gdje se ti ponovno gubis? kakav dodik i armija? ne zanimaju u ovom slucaju nikako. ne znam uopce zasto ih spominjes. totalno su nebitni za ovu pricu i temu.Krokodil Behko wrote:
I vi se pravite glupi, oko historijskog obilježja vaše vlastite zemlje.
Nešto vas nisam čuo, da ste replicirali Dodiku i njegovim čobano-populističkim tvrdnjama, da su ljiljani "ratno obilježje ARBiH.
Ono R je ogromno, jer se tako ta Armija i zvala, a ne ABiH, što je naravno pokušaj falsificiranja historije.
Zašto bi mi sad ginuli oko nekog uvoznog obilježja, poput šahovnice?
Nama ta šahovnica ne znači mnogo i u to te uvjeravam. Uglavnom nam je svejedno, ali ujedno iz tog razloga, možemo razmotriti stvar malo objektivnije
dakle, da ponovimo gradivo. je li grb nastao i koristen prije ustasa? jeste. treba li to dokazivati, iako samo i na ovoj temi imas dokaz, recimo, crkva sv. marka?
da, ponovimo gradivo opet. samim logickim zakljucivanjem kako moze biti ustaski ako je nastao i bio koristen prije vremena ustasa? znaci, ne moze biti.
ovo ti je objektivno. kao sto sam vec rekao, rasprava bi se trebala voditi oko toga koliko je taj grb diskreditiran za vrijeme NDH, a ne je li ustaski ili ne. ja sam vec napisao svoje subjektivno misljenje o svemu tome, ali u potpunosti razumijem i stranu koja ce reci da je grb u potpunosti diskreditiran. samo dojma sam da ce ta druga strana cesce prisiti etiketu ustase i neofasiste osobi koja ne smatra da je taj grb osramocen do te mjere da ga treba zabraniti, upravo zbog povijesnih cinjenica prije vremena ustasa.