Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
MunDZi wrote: 25 Apr 2020, 19:28
Sad me tata zove viberom i kaze dozvoljeno mu izaci napolje u ponedeljak, srijedu i petak, od 9 pa nekoliko sati.
Uhvatio me smijeh, rekoh jel to korona opasnija utorkom i cetvrtkom.
Joj ovo samo u Bosni.
Ono ko nekad kad je bilo par/nepar tablica.
Nigdje na svijetu nema gluplji zabrana nego u Srbiji i BIH..
I nema veci budala..na vlasti..
Pa dobro slazem se da nema, nako sve skupa, al na prvu i na vrijeme su mjere urodile plodom. Da nije bilo, svasta bi bilo. Gluho bilo da sam u belgiji, ovo je super. I njih zegaju i ne mogu raditi, kaznjavaju... A po 400,500 ih dnevno umre. j... ti to, broj ostade mali do sada. Neka mene ovde. Lijepa BiH.
Saudijska Arabija bi se mogla zadužiti 58 milijardi dolara zbog pada cijena nafte
Od koga se pare posudjuju ako su svi u govnima... WTF
I otkud tolike milijarde dolara ijednoj banci na svijetu da moze pokrpit USA, SA, EU probleme i jos mnoge druge, sta je pokrice za tolike milijarde koje se imaginarno odjednom nalaze u nekom bunaru
Saudijska Arabija bi se mogla zadužiti 58 milijardi dolara zbog pada cijena nafte
Od koga se pare posudjuju ako su svi u govnima... WTF
I otkud tolike milijarde dolara ijednoj banci na svijetu da moze pokrpit USA, SA, EU probleme i jos mnoge druge, sta je pokrice za tolike milijarde koje se imaginarno odjednom nalaze u nekom bunaru
Raste broj trovanja u SAD-u nakon Trumpova savjeta o ubrizgavanju izbjeljivača
RAVNATELJICA američkog Zavoda za javno zdravstvo u državi Illionis, Ngoki Ezike rekla je na današnjoj konferenciji za medije kako je došlo do značajnog porasta slučajeva trovanja u posljednja dva dana, javlja CNN.
To se pak poklapa Trumpovim savjetom o ubrizgavanju dezinficijensa kako bi se spriječio koronavirus.
Rekla je kako su trovanje prijavili ljudi koji su deterdžentima pokušavali isprati sinuse dok je jedna osoba u ustima grgljala mješavinu izbjeljivača i vodice za usta kako bi ubila virus.
“Ubrizgavanje, probavljanje i šmrkanje sredstava za čišćenje je opasno. Ne savjetujemo to, to može biti smrtonosno”, rekla je doktorica Ezike, piše CNN.
Krokodil Behko wrote: 25 Apr 2020, 23:48
Roćko, nemoj da piješ varikinu, molim te !!!
RAVNATELJICA američkog Zavoda za javno zdravstvo u državi Illionis, Ngoki Ezike rekla je na današnjoj konferenciji za medije kako je došlo do značajnog porasta slučajeva trovanja u posljednja dva dana, javlja CNN.
To se pak poklapa Trumpovim savjetom o ubrizgavanju dezinficijensa kako bi se spriječio koronavirus.
Rekla je kako su trovanje prijavili ljudi koji su deterdžentima pokušavali isprati sinuse dok je jedna osoba u ustima grgljala mješavinu izbjeljivača i vodice za usta kako bi ubila virus.
“Ubrizgavanje, probavljanje i šmrkanje sredstava za čišćenje je opasno. Ne savjetujemo to, to može biti smrtonosno”, rekla je doktorica Ezike, piše CNN.
Najtragičnije je to što ovakve ludosti političara najviše naštete upravo njihovim biračima. Ili istomišljenicima.
MM "provali rimu za notornu laž, za duboki uzdah posustalog sna, rimu za tminu, i tišinu za dno dna" MM
Ni meni nije jasno ko kome pozajmljuje..
citav svijet duzan, i opet neko nekom pozajmljuje ...
au picku materinu..
kako nas jebu ...
pa gdje su pare...koje su to banke koje imaju lovu..
ako je USA duzna...bilijarde,..
u stvari sve zemlje su duzne osim Albanije..
oni nisu duzni, ali jos uvijek jasu magarca..
animals wrote: 26 Apr 2020, 00:21
au picku materinu..
kako nas jebu ...
FEDsu
Federalnim rezervama.
Niko nema para.
Oni svima dadnu pare, bankama, drzavi, po odredjenoj kamatnoj stopi, a onda banke i drzave to proslijede dalje po vecoj kamatnoj stopi, tj, zaradjuju.
Vrijednost pokriva zlato i tomahavci.
animals wrote: 26 Apr 2020, 00:21
au picku materinu..
kako nas jebu ...
FEDsu
Federalnim rezervama.
Niko nema para.
Oni svima dadnu pare, bankama, drzavi, po odredjenoj kamatnoj stopi, a onda banke i drzave to proslijede dalje po vecoj kamatnoj stopi, tj, zaradjuju.
Et, nako plasticno.
Ma znam ja to..
drzava u drzavi..mafijasi i lopovi..
FEDsu
Federalnim rezervama.
Niko nema para.
Et, nako plasticno.
Ma znam ja to..
drzava u drzavi..mafijasi i lopovi..
Krokodil Behko wrote: 25 Apr 2020, 23:48
Roćko, nemoj da piješ varikinu, molim te !!!
Behko, ne sekiraj se ja to samo dobro izmucam u ustima i ispljunem . A i nos dobro izaperem , i onda se jos uvucem u solarni krevet i nalozim ko za burek.
Socrates wrote: 25 Apr 2020, 16:26
Al' sad ozbiljno.
Nakon posljednjih komentara, Trumpov tim ga sve više ignorise, i gledaju da raznim igricama oko njega pokušaju limitirati njegovo učešće u konferencijama za štampu.
Fox je radio ispitivanje javnog mišljenja i popularnost mu vrtoglavo opada, pogotovo među starijim ljudima, u nekoliko ključnih država.
Biden preuzima prednost u tim drzavama. Sad se navodno čitav Trumpov tim slaže da ga treba pokušati ušutkati.
Ponovo isplivale optuzbe za Bajdena starog silovatelja. A jos "mlada nada " demokratske partije Andrew Gilum dao materijala.
Nice try wrote: 25 Apr 2020, 19:00
Možda je i moglo na taj, bezbolniji način.
Naravno, gledajući iz ove perspektive.
Ipak, u onim početnim trenucima... za vrijeme najtežih trenutaka za Italiju i druge zemlje, izgledalo je još crnje i neizvjesnije.
Valjda se gledalo da se prvo sačuvaju životi...
Ali oni nisu sacuvani. Danas je barem jasno da je pomelo najugrozenije.
Nisu sačuvani.
Nijedna zemlja nije bila spremna na ovo, a i kako bi...
Ne znam, šta god da se odlučilo, nešto je moralo biti žrtvovano, ponegdje, nažalost, i ekonomija i životi ljudi i sam način života.
Nadajmo se boljem. Bar da virus nestane u nepovrat.
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."