Sačekaj iftar, pa onda ponovo pročitaj šta sam napisao.Iskra wrote: 27 Apr 2020, 12:33 Hajd reći @ini i @ mirelamu da se u Italiji i Spaniji nije desio scenarij koji jeste.
Ako ti je mrsko da čekaš, evo ti citat:
Dovoljno?
Moderator: Krokodil Behko
Sačekaj iftar, pa onda ponovo pročitaj šta sam napisao.Iskra wrote: 27 Apr 2020, 12:33 Hajd reći @ini i @ mirelamu da se u Italiji i Spaniji nije desio scenarij koji jeste.
Dovoljno?
Gdje si to pročitao? Lažeš ili zaključuješ ono što želiš?Socrates wrote: 27 Apr 2020, 12:41 Ne znaš šta se dešava ali znaš rijesiti na bolji način to što ne znaš sta se desava.
Ne kažu. Postavio sam dokaz da ne kažu.Socrates wrote: 27 Apr 2020, 13:32 Svi stručnjaci kažu da je u ovakvim slucajevima susreta sa necim novim uvijek bolje pretjerano reagirati nego nedovoljno reagirati.
Il da bude kao u Resident Evilrima wrote: 27 Apr 2020, 13:58 Hocel se ikad pojavit neki pozitivan virus barem neki da cuna poraste 10 cm.![]()
Zini da ti kazem.Fcb4ever wrote: 27 Apr 2020, 10:49U čemu je problem? Nisu referentni? Poznate su ti njihove biografije? Upoznat si sa radnim opusom?rocko wrote: 27 Apr 2020, 10:40 doktor Jamaka iz Kazahstana je utvrdio da je najbolja zastita od HIV-a pranje rosom.
Koje su tvoje kvalifikacije koje ti omogućavaju da pričaš o tim doktorima?
Ako nikog ne proglasimo mrtvi pobjedili smo smrt.Socrates wrote: 27 Apr 2020, 13:22 Ukini testiranje na bilo koju bolest i "nestace" je.
Jbmt, na kakve se debilnosti ljudi pale.![]()
tuzlak1212 wrote: 27 Apr 2020, 11:06 Kazahstan je 54. na GDP, industrijska sila mozda cak i top svjetskih razmjera
Mi smo 110. u odnosu na WorldBank, zivimo od kusura Jugoslavije
Rocko, kakva je situacija?
rocko wrote: 27 Apr 2020, 10:40
I doktor Jamaka iz Kazahstana je utvrdio da je najbolja zastita od HIV-a pranje rosom.
Ja nisam napisao da su popili varikin, nego da je mozda max 5 njih onako poluozbiljno pitalo a to su oni sto kod mene dodju 400-450 kg zive vage i gleda me u oci i kaze " daj te molim vas naredi te im da donesu ispravnu vagu , jer ja nisam tezi od 110 kg. " taki zovu i pitaju a sta misli te da ja popijem malo varikine.? Ostali se samo zezaju ,dosadno narod kod kuce.Zagorka wrote: 27 Apr 2020, 11:46 Rocko, i da je samo 5 od hiljadu popilo varikinu (kako ti kažeš, iako nagađaš procenat) ipak je velika cifra na nivou zemlje, i ne mislim samo na amerikance (eto da ti bude pri duši lakše) slične i luđe stvari su zabilježene i kod kineza, a vjerovatno još po negdje samo je većina zemalja mala za neke statistike.
Rosom i to ranom onom prvomKrokodil Behko wrote: 27 Apr 2020, 17:33rocko wrote: 27 Apr 2020, 10:40
I doktor Jamaka iz Kazahstana je utvrdio da je najbolja zastita od HIV-a pranje rosom.
Jel misliš rosom ili rošom, a ako je ovo drugo, šta je roša, jer ono prvo nemere biti tačno![]()
rocko wrote: 27 Apr 2020, 17:38Ja nisam napisao da su popili varikin, nego da je mozda max 5 njih onako poluozbiljno pitalo a to su oni sto kod mene dodju 400-450 kg zive vage i gleda me u oci i kaze " daj te molim vas naredi te im da donesu ispravnu vagu , jer ja nisam tezi od 110 kg. " taki zovu i pitaju a sta misli te da ja popijem malo varikine.? Ostali se samo zezaju ,dosadno narod kod kuce.Zagorka wrote: 27 Apr 2020, 11:46 Rocko, i da je samo 5 od hiljadu popilo varikinu (kako ti kažeš, iako nagađaš procenat) ipak je velika cifra na nivou zemlje, i ne mislim samo na amerikance (eto da ti bude pri duši lakše) slične i luđe stvari su zabilježene i kod kineza, a vjerovatno još po negdje samo je većina zemalja mala za neke statistike.
Da ti znas kolko je ljudi u USA na antipsihoticima prepises vise risperidona nego antibiotika
List Forbes piše da je Hitna pomoć u Marylandu u samo jednom danu primila više od 100 poziva sa upitima građana o tome da li je bezbjedno piti proizvode poput izbjeljivača ili varikine. Tamošnja zdravstvena agencija morala je izdati upozorenje građanima da to ne čine.
U međuvremenu, njujorški Centar za kontrolu otrovnih supstanci imao je duplo više posla sa pozivima slične prirode. 18 sati nakon Trumpovog govora, 30 osoba je zatražilo informaciju o ispijanju dezinficijenasa ili je unijelo proizvod u svoje tijelo.
Država Illinois također je prošla kroz sličnu situaciju jer tamošnje službe bilježe porast u broju poziva zbog ispijanja varikine. Jedna osoba je čak ispirana nos, odnosno sinuse, koristeći deterdžent, a druga je kombinovala varikinu i vodicu za ispiranje usta kako bi "ubila koronavirus", kazao je ljekar Ngozi Ezike za CNN.
Ma nece ti nista biti, od vakcine nema nista , jer nema nista od aktivnog imuniteta, najblize sto smo dosli bilo bi transfuzija a i to bi trajalo par sedmica do par mijeseci , ali izgleda dok je dosla do nas mutirala je 30-40 puta i nas puca druga a gdje druga to ti je i treca strain, a ova nasa americka je 240 manje opasna od one sto je u Spaniji i Italiji.
Users browsing this forum: No registered users and 11 guests