Jedino je problem ako te varala sa oženjenim likom, koji je ne može preuzeti. Mada i to se može srediti, opet uz malo kreativnosti.
Zašto žene varaju?
Moderator: spacebound
- Vjetar
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 24 times
- Status: Offline
Re: Zašto žene varaju?
Ako te žena prevari, trebaš joj oprostiti, dogovoriti se sa njom fino - da sad bude sa tim sa kojim te varala, a da ti budeš sad švaler u tom odnosu. Ne moraš se brinuti o njoj kako bi se brinuo kad ti je žena, kao švaler imaš puno manje odgovornosti i obaveza pa uz malo kreativnosti, možete imati super odnos
Jedino je problem ako te varala sa oženjenim likom, koji je ne može preuzeti. Mada i to se može srediti, opet uz malo kreativnosti.
-
Venera
- Seksologinja

- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 717 times
Oblak wrote: 25 Jan 2020, 10:30 Ako te žena prevari, trebaš joj oprostiti, dogovoriti se sa njom fino - da sad bude sa tim sa kojim te varala, a da ti budeš sad švaler u tom odnosu. Ne moraš se brinuti o njoj kako bi se brinuo kad ti je žena, kao švaler imaš puno manje odgovornosti i obaveza pa uz malo kreativnosti, možete imati super odnos![]()
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
- Vanilla
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 5118 times
- Been thanked: 6651 times
Oblak wrote: 25 Jan 2020, 10:30 Ako te žena prevari, trebaš joj oprostiti, dogovoriti se sa njom fino - da sad bude sa tim sa kojim te varala, a da ti budeš sad švaler u tom odnosu. Ne moraš se brinuti o njoj kako bi se brinuo kad ti je žena, kao švaler imaš puno manje odgovornosti i obaveza pa uz malo kreativnosti, možete imati super odnos![]()
Treba ovo na post dana hahaha.
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 626 times
A što bi se brinuo o njoj pa nije huda valjda invalidOblak wrote: 25 Jan 2020, 10:30 Ako te žena prevari, trebaš joj oprostiti, dogovoriti se sa njom fino - da sad bude sa tim sa kojim te varala, a da ti budeš sad švaler u tom odnosu. Ne moraš se brinuti o njoj kako bi se brinuo kad ti je žena, kao švaler imaš puno manje odgovornosti i obaveza pa uz malo kreativnosti, možete imati super odnos![]()
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 626 times
Ko da je paleta fanteVanilla wrote: 25 Jan 2020, 11:02Oblak wrote: 25 Jan 2020, 10:30 Ako te žena prevari, trebaš joj oprostiti, dogovoriti se sa njom fino - da sad bude sa tim sa kojim te varala, a da ti budeš sad švaler u tom odnosu. Ne moraš se brinuti o njoj kako bi se brinuo kad ti je žena, kao švaler imaš puno manje odgovornosti i obaveza pa uz malo kreativnosti, možete imati super odnos![]()
Jedino je problem ako te varala sa oženjenim likom, koji je ne može preuzeti. Mada i to se može srediti, opet uz malo kreativnosti.![]()
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
-
Venera
- Seksologinja

- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 717 times
ode nam Oblak, a nije ni objasnio kako se brine o njojVanilla wrote: 25 Jan 2020, 11:02Oblak wrote: 25 Jan 2020, 10:30 Ako te žena prevari, trebaš joj oprostiti, dogovoriti se sa njom fino - da sad bude sa tim sa kojim te varala, a da ti budeš sad švaler u tom odnosu. Ne moraš se brinuti o njoj kako bi se brinuo kad ti je žena, kao švaler imaš puno manje odgovornosti i obaveza pa uz malo kreativnosti, možete imati super odnos![]()
Jedino je problem ako te varala sa oženjenim likom, koji je ne može preuzeti. Mada i to se može srediti, opet uz malo kreativnosti.![]()
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
Sad jest, a kako ce se tada zvati-ko zna
Samo sabura
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9889 times
- Been thanked: 11698 times
Ljubav dobivate od ljubavnice, a žena je ispomoć u kući

