Idem qrac. Sta ti je to, necu.

Moderator: VIP
Idem qrac. Sta ti je to, necu.
I ovdje traje po 2-3 sedmice, onaj "komplikovaniji" i duze
Imal ikakva obuka ili nesto da nije dosadno?
Nema nista kada je sve od kuce zbog COVID
Sta radis pa ti treba.cpr i prva pomoc?Mon wrote: 04 Oct 2021, 20:21Nema nista kada je sve od kuce zbog COVID
Jedino je bio prosle sedmice CPR i Prva Pomoc, super bilo...davala sam CPR dummy-iju ...smijala se do plakanja....moja prijateljica Portorikanka koju cesto spominjem je bila u elementu. Pita instruktor sta prvo da se radi ako je u pitanju opekotina, kaze ona nadjes puter pa na opekotinu. Udari se on preko lica ovako, kaze ne, sta drugo..a ona ce ti: nadjes margarin
![]()
plakala od smijeha.
Electrical Engineer/Project ManagerElTriconi wrote: 04 Oct 2021, 20:23Sta radis pa ti treba.cpr i prva pomoc?Mon wrote: 04 Oct 2021, 20:21
Nema nista kada je sve od kuce zbog COVID
Jedino je bio prosle sedmice CPR