Samo da kažem.......

Dio foruma koji se ne cenzuriše

Moderator: VIP

Peggy Sue
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Status: Offline

Re: Samo da kažem.......

Post by Peggy Sue »

... da mi hormoni nisu normalni.... eto.. e sad je li PMS ili TRD ...
Image
sann
Legenda foruma
Legenda foruma
Been thanked: 12 times

Post by sann »

Naučila sam da je svaka žurba uzaludna i svaki nemir jalov; svejedno se dočeka sve, svejedno se otkrije smisao ili besmisao svega. Svejedno čovjek obiđe čitav svoj krug. Pa zašto onda tolika žurba? :cudi
Pametne žene ne savjetuju muskarce.One mu suptilno i nježno,ženski neprimjetno,nametnu ono sto žele.I OSTAVE GA U ZABLUDI DA JE ON ODLUČIO.
Ruana

Post by Ruana »

Odoh kuci.
Zagorka
Žena, majka, forumašica
Žena, majka, forumašica
Has thanked: 424 times
Been thanked: 626 times

Post by Zagorka »

....da sam umorna ko keruša..... :grana ......čitav Boziji dan obigravam neke salone namjestaja,zavjesa i tepiha,a to uopće ne želim....mijenjam namjestaj koji zapravo i ne zelim zamijeniti.......stvarno je nesto krenulo naopako u mojoj glavi,kad sam dopustila da me se uvuce u tu cijelu ideju,iako sam se trudila da drzim ruke dalje od toga....ne mijenja mi se,pa me zaboli....na kraju učestvujem...a saloni smrde...vrijeme hladno...sva izmrcvarena...u glavi cifre i modeli...fuj...i sad ako kazem da mi nije jasno čemu sva ova zajebancija kad sam mogla udobno sjediti i na ovom namjestaju i gledati dobri stari tv,svijet će reći da nisam normalna....mjere,boje,ovo,ono :grana ....što ovo ikome treba,ne kuzim......
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9873 times
Been thanked: 11669 times

Post by Krokodil Behko »

Tako je. Spužva od UNHCR-a je sasvim dovoljna. Samo nek tehnika fercera :)
Ruana

Post by Ruana »

Zagorka wrote:....da sam umorna ko keruša..... :grana ......čitav Boziji dan obigravam neke salone namjestaja,zavjesa i tepiha,a to uopće ne želim....mijenjam namjestaj koji zapravo i ne zelim zamijeniti.......stvarno je nesto krenulo naopako u mojoj glavi,kad sam dopustila da me se uvuce u tu cijelu ideju,iako sam se trudila da drzim ruke dalje od toga....ne mijenja mi se,pa me zaboli....na kraju učestvujem...a saloni smrde...vrijeme hladno...sva izmrcvarena...u glavi cifre i modeli...fuj...i sad ako kazem da mi nije jasno čemu sva ova zajebancija kad sam mogla udobno sjediti i na ovom namjestaju i gledati dobri stari tv,svijet će reći da nisam normalna....mjere,boje,ovo,ono :grana ....što ovo ikome treba,ne kuzim......
Neka, neka bas mi je milo.
Zagorka
Žena, majka, forumašica
Žena, majka, forumašica

Post by Zagorka »

Ruana wrote:
Zagorka wrote:....da sam umorna ko keruša..... :grana ......čitav Boziji dan obigravam neke salone namjestaja,zavjesa i tepiha,a to uopće ne želim....mijenjam namjestaj koji zapravo i ne zelim zamijeniti.......stvarno je nesto krenulo naopako u mojoj glavi,kad sam dopustila da me se uvuce u tu cijelu ideju,iako sam se trudila da drzim ruke dalje od toga....ne mijenja mi se,pa me zaboli....na kraju učestvujem...a saloni smrde...vrijeme hladno...sva izmrcvarena...u glavi cifre i modeli...fuj...i sad ako kazem da mi nije jasno čemu sva ova zajebancija kad sam mogla udobno sjediti i na ovom namjestaju i gledati dobri stari tv,svijet će reći da nisam normalna....mjere,boje,ovo,ono :grana ....što ovo ikome treba,ne kuzim......
Milo joj što sam ja smoždena i mrzovoljna?Eto ti današnjeg svijeta,kontaš fina,a ona ti se veseli muci :mrgud
Ruana

Post by Ruana »

Zagorka wrote:
Ruana wrote:
Milo joj što sam ja smoždena i mrzovoljna?Eto ti današnjeg svijeta,kontaš fina,a ona ti se veseli muci :mrgud
Ima na Zegulji dobar salon. :pusa
Zagorka
Žena, majka, forumašica
Žena, majka, forumašica

Post by Zagorka »

Ruana wrote:
Zagorka wrote:
Ruana wrote:
Ima na Zegulji dobar salon. :pusa
Od riječi salon počinjem se češati :ooo :help ......bez zeze,šta je sa svijetom i mijenjanjem stvari koje su sasvim ok? :cudi Po meni najgluplje potrošen novac,ali neću da se svađam oko toga,ako hoće nek uzima,zaboli me,ali sa svog računa :kafa
Ideja
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by Ideja »

Zagorka wrote:Od riječi salon počinjem se češati :ooo :help ......bez zeze,šta je sa svijetom i mijenjanjem stvari koje su sasvim ok? :cudi Po meni najgluplje potrošen novac
Ni meni ovo nije jasno. Prije dvije godine kad su moji rodielji renovirali kuću "ratovala" sam sa njima zbog nepotrebnog mijenjanja stvari koje uopšte niti su stare niti dotrajale :cudi
"Jer, bez imalo sumnje, drvo za moj tabut raste. I platno posmrtno, moje, neko negdje tka... "
Zagorka
Žena, majka, forumašica
Žena, majka, forumašica

Post by Zagorka »

Ideja wrote:
Zagorka wrote:Od riječi salon počinjem se češati :ooo :help ......bez zeze,šta je sa svijetom i mijenjanjem stvari koje su sasvim ok? :cudi Po meni najgluplje potrošen novac
Ni meni ovo nije jasno. Prije dvije godine kad su moji rodielji renovirali kuću "ratovala" sam sa njima zbog nepotrebnog mijenjanja stvari koje uopšte niti su stare niti dotrajale :cudi
Ja mislila boriti se,pa odustala,znam da bi dobila bitku,ali ne i rat,i da bi kad-tad probijajući mi mozak izvrludao svoje,pa kontam da nam uštedim živaca,ili sad ili za pola godine,mijenjaj brate,koliko god svijeta obiđeš,balkan valjda teče kroz vene :cudi
Pretpostavljam da su i tvoji zamijenili,i da si džaba ratovala?
Velim,po meni najgluplje potrošen novac....ali on ga je zaradio,pa ako mu nije žao,zaboli me....s mog računa ne ide za te budaleštine ni cent(kad je to u pitanju,nisu zajedničke :ooo ).....zaboli me koliko inča,i ostalih vragova ima tv :123
Ideja
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by Ideja »

Naravno da sam uzalud ratovala i usput proglašena jako staromodnom, a sestre su ih podržale tako da sam ostala usamljena. Govorila sam im da kuću sa tolikim mijenjanjem čine "hladnom" a oni su meni rekli da se previše vežem za stvari , mahhh odustala sam :cudi
"Jer, bez imalo sumnje, drvo za moj tabut raste. I platno posmrtno, moje, neko negdje tka... "
Zagorka
Žena, majka, forumašica
Žena, majka, forumašica

Post by Zagorka »

Ideja wrote:Naravno da sam uzalud ratovala i usput proglašena jako staromodnom, a sestre su ih podržale tako da sam ostala usamljena. Govorila sam im da kuću sa tolikim mijenjanjem čine "hladnom" a oni su meni rekli da se previše vežem za stvari , mahhh odustala sam :cudi
Eto tako bih i ja prošla,pa predala utakmicu odmah........takođe se vežem za stvari,to nisam glasno ni izgovorila u ovom slučaju,jer je to ljudima isto kao da govoriš da planiraš kopati tunel do Bugarske,pa te u čudu gledaju,i tupo klimaju :123

Ehh,šta je tu je draga moja,protiv nekih stvari se jednostavno ne moze....moram samo reći da ne liči uopće na mene,da predam utakmicu bez igre,ali sam u fazi kad mi ništa od navedenog nije vrijedno sekunde jedne uzrujavanja... :kafa
sann
Legenda foruma
Legenda foruma
Been thanked: 12 times

Post by sann »

Laku noc... :mah
Pametne žene ne savjetuju muskarce.One mu suptilno i nježno,ženski neprimjetno,nametnu ono sto žele.I OSTAVE GA U ZABLUDI DA JE ON ODLUČIO.
Zagorka
Žena, majka, forumašica
Žena, majka, forumašica

Post by Zagorka »

laku noc sann,ode i zagorka,vakat je (i prošao)....sanjajte najljepše kolače,žene,muškarce,rijeke,auta,šta vas već čini sretnima.... :mah :cvijece
dacina_curica

Post by dacina_curica »

Ajmeeeeee sve me sad boli :grana 11.5 milja na sabahu, ne osjetim noge :grana
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9873 times
Been thanked: 11669 times

Post by Krokodil Behko »

Zar su u Americi takvi brzinomjeri na biciklima? :D
Ruana

Post by Ruana »

Dacina okreni na plivanje, 1500 metara dva puta sedmicno i eto ti kondicije a svaki misic u pokretu.
dacina_curica

Post by dacina_curica »

Krokodil Behko wrote:Zar su u Americi takvi brzinomjeri na biciklima? :D
Nisu :oo ovo je kucni bic za nabijanje kondicije. :oo Vani snijeg, pa kaoo je hodza u potoku vidio necu ja svoj pepi bicikl zajahati jos koji mjesec. :(

Ruana bih ja ali ne otvara s bazen dovoljno rano. :( tek od 5 :ljut
Bahra
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Been thanked: 3 times

Post by Bahra »

E dacika, dacika :123
Budali možeš da oprostis, jer srlja samo u jednom pravcu i ne folira nikoga.
Foliranti su oni od kojih ti je muka...
Post Reply

Return to “Pričaona”