVAK EVROPE....ma vi nemate pojma šta je JUGOSLAVIJA....oladite...ja sam jugović

Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:
Has thanked: 41213 times
Been thanked: 27887 times

Post by Rum » 23 Jun 2016, 20:56

Cuj 87 ja mislio starija
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.

spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma

Post by spacebound » 23 Jun 2016, 21:00

Nole,k'o uvijek- ja u klin ti u plocu :ruke
@Rum :oklagija

Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole » 23 Jun 2016, 21:05

spacebound wrote:Nole,k'o uvijek- ja u klin ti u plocu :ruke
@Rum :oklagija
Ti u klin ..ja jpravo sad da vam objasnim da nismo genocidni..em haubice em municije em bombi...ništa nismo radili mi iz prvih redova...mogli smo u Zagreb za dva dana otići
..ne mi nismo želeli taj rat..ne nikako...
Last edited by Nole on 23 Jun 2016, 21:08, edited 1 time in total.

spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma

Post by spacebound » 23 Jun 2016, 21:08

Ma naravno da niste :ruke

Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole » 23 Jun 2016, 21:12

spacebound wrote:Ma naravno da niste :ruke
A vi? Gde su Mostarski i Sarajevski Srbi...gde je Ratko Smiljanjić...čoveka lično poznajem...gde je...ni rat nije počeo a on nestao...kako ?
Ne glumite žrtve....

Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole » 23 Jun 2016, 21:17

Želite tursku unitarnu Bosnu....ljudi koji žive u Bosni to ne žele..a ima ih preko 40% i šta sad...briga me za vaše versko uverenje kao i što me zabole za naše.... Kad vam svima kažem da smo ispali majmuni vi me oslovite ČETNIK....a ja vas SLEPCI OBIČNI...uništili nam drugi lepu našu Jugu!!!

spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma

Post by spacebound » 23 Jun 2016, 21:25

Ne znam ja gdje su sarajevski i mostarski Srbi :cudi Za Sarajevske sam cula da su masovno izasli iz Sarajeva, sve sa kostima svojih mrtvih, a na poziv obozavanog im SDS-a :oo
Ko zeli tursku unitarnu BiH :cudi Ja ne.Koje vjersko ubjedjenje?Ppgresno si informisan iz vasih medija.A cak ni neka vjernica nisam, proslavim Bajram i to je to.OpuSCAj se malo, nije ovdje ISIS -ovo gnjezdo kako vas filuju vasi mediji :kafa

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9870 times
Been thanked: 11665 times
Status: Online

Post by Krokodil Behko » 23 Jun 2016, 21:38

Nole, predlažem ti da brišeš s teme i da se otrijezniš.

Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:
Has thanked: 41213 times
Been thanked: 27887 times

Post by Rum » 23 Jun 2016, 21:45

A LIJEPO SAM MU GOVORIO DA SE NE PENTRA PO PROZORIMA :plavi
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.

KOMESAR
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14 times
Been thanked: 2 times

Post by KOMESAR » 23 Jun 2016, 21:47

Nole wrote:
spacebound wrote:Ma naravno da niste :ruke
A vi? Gde su Mostarski i Sarajevski Srbi...gde je Ratko Smiljanjić...čoveka lično poznajem...gde je...ni rat nije počeo a on nestao...kako ?
Ne glumite žrtve....
Neki od sarajevskih Srba su otišli na okolna brda da se vrate za sedam dana.Što se i poslije dvadeset godina ne vraćaju moraš njih pitati.
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.

Post Reply

Return to “Politika u BiH”