Ništa nažalost, baš lijep grad

Moderator: Krokodil Behko
Jajce je za turiste savrsen grad, al za gradjane i ne bas toliko.
Da, razumijem te, i bas mi je zao zbog podebljanog. Predivan grad, posebno jezera i mlincici.fejza wrote: 02 Aug 2024, 19:42Jajce je za turiste savrsen grad, al za gradjane i ne bas toliko.
npr.
grad je mrtav;
kad hoces da se obuces moras otici u BL (najblize);
a naprimjer gledajuci ovu drugu stranu, ja sam jedini novi "Jajcanin" koji se bavi muzikom, radi pjesme, pravi ih i sve to sam u zadnjih 10 godina,
i automatski 0% podrske od citavog grada, i na to sve ne mozes upoznati kolege iz istog grada, nema studio nit ista te je automatski sve teze.
za forum sam cuo tako sto sam jutros gledao neke dokumentarce o krimi/narko klanovima u Beogradu 90', i padne mi Ismet Bajramovic Celo na pamet i trazio po netu i bio je na ovom forumu topic o njemu sa bruku komentara.
bas tako, i na to sve je narod zatucan (kao i u citavoj Bosni i vecoj okolini).spacebound wrote: 02 Aug 2024, 19:47Da, razumijem te, i bas mi je zao zbog podebljanog. Predivan grad, posebno jezera i mlincici.fejza wrote: 02 Aug 2024, 19:42
Jajce je za turiste savrsen grad, al za gradjane i ne bas toliko.
npr.
grad je mrtav;
a naprimjer gledajuci ovu drugu stranu, ja sam jedini novi "Jajcanin" koji se bavi muzikom, radi pjesme, pravi ih i sve to sam u zadnjih 10 godina,
i automatski 0% podrske od citavog grada, i na to sve ne mozes upoznati kolege iz istog grada, nema studio nit ista te je automatski sve teze.
za forum sam cuo tako sto sam jutros gledao neke dokumentarce o krimi/narko klanovima u Beogradu 90', i padne mi Ismet Bajramovic Celo na pamet i trazio po netu i bio je na ovom forumu topic o njemu sa bruku komentara.
Ali od toga se ne zivi ( sem oni usko povezani sa turizmom). A za mladog covjeka, ako osim te prirodne ljepote, na koju se lokalci naviknu nema sta drugog ponuditi onda je sputavajuci i nazadan.
Il si Al Dino, il Jasmin Burekfejza wrote: 02 Aug 2024, 19:42Jajce je za turiste savrsen grad, al za gradjane i ne bas toliko.
npr.
grad je mrtav;
a naprimjer gledajuci ovu drugu stranu, ja sam jedini novi "Jajcanin" koji se bavi muzikom, radi pjesme, pravi ih i sve to sam (jedini u zadnjih 10+ godina, prije mene je bio moj rodjak Al Dino),
Mladiću, nemojte tako
napisao sam da sam u zadnjih desetak godina ja jedini koji je krenuo radit muziku a da je iz Jajca.
rekao sam vec da iako imam veze za svasta nesto opet imam 0% podrske od grada za bilo sta, pa i za nastup ili nesto.Fuddo wrote: 02 Aug 2024, 20:59 Ne mogu vjerovati da je nekom u Jajcu dosadno.
Ono je dzenet na zemlji.
Ne trebas nista ni radit, sam ulaznice naplacuj i dobar si.
hahahha zato kad sam vidio da vecina aktivnih korisnika ima profil preko 10/12 godina sam skontao da sam ocigledno najmladjiElTriconi wrote: 02 Aug 2024, 20:59 Ovdje ti je najvise publike safeta isovica i mehe puzica, kakvi reperi i repovanje![]()
Dobro, de metni neki snimak da cujemofejza wrote: 02 Aug 2024, 21:02rekao sam vec da iako imam veze za svasta nesto opet imam 0% podrske od grada za bilo sta, pa i za nastup ili nesto.Fuddo wrote: 02 Aug 2024, 20:59 Ne mogu vjerovati da je nekom u Jajcu dosadno.
Ono je dzenet na zemlji.
Ne trebas nista ni radit, sam ulaznice naplacuj i dobar si.
nastupi u Jajcu se dese par puta godisnje ali dolaze striktno izvodjaci kao sto npr veceras nastupa Bajaga, sutra Jala i Buba i tako.
evo tri razlicita zanra, novokompovani narodnjak, gangsta rap, i neki emotional boom bap/hiphopFuddo wrote: 02 Aug 2024, 21:08Dobro, de metni neki snimak da cujemofejza wrote: 02 Aug 2024, 21:02
rekao sam vec da iako imam veze za svasta nesto opet imam 0% podrske od grada za bilo sta, pa i za nastup ili nesto.
nastupi u Jajcu se dese par puta godisnje ali dolaze striktno izvodjaci kao sto npr veceras nastupa Bajaga, sutra Jala i Buba i tako.
e eo me jel se znamo slucajno il samo fora neka, ne kontam bas najbolje
Users browsing this forum: Shadow and 3 guests