Moderator: VIP
Veca wrote: 29 Jan 2025, 21:59 opet, danas...ima hefta kako izbjegavam kone, ne pustam ih u stan, izasla iz njihove grupe, zakljucala sam se u stan, i ne disem...jutros zvoni na vratima, ustanem da vidim ko je, kad ova jedna od njih, ona je jako malena,sitna, a kad je vidim, k'o da sunce iz nje izbija, djevojcica, bozija...ja bajagi hladna, a ona hop, kraj mene, i uvuce se u stan, tek kad je usla pita, mogu limores, reko........dosla da me pozove na zadnji, 80-ti, rodjendan-rekoh, nemoj sviju ti, ja necu-zena podje plakati-molim te, molim te i molim te
tak' i ja s njom u plac, izljubile se jeno 10x i, prijeba me
![]()
![]()
Veca wrote: 29 Jan 2025, 21:59 opet, danas...ima hefta kako izbjegavam kone, ne pustam ih u stan, izasla iz njihove grupe, zakljucala sam se u stan, i ne disem...jutros zvoni na vratima, ustanem da vidim ko je, kad ova jedna od njih, ona je jako malena,sitna, a kad je vidim, k'o da sunce iz nje izbija, djevojcica, bozija...ja bajagi hladna, a ona hop, kraj mene, i uvuce se u stan, tek kad je usla pita, mogu limores, reko........dosla da me pozove na zadnji, 80-ti, rodjendan-rekoh, nemoj sviju ti, ja necu-zena podje plakati-molim te, molim te i molim te
![]()
![]()
Shadow wrote: 31 Jan 2025, 13:51Veca wrote: 29 Jan 2025, 21:59 opet, danas...ima hefta kako izbjegavam kone, ne pustam ih u stan, izasla iz njihove grupe, zakljucala sam se u stan, i ne disem...jutros zvoni na vratima, ustanem da vidim ko je, kad ova jedna od njih, ona je jako malena,sitna, a kad je vidim, k'o da sunce iz nje izbija, djevojcica, bozija...ja bajagi hladna, a ona hop, kraj mene, i uvuce se u stan, tek kad je usla pita, mogu limores, reko........dosla da me pozove na zadnji, 80-ti, rodjendan-rekoh, nemoj sviju ti, ja necu-zena podje plakati-molim te, molim te i molim te
![]()
![]()
![]()
To ti plakala jer je rekla da joj je zadnji?
Je li tata loše ili je umro? Ako je ovo drugo, a nadam se da nije, onda primi moje iskreno saučešće, Majo.
Users browsing this forum: Veca and 5 guests