Samo da kažem.......
Moderator: VIP
Re: Samo da kažem.......
Naučila sam da je svaka žurba uzaludna i svaki nemir jalov; svejedno se dočeka sve, svejedno se otkrije smisao ili besmisao svega. Svejedno čovjek obiđe čitav svoj krug. Pa zašto onda tolika žurba? 
Pametne žene ne savjetuju muskarce.One mu suptilno i nježno,ženski neprimjetno,nametnu ono sto žele.I OSTAVE GA U ZABLUDI DA JE ON ODLUČIO.
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 626 times
- Status: Offline
....da sam umorna ko keruša.....
......čitav Boziji dan obigravam neke salone namjestaja,zavjesa i tepiha,a to uopće ne želim....mijenjam namjestaj koji zapravo i ne zelim zamijeniti.......stvarno je nesto krenulo naopako u mojoj glavi,kad sam dopustila da me se uvuce u tu cijelu ideju,iako sam se trudila da drzim ruke dalje od toga....ne mijenja mi se,pa me zaboli....na kraju učestvujem...a saloni smrde...vrijeme hladno...sva izmrcvarena...u glavi cifre i modeli...fuj...i sad ako kazem da mi nije jasno čemu sva ova zajebancija kad sam mogla udobno sjediti i na ovom namjestaju i gledati dobri stari tv,svijet će reći da nisam normalna....mjere,boje,ovo,ono
....što ovo ikome treba,ne kuzim......
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9873 times
- Been thanked: 11669 times
Tako je. Spužva od UNHCR-a je sasvim dovoljna. Samo nek tehnika fercera 
-
Ruana
Neka, neka bas mi je milo.Zagorka wrote:....da sam umorna ko keruša...........čitav Boziji dan obigravam neke salone namjestaja,zavjesa i tepiha,a to uopće ne želim....mijenjam namjestaj koji zapravo i ne zelim zamijeniti.......stvarno je nesto krenulo naopako u mojoj glavi,kad sam dopustila da me se uvuce u tu cijelu ideju,iako sam se trudila da drzim ruke dalje od toga....ne mijenja mi se,pa me zaboli....na kraju učestvujem...a saloni smrde...vrijeme hladno...sva izmrcvarena...u glavi cifre i modeli...fuj...i sad ako kazem da mi nije jasno čemu sva ova zajebancija kad sam mogla udobno sjediti i na ovom namjestaju i gledati dobri stari tv,svijet će reći da nisam normalna....mjere,boje,ovo,ono
- Zagorka

Milo joj što sam ja smoždena i mrzovoljna?Eto ti današnjeg svijeta,kontaš fina,a ona ti se veseli muciRuana wrote:Neka, neka bas mi je milo.Zagorka wrote:....da sam umorna ko keruša...........čitav Boziji dan obigravam neke salone namjestaja,zavjesa i tepiha,a to uopće ne želim....mijenjam namjestaj koji zapravo i ne zelim zamijeniti.......stvarno je nesto krenulo naopako u mojoj glavi,kad sam dopustila da me se uvuce u tu cijelu ideju,iako sam se trudila da drzim ruke dalje od toga....ne mijenja mi se,pa me zaboli....na kraju učestvujem...a saloni smrde...vrijeme hladno...sva izmrcvarena...u glavi cifre i modeli...fuj...i sad ako kazem da mi nije jasno čemu sva ova zajebancija kad sam mogla udobno sjediti i na ovom namjestaju i gledati dobri stari tv,svijet će reći da nisam normalna....mjere,boje,ovo,ono
-
Ruana
Ima na Zegulji dobar salon.Zagorka wrote:Milo joj što sam ja smoždena i mrzovoljna?Eto ti današnjeg svijeta,kontaš fina,a ona ti se veseli muciRuana wrote:Neka, neka bas mi je milo.Zagorka wrote:....da sam umorna ko keruša...........čitav Boziji dan obigravam neke salone namjestaja,zavjesa i tepiha,a to uopće ne želim....mijenjam namjestaj koji zapravo i ne zelim zamijeniti.......stvarno je nesto krenulo naopako u mojoj glavi,kad sam dopustila da me se uvuce u tu cijelu ideju,iako sam se trudila da drzim ruke dalje od toga....ne mijenja mi se,pa me zaboli....na kraju učestvujem...a saloni smrde...vrijeme hladno...sva izmrcvarena...u glavi cifre i modeli...fuj...i sad ako kazem da mi nije jasno čemu sva ova zajebancija kad sam mogla udobno sjediti i na ovom namjestaju i gledati dobri stari tv,svijet će reći da nisam normalna....mjere,boje,ovo,ono
- Zagorka