Psihijatar Jovan Marić svojim problematičnim izjavama godinama šokira, a stavovi iza kojih stoji su puni nepoštovanja i netolerancije, a poslednji, na Dan zaljubljenih, profesor je dao prednos ljubavnici, umjesto suprugi.
"Danas je dan zaljubljenih, nije dan ljubavi", počeo je profesor svoje izlaganje.
alt
"Kad sam rekao jednoj sudiji riječ "ljubavnica", ona me izgrdila: "Nemojte, profesore, pa to je ružna riječ". Ma, kako ružna riječ, to je divna riječ! Kreće od "ljubavi"! Imati ljubavnicu, znači to je ljubav u pitanju! To je korijen te riječi. A onda ide intimna prijateljica, pa švalerka... a žena je partnerka stalna, majka djece", šokirao je ponovo Marić
"Onda je žena kod osoblje u kući", dodala je voditeljica.
Međutim, ti je profesor nije zaustavio, pa je ponovo žene, odnosno supruge okrivio što su muškarci nemarni.
"Gledajte, prije smo izvodili za 8. mart žene na večere, igranke. I danas muškarci to rade, ali se napiju od muke, dok za 14. februar izađu na ista mjesta ali sa mlađim ljubavnicama", nastavio je da iznenađuje profesor.
"Vi ste opasni ženomrzac", odgovorili su mu u studiju.
"Davno sam shvatio, prihvatite ovo pravilo. Muškarcima u godinama treba priči sa poštovanjem, ženama u godinama treba prići s taktom, to je jako važno i mudro", rekao je Marić u Jutarnjem.
"Jesam li ja ovde pozvan da komentarišem o seniorima, da li se seniori zaljubljuju ili da komentarišem usamljenost kao ozbiljnu bolest. Ozbiljan je to bolest biti usamljen. Biti sam, to znaju kreativni ljudi, koji da bi pisali moraju da budu sami. Biti usamljen i sam su dva različita pojma. Stari ljudi ostaju sami i onu su usamljeni, ali se i oni zaljubljuju ", počeo je psiholog Marić.
(SB)
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
Re: Ljubav dobivate od ljubavnice, a žena je ispomoć u kući
sigurno je tako, al nisu tu zene krive... djeca i kuca su velika obaveza, jos ako radi negdje nema ona vremena ni za sta
🐽
- Hurija
- Pandora

- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1051 times
Ispada mi ova Sovinistička priča iz svih šablona pametnije bi bilo tom profesoru da suti,barem radi svoje djece
Ostalo je cutanje.
- greeneyes
- Hadžija

Da je kako ljubavnici uvaliti posao i sve te obaveze, a da hanuma uziva s coekom 
Samo sabura
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 53541 times
- Been thanked: 9531 times
Haj da to kae neki nk radnik, bilo bi razumljivo kolko tolko. Eee, i akademici pali kurcu za usi 
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

Da bog da se do vijeka ne probudio
Hurija wrote: 16 Feb 2020, 09:43 Ispada mi ova Sovinistička priča iz svih šablona pametnije bi bilo tom profesoru da suti,barem radi svoje djece
Pamtim nešto što sam nekad pročitala, a što.je prof rekao, da su hedonizam, nacizam i egoizam, pošasti suvremenog svijeta, i slažem se S tim, ali vjerujem da je tu tvrdnju modelirao po sebi samom. Inače, čovjek sa impozantnom karijerom.
Last edited by Iskra on 16 Feb 2020, 09:53, edited 1 time in total.
- greeneyes
- Hadžija

Ne valja bit' ni plaho pametan. Prolupas. Zato sam ja siguran 
Samo sabura
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Nista cojk nije slago
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- insomnia
- Rđav kurac

Naravno osim za ekipu sa foruma. Oni su i nakon sedamdeset godina braka isto zaljubljeni
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
a covjek je reko ono sto svi vec znaju al niko nece da kaze
🐽
- insomnia
- Rđav kurac

Ovo se inace moze primjeniti i na forumas’ce

- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
a msm haj ti 5 godina budi zaljubljen u jednu zenu...
🐽
- greeneyes
- Hadžija

Trebamo djegoderce zasjest' da pokusamo rijesiti ovaj problem
Samo sabura