Postali su neki brend u svijetu. Izuzmu li se dvije ili tri savezne pokrajine koje su izmijenile zakon, u njemačkoj je propisano da taxi vozila moraju biti te boje.
Pedofilija
Moderator: Krokodil Behko
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
- Status: Offline
Re: Pedofilija
Zato što je vas dunjaluk tu boju auta prihvatio ko taxi boju 
Postali su neki brend u svijetu. Izuzmu li se dvije ili tri savezne pokrajine koje su izmijenile zakon, u njemačkoj je propisano da taxi vozila moraju biti te boje.
Svi mi se morete obratit
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
A ja budala pomislio da je rijec o americkoj

Kontam reko ovu Njemacku osim na balkanu vise nidje ne jebu ni dva posto

Kontam reko ovu Njemacku osim na balkanu vise nidje ne jebu ni dva posto
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
- Lavlje_srce
- Alienka

- Has thanked: 4119 times
- Been thanked: 3086 times
Sta, u Kakanj se dovukao lesinar iz B.Luke?

p.s. Vidim prijavljen mi je post. Watch out.
p.s. Vidim prijavljen mi je post. Watch out.
Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41061 times
- Been thanked: 27638 times
Hrabri Fahrudin Mešeljević za „Avaz“: Kako sam uhvatio pedofila s karanfilom
Izvjesni Saša 14-godišnju djevojčicu iz Begovog Hana preko igrice na Facebooku namamio na sastanak

ahrudin Mešeljević, vlasnik autootpada u Begovom Hanu kod Žepča jučer je savladao i uhvatio 45-godišnjeg pedofila Sašu koji je putem jedne od igirica na Facebooku 14-godišnju djevojčicu namamio na sastanak na autobuskoj stanici.
On je za portal „Avaza“ opisao kako je primjetio sumnjivog muškaraca te kako je otkrio da se radi o pedofilu.
- Ujutro oko 9. sati sam ga primjetio. Tu ja držim autootpad blizu, preko puta autobuske stanice. Primjetio sam nepoznatog muškarca kako stoji tu. Nakon desetak minuta pojavila se i djevojčica. Tu se sastali i otišli prema šumi. Mislio sam da joj je to očuh. Otišli su gore iznad mog otpada u tu šumu gdje ima jedno naselje – kaže Mešeljević.
Pratio manijaka
On nam je opisao da je istog muškarca vidio i nakon dva sata na istom mjestu.
- Ponovo sam ga vidio sa djevojčicom. Tu su se rastali na autobuskoj stanici i djevojčica je otišla prema svojoj kući u Begov Han. Oko 13 sati ponovo je došao na stanicu. Ubrzo se pojavila i djevojčica. Išli su prema Begovom Hanu i počeli su se grliti i ljubiti. Svatio sam tada da nešto nije uredu. Telefonom sam nazvao roditelje od djevojčice i obavijestio sam ih šta sam vidio. Rekao sam im da njega treba pratiti. Opet je oko 17.30 došao na autobusku stanicu. Počeo sam hodati za njim, a on je krenuo bježati. Potrčao sam i našao sam ga skrivenog iza jedne stijene. Savladao sam ga i oborio na zemlju. U ruci je držao crveni karanfil – kaže u potresnoj ispovijesti Mešeljević.

Opkolili ga
- Pozvao sam i policiju. Opkolili smo ga i nije imao kud. Sveli smo ga dole do ceste i sačekali policiju. Uspio sam napraviti jednu fotografiju gdje je on poljubio djevojčicu i to sam predao policiji. Znam da se Saša zove i da je iz Srbije došao autobusom – kaže Mešeljević.
Izvjesni Saša 14-godišnju djevojčicu iz Begovog Hana preko igrice na Facebooku namamio na sastanak
ahrudin Mešeljević, vlasnik autootpada u Begovom Hanu kod Žepča jučer je savladao i uhvatio 45-godišnjeg pedofila Sašu koji je putem jedne od igirica na Facebooku 14-godišnju djevojčicu namamio na sastanak na autobuskoj stanici.
On je za portal „Avaza“ opisao kako je primjetio sumnjivog muškaraca te kako je otkrio da se radi o pedofilu.
- Ujutro oko 9. sati sam ga primjetio. Tu ja držim autootpad blizu, preko puta autobuske stanice. Primjetio sam nepoznatog muškarca kako stoji tu. Nakon desetak minuta pojavila se i djevojčica. Tu se sastali i otišli prema šumi. Mislio sam da joj je to očuh. Otišli su gore iznad mog otpada u tu šumu gdje ima jedno naselje – kaže Mešeljević.
Pratio manijaka
On nam je opisao da je istog muškarca vidio i nakon dva sata na istom mjestu.
- Ponovo sam ga vidio sa djevojčicom. Tu su se rastali na autobuskoj stanici i djevojčica je otišla prema svojoj kući u Begov Han. Oko 13 sati ponovo je došao na stanicu. Ubrzo se pojavila i djevojčica. Išli su prema Begovom Hanu i počeli su se grliti i ljubiti. Svatio sam tada da nešto nije uredu. Telefonom sam nazvao roditelje od djevojčice i obavijestio sam ih šta sam vidio. Rekao sam im da njega treba pratiti. Opet je oko 17.30 došao na autobusku stanicu. Počeo sam hodati za njim, a on je krenuo bježati. Potrčao sam i našao sam ga skrivenog iza jedne stijene. Savladao sam ga i oborio na zemlju. U ruci je držao crveni karanfil – kaže u potresnoj ispovijesti Mešeljević.
Opkolili ga
- Pozvao sam i policiju. Opkolili smo ga i nije imao kud. Sveli smo ga dole do ceste i sačekali policiju. Uspio sam napraviti jednu fotografiju gdje je on poljubio djevojčicu i to sam predao policiji. Znam da se Saša zove i da je iz Srbije došao autobusom – kaže Mešeljević.
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
- insomnia
- Rđav kurac

Njoj 14 godina rekla rositeljima ide u dzamiju i otisla na sastanak sa 45-snjim cojkom. Aferim
- insomnia
- Rđav kurac

Kme, kme. Eno mores se u Srbiji prijaviti za bocu. Ne traze cak ni da se vratis pradedovskoj veri
- bosnjakinja
- Inventar foruma

- Has thanked: 225 times
- Been thanked: 359 times
insomnia wrote: 08 Mar 2021, 14:21 Njoj 14 godina rekla rositeljima ide u dzamiju i otisla na sastanak sa 45-snjim cojkom. Aferim
"idem u dzamiju" a ono u kurvaluk,ne cujem prvi put.Tako se kod moje nene u komsiluku zena pravdala muzu svako vecer ode na aksam namaz ,,i jedne noci se nije vratila...sutradan ujutro je nasli mrtvu zajedno s ljubavnikom u autu,mrtvi i ona i on,valjda se ugusili sta li ....koja je to prica bila,desilo se ima 20 godina
- Hurija
- Pandora

- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1051 times
Ostalo je cutanje.
- insomnia
- Rđav kurac

Bome nema ni silovanja ma koliko portali pjenili
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9959 times
- Been thanked: 16761 times
Kako se kvalifikuje kad je u pitanju dijete njenog uzrasta?
Ja se godinama po forumima borim i objasnjavam da pedofile seksualno privlace nerazvijena djecija tijela i da onaj koji voli izuzetno mlade djevojke nije pedofil jer one vec imaju vidljive sekundarne polne karakteristike. To opet ne znaci da gadu ne treba razbit nos.
Ja se godinama po forumima borim i objasnjavam da pedofile seksualno privlace nerazvijena djecija tijela i da onaj koji voli izuzetno mlade djevojke nije pedofil jer one vec imaju vidljive sekundarne polne karakteristike. To opet ne znaci da gadu ne treba razbit nos.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Hurija
- Pandora

- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1051 times
Djete do 14 godina ne može pravilno da rasuđujuje . Za spomenuto KD-o uzimaju se izjave od djeteta gdje se vrše audio i video snimanja i uključuje se obavezno socijalna služba i psiholog .
Ostalo je cutanje.
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41061 times
- Been thanked: 27638 times
Užas: Pedofil s karanfilom je silovao djevojčicu iz Begovog Hana, u Srbiji je poznat po napadima na djecu
Protiv monstruma je otvoren predmet broj (T040KT004483821), a prema zvaničnim informacijama iz Tužilaštva ZDK on se sumnjiči za krivično djelo spolni odnos s djetetom u vezi sa krivičnim djelom silovanje

Saša S. 45-godišnji pedofil iz Srbije kojeg je prekjučer uhvatio hrabri Fahrudin Mešeljević, vlasnik lokalnog autootpada u Begovom Hanu kraj Žepča uspio je silovati 14-godišnju djevojčicu koju je namamio na susret putem jedne od igrica na Facebooku, za „Avaz“ je potvrđeno iz Tužilaštva ZDK.
Protiv monstruma je otvoren predmet broj (T040KT004483821), a prema zvaničnim informacijama iz Tužilaštva ZDK on se sumnjiči za krivično djelo spolni odnos s djetetom u vezi sa krivičnim djelom silovanje.
On je danas sproveden u prostorije Tužilaštva ZDK gdje je ispitan i predložen mu je pritvor. Bit će odveden i pred sudiju za prethodni postupak Kantonalnog suda u Zenici koji će odlučiti o određivanju pritvora.
Kako je sam izjavio na saslušanju osumnjičeni je i ranije osuđivan. Prema nezvaničnim saznanjima u Srbiji je poznat po napadima na djecu.
Hrabri mještani Begovog Hana kod Žepča danas su uhvatili pedofila koji je pokušao silovati 14- godišnju djevojčicu.
Pedofil je u Žepče iz Srbije došao autobusom gdje ga je na stanici čekala djevojčica.
Kada je uhvaćen u ruci je imao crveni karanfil. Kada je Mešeljević vidio kako grli i ljubi djevojčicu pozvao je njene roditelje. Pedofil mu je pokušao pobjeći ali ga je Mešeljević pronašao u šumi skrivenog iza jedne stijene. Savladao ga je i oborio na zemlju. Ubrzo su stigli i drugi mještani koji su ga opkolili i zadržali ga do dolaska policije. Monstrum je u momentu hvatanja u ruci imao crveni karanfil.
Protiv monstruma je otvoren predmet broj (T040KT004483821), a prema zvaničnim informacijama iz Tužilaštva ZDK on se sumnjiči za krivično djelo spolni odnos s djetetom u vezi sa krivičnim djelom silovanje
Saša S. 45-godišnji pedofil iz Srbije kojeg je prekjučer uhvatio hrabri Fahrudin Mešeljević, vlasnik lokalnog autootpada u Begovom Hanu kraj Žepča uspio je silovati 14-godišnju djevojčicu koju je namamio na susret putem jedne od igrica na Facebooku, za „Avaz“ je potvrđeno iz Tužilaštva ZDK.
Protiv monstruma je otvoren predmet broj (T040KT004483821), a prema zvaničnim informacijama iz Tužilaštva ZDK on se sumnjiči za krivično djelo spolni odnos s djetetom u vezi sa krivičnim djelom silovanje.
On je danas sproveden u prostorije Tužilaštva ZDK gdje je ispitan i predložen mu je pritvor. Bit će odveden i pred sudiju za prethodni postupak Kantonalnog suda u Zenici koji će odlučiti o određivanju pritvora.
Kako je sam izjavio na saslušanju osumnjičeni je i ranije osuđivan. Prema nezvaničnim saznanjima u Srbiji je poznat po napadima na djecu.
Hrabri mještani Begovog Hana kod Žepča danas su uhvatili pedofila koji je pokušao silovati 14- godišnju djevojčicu.
Pedofil je u Žepče iz Srbije došao autobusom gdje ga je na stanici čekala djevojčica.
Kada je uhvaćen u ruci je imao crveni karanfil. Kada je Mešeljević vidio kako grli i ljubi djevojčicu pozvao je njene roditelje. Pedofil mu je pokušao pobjeći ali ga je Mešeljević pronašao u šumi skrivenog iza jedne stijene. Savladao ga je i oborio na zemlju. Ubrzo su stigli i drugi mještani koji su ga opkolili i zadržali ga do dolaska policije. Monstrum je u momentu hvatanja u ruci imao crveni karanfil.
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 52035 times
- Been thanked: 9246 times
Sto nemamo kakvu kaznu teskog rada za zatvorenike koje je nemoguce rehabilitovati, heknes ga na tezak rad i bila 
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

Da bog da se do vijeka ne probudio
- lilith1
- Inventar foruma

- Has thanked: 509 times
- Been thanked: 1869 times
Ma što nemamo smrtnu kaznu za ovakve.
To nama treba..
To je iz srbije došlo da nju u zepcu nađe
A i roditelji malo nek kontrolisu tu djecu koja su nezrela još..
Te drustvene mreze i profili su rano brate za njene godine
To nama treba..
You got to know when to hold 'em, know when to fold 'em
Know when to walk away and know when to run
You never count your money when you're sittin' at the table
There'll be time enough for countin' when the dealing's done
- Zanki
- saudade

- Has thanked: 27652 times
- Been thanked: 31641 times
ma di ce kontrolisati dicu, nedoboglilith1 wrote: 09 Mar 2021, 16:24 Ma što nemamo smrtnu kaznu za ovakve.
To nama treba..
Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.
- lilith1
- Inventar foruma

- Has thanked: 509 times
- Been thanked: 1869 times
Oduzimaju im prava i ne treba oni svoju djecu kontrolisati kakviZanki wrote: 09 Mar 2021, 16:26ma di ce kontrolisati dicu, nedoboglilith1 wrote: 09 Mar 2021, 16:24 Ma što nemamo smrtnu kaznu za ovakve.
To nama treba..
Tu moja zankii roditelji grijese misle njihovo dijete je dobro ma dusa od dijeteta..i mozda jeste ali ima onih starijih koji nisu tako dobri . Ne kontorlise se to radi dijeteta jer mu ne vjerujes nego radi ovakvih manijakaa
Skontala si ti odmah sta sam htjela reci
You got to know when to hold 'em, know when to fold 'em
- Zanki
- saudade

- Has thanked: 27652 times
- Been thanked: 31641 times
Dobro je, malo si elaborirala nekalilith1 wrote: 09 Mar 2021, 16:29Oduzimaju im prava i ne treba oni svoju djecu kontrolisati kakvi![]()
Tu moja zankii roditelji grijese misle njihovo dijete je dobro ma dusa od dijeteta..i mozda jeste ali ima onih starijih koji nisu tako dobri . Ne kontorlise se to radi dijeteta jer mu ne vjerujes nego radi ovakvih manijakaa
Skontala si ti odmah sta sam htjela reci![]()
Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.
- insomnia
- Rđav kurac

Zivo me zanima kako su oni ovo uspjeli okvalifikovati ko silovanje