Od riječi salon počinjem se češatiRuana wrote:Ima na Zegulji dobar salon.Zagorka wrote:Milo joj što sam ja smoždena i mrzovoljna?Eto ti današnjeg svijeta,kontaš fina,a ona ti se veseli muciRuana wrote:Neka, neka bas mi je milo.Zagorka wrote:....da sam umorna ko keruša...........čitav Boziji dan obigravam neke salone namjestaja,zavjesa i tepiha,a to uopće ne želim....mijenjam namjestaj koji zapravo i ne zelim zamijeniti.......stvarno je nesto krenulo naopako u mojoj glavi,kad sam dopustila da me se uvuce u tu cijelu ideju,iako sam se trudila da drzim ruke dalje od toga....ne mijenja mi se,pa me zaboli....na kraju učestvujem...a saloni smrde...vrijeme hladno...sva izmrcvarena...u glavi cifre i modeli...fuj...i sad ako kazem da mi nije jasno čemu sva ova zajebancija kad sam mogla udobno sjediti i na ovom namjestaju i gledati dobri stari tv,svijet će reći da nisam normalna....mjere,boje,ovo,ono
Ni meni ovo nije jasno. Prije dvije godine kad su moji rodielji renovirali kuću "ratovala" sam sa njima zbog nepotrebnog mijenjanja stvari koje uopšte niti su stare niti dotrajaleZagorka wrote:Od riječi salon počinjem se češati![]()
......bez zeze,šta je sa svijetom i mijenjanjem stvari koje su sasvim ok?
Po meni najgluplje potrošen novac
"Jer, bez imalo sumnje, drvo za moj tabut raste. I platno posmrtno, moje, neko negdje tka... "
- Zagorka

Ja mislila boriti se,pa odustala,znam da bi dobila bitku,ali ne i rat,i da bi kad-tad probijajući mi mozak izvrludao svoje,pa kontam da nam uštedim živaca,ili sad ili za pola godine,mijenjaj brate,koliko god svijeta obiđeš,balkan valjda teče kroz veneIdeja wrote:Ni meni ovo nije jasno. Prije dvije godine kad su moji rodielji renovirali kuću "ratovala" sam sa njima zbog nepotrebnog mijenjanja stvari koje uopšte niti su stare niti dotrajaleZagorka wrote:Od riječi salon počinjem se češati![]()
......bez zeze,šta je sa svijetom i mijenjanjem stvari koje su sasvim ok?
Po meni najgluplje potrošen novac
Pretpostavljam da su i tvoji zamijenili,i da si džaba ratovala?
Velim,po meni najgluplje potrošen novac....ali on ga je zaradio,pa ako mu nije žao,zaboli me....s mog računa ne ide za te budaleštine ni cent(kad je to u pitanju,nisu zajedničke
Naravno da sam uzalud ratovala i usput proglašena jako staromodnom, a sestre su ih podržale tako da sam ostala usamljena. Govorila sam im da kuću sa tolikim mijenjanjem čine "hladnom" a oni su meni rekli da se previše vežem za stvari , mahhh odustala sam 
"Jer, bez imalo sumnje, drvo za moj tabut raste. I platno posmrtno, moje, neko negdje tka... "
- Zagorka

Eto tako bih i ja prošla,pa predala utakmicu odmah........takođe se vežem za stvari,to nisam glasno ni izgovorila u ovom slučaju,jer je to ljudima isto kao da govoriš da planiraš kopati tunel do Bugarske,pa te u čudu gledaju,i tupo klimajuIdeja wrote:Naravno da sam uzalud ratovala i usput proglašena jako staromodnom, a sestre su ih podržale tako da sam ostala usamljena. Govorila sam im da kuću sa tolikim mijenjanjem čine "hladnom" a oni su meni rekli da se previše vežem za stvari , mahhh odustala sam
Ehh,šta je tu je draga moja,protiv nekih stvari se jednostavno ne moze....moram samo reći da ne liči uopće na mene,da predam utakmicu bez igre,ali sam u fazi kad mi ništa od navedenog nije vrijedno sekunde jedne uzrujavanja...
Laku noc... 
Pametne žene ne savjetuju muskarce.One mu suptilno i nježno,ženski neprimjetno,nametnu ono sto žele.I OSTAVE GA U ZABLUDI DA JE ON ODLUČIO.
- Zagorka

laku noc sann,ode i zagorka,vakat je (i prošao)....sanjajte najljepše kolače,žene,muškarce,rijeke,auta,šta vas već čini sretnima....

-
dacina_curica
Ajmeeeeee sve me sad boli
11.5 milja na sabahu, ne osjetim noge 
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9873 times
- Been thanked: 11669 times
-
Ruana
Dacina okreni na plivanje, 1500 metara dva puta sedmicno i eto ti kondicije a svaki misic u pokretu.
-
dacina_curica
NisuKrokodil Behko wrote:Zar su u Americi takvi brzinomjeri na biciklima?
Ruana bih ja ali ne otvara s bazen dovoljno rano.
E dacika, dacika 
Budali možeš da oprostis, jer srlja samo u jednom pravcu i ne folira nikoga.
Foliranti su oni od kojih ti je muka...
Foliranti su oni od kojih ti je muka...