Njega lica

Savjeti kako da izgledamo ljepše :)
Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:
Has thanked: 41242 times
Been thanked: 27953 times
Status: Offline

Re: Njega lica

Post by Rum »

Jel brijete muda sa istim pa ja
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
ElTriconi
Đulaga
Đulaga
Mood:
Has thanked: 53556 times
Been thanked: 9531 times

Post by ElTriconi »

Rum wrote: 30 Nov 2025, 09:29 Jel brijete muda sa istim pa ja
Brijem muda razlicitim, neki dan kupio drugi pa ja :D.
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio 🤗😊
ironman
sirius
sirius
Has thanked: 26097 times
Been thanked: 26729 times

Post by ironman »

Lazes :D.
Ma tema je delikatna,naravno da mora bit nov🙈
dream of spring...
ElTriconi
Đulaga
Đulaga
Mood:
Has thanked: 53556 times
Been thanked: 9531 times

Post by ElTriconi »

ironman wrote: 30 Nov 2025, 10:17 Lazes :D.
Ma tema je delikatna,naravno da mora bit nov🙈
Hajde bogati i da se obrije istim ziletom par puta sta ce bit, nije u nas koza osjetljiva ko u zena :D.
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio 🤗😊
ironman
sirius
sirius
Has thanked: 26097 times
Been thanked: 26729 times

Post by ironman »

Najbitnija je mirna ruka i ne posjec se :ooo
dream of spring...
Nora Ibsenova
Čovječje vrste kći
Čovječje vrste kći
Has thanked: 2750 times
Been thanked: 4933 times

Post by Nora Ibsenova »

Julia-Klara wrote: 29 Nov 2025, 15:07 MOj otac nikad nije vjerovao u elektricne brijace, ali otkako ga je spucao mozdani pa se par puta isjekao onim svojim klasicnim (srecon nema britvu), ja mu kupila i sad se samo elektricnim brije. Nuzda zakon mijenja, sve je stvar navike. Ponekad mu prahne pravo brijanje, pa ima rezervnih za jednokratnu, al se ddusa isjece, ne vidi.

Dosla zima, moji problemi sa kozom lica (i uopste) poceli :grana.
Sal, dzemper sa rol kragnom, kapa - od svega mi "skacu" bubuljice, one potkozne gutave, sto svrbe. Sve cisto, oprano, ali jok.

Za lice probala one serume, napokon kupila onaj sto mi je Zizi preporucila (azelainska kiselina mislim) - te potkozne mi poiskacu i svrbe.

Sad samo navece lice ocistim ruzinom vodico, jedino me ona ne iritira, ali isusi kozu. Poslije pokusanih (opet) milion krema (sto skupih, sto jeftinih), za pred spavanje sam nasla neku hidratantnu Niveinu. Dnevna zelena Eucerin Anti-rose, nju ne mijenjam.

Tijelo - katastrofa :grana tusiranje strasno isusuje kozu, ne pomazu kupke sa uljima i mlijeKima, ne pomaze mazanje tijela uljem kao prije. Sad sam pocela najmasnijom onom klasicnom tecnom krenom mazati, i ne "pobijelim" niti se pocnem perutat do sljedeceg kupanja. :ovaj ili da se pocnem kupat jednom sedmicno :grana Katastrofa! Neka, mazat cu se :D.
Za lice uzmi jojobino ulje, ono ima isti ph kao i koza, i najbolje imitira prirodni sebum koze
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
uvijek_kontra
zmajček
zmajček
Mood:
Has thanked: 5819 times
Been thanked: 5315 times

Post by uvijek_kontra »

Julia-Klara wrote: 29 Nov 2025, 15:07 MOj otac nikad nije vjerovao u elektricne brijace, ali otkako ga je spucao mozdani pa se par puta isjekao onim svojim klasicnim (srecon nema britvu), ja mu kupila i sad se samo elektricnim brije. Nuzda zakon mijenja, sve je stvar navike. Ponekad mu prahne pravo brijanje, pa ima rezervnih za jednokratnu, al se ddusa isjece, ne vidi.

Dosla zima, moji problemi sa kozom lica (i uopste) poceli :grana.
Sal, dzemper sa rol kragnom, kapa - od svega mi "skacu" bubuljice, one potkozne gutave, sto svrbe. Sve cisto, oprano, ali jok.

Za lice probala one serume, napokon kupila onaj sto mi je Zizi preporucila (azelainska kiselina mislim) - te potkozne mi poiskacu i svrbe.

Sad samo navece lice ocistim ruzinom vodico, jedino me ona ne iritira, ali isusi kozu. Poslije pokusanih (opet) milion krema (sto skupih, sto jeftinih), za pred spavanje sam nasla neku hidratantnu Niveinu. Dnevna zelena Eucerin Anti-rose, nju ne mijenjam.

Tijelo - katastrofa :grana tusiranje strasno isusuje kozu, ne pomazu kupke sa uljima i mlijeKima, ne pomaze mazanje tijela uljem kao prije. Sad sam pocela najmasnijom onom klasicnom tecnom krenom mazati, i ne "pobijelim" niti se pocnem perutat do sljedeceg kupanja. :ovaj ili da se pocnem kupat jednom sedmicno :grana Katastrofa! Neka, mazat cu se :D.
U jojobino ulje, kao sto je Nora preporucila, dodaj i ricinusovo ulje i time namazi. Jest da je masno ali mozes kasnije obrisati. Trebalo bi da se popravi i obavezno kolagen, ako ga slucajno jos ne pijes.
Svako sebe laze kako mu odgovara.
Sioux
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 1390 times
Been thanked: 1698 times

Post by Sioux »

Ovo treba da se preimenuje u Nju lica zato što se uglavnom razgovara o ženskim proizvodima..
Pogled Joca Vujičića
Nora Ibsenova
Čovječje vrste kći
Čovječje vrste kći

Post by Nora Ibsenova »

Zizo, koji su ti tretmani za lice najbolji.

Htjela bih nesto sto izjednaci ten i da sjaj i onaj plump izgled kozi
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
Nora Ibsenova
Čovječje vrste kći
Čovječje vrste kći

Post by Nora Ibsenova »

Zizi wrote: 21 Feb 2025, 19:58
Dje si Zizo, vidi pitanje gore
Zizi
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 9803 times
Been thanked: 8430 times

Post by Zizi »

Nora Ibsenova wrote: 12 Dec 2025, 10:30 Zizo, koji su ti tretmani za lice najbolji.

Jedi pihtije :oo

Pored adekvatne kozmetike, meni je temelj redovna hidžama, pored leđa i na stražnjem dijelu vrata i glave, te masaže kod indonežanki.
Da vidiš kako se lice fino zategne nakon hidžame, a i beonjače budu bjelje.
Također treba obratiti pažnju i na stanje minerala i vitamina u tijelu. Prošlo ljeto meni je bio jako nizak D, a poslije mi se bio snizio i vitamin E. Džaba sva kozmetika i tretmani, dok ih nisam dovela u normalno stanje, nije se ni koža mogla popraviti i imati kako kažeš taj plump izgled.
Nora Ibsenova
Čovječje vrste kći
Čovječje vrste kći

Post by Nora Ibsenova »

Zizi wrote: 12 Dec 2025, 23:42
Nora Ibsenova wrote: 12 Dec 2025, 10:30 Zizo, koji su ti tretmani za lice najbolji.

Pored adekvatne kozmetike, meni je temelj redovna hidžama, pored leđa i na stražnjem dijelu vrata i glave, te masaže kod indonežanki.
Također treba obratiti pažnju i na stanje minerala i vitamina u tijelu. Prošlo ljeto meni je bio jako nizak D, a poslije mi se bio snizio i vitamin E. Džaba sva kozmetika i tretmani, dok ih nisam dovela u normalno stanje, nije se ni koža mogla popraviti i imati kako kažeš taj plump izgled.
A dje ides na hidzamu i masazu, moze masaza vazda.
Zizi
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Zizi »

Nora Ibsenova wrote: 13 Dec 2025, 08:58
Zizi wrote: 12 Dec 2025, 23:42

Na masažu idem u herbal spa, a na hidžamu kod dvije doktorice, zavisi kada je koja slobodna. Ako želiš mogu ti poslati njihove kontakte u pp.
Nora Ibsenova
Čovječje vrste kći
Čovječje vrste kći

Post by Nora Ibsenova »

Zizi wrote: 13 Dec 2025, 20:48
Nora Ibsenova wrote: 13 Dec 2025, 08:58

Na masažu idem u herbal spa, a na hidžamu kod dvije doktorice, zavisi kada je koja slobodna. Ako želiš mogu ti poslati njihove kontakte u pp.
Je li privatno rade, ako da moze
Mene nesto strah hidzame
Zizi
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Zizi »

Nora Ibsenova wrote: 13 Dec 2025, 21:30
Zizi wrote: 13 Dec 2025, 20:48

Je li privatno rade, ako da moze
Mene nesto strah hidzame
Rade one privatno.
Čega te je strah u vezi nje?
Post Reply

Return to “Ljepota”