omg Jenna i Margot zajedno

al ovo mora biti fejk
Moderator: Krokodil Behko
Ona scena u jerusalimu … (wall)Masamune wrote: 03 Jun 2024, 13:09To je fake.
Inače kao fan World War Z, a u vezi kojeg mislim da je i ponajbolji film sa zombijima, pratim vijesti o dvici svakih par mjeseci. Projekt je cancelovan i nema nikakvih naznaka da će biti drugi dio.
Ili imaš neke izvore koji to tvrde?
Dobro si baš brutalne scene... i ono u avionu isto.Morgen wrote: 15 Aug 2024, 11:24Ona scena u jerusalimu … (wall)Masamune wrote: 03 Jun 2024, 13:09
To je fake.
Inače kao fan World War Z, a u vezi kojeg mislim da je i ponajbolji film sa zombijima, pratim vijesti o dvici svakih par mjeseci. Projekt je cancelovan i nema nikakvih naznaka da će biti drugi dio.
Ili imaš neke izvore koji to tvrde?
Nezaboravljena![]()
Nekako sam više prirodno naklonjen plavušama, ali ne mogu izabrati između njih dvije.
Masamune wrote: 15 Aug 2024, 12:01Nekako sam više prirodno naklonjen plavušama, ali ne mogu izabrati između njih dvije.
Jenna ima ono nešto u sebi što privlači baš dosta. Neka iskra. Neka mističnost, ali u kontekstu seksipila. Kad je čovjek gleda u oči mogao bi je gledati pola sata da ne trepne. Et ne znam bolje opisati.
Margot je, s druge strane, THE woman. Perfektna realno.
The first rule of Fight Club is: you do not talk about Fight Club. The second rule of Fight Club is: you DO NOT talk about Fight Club!
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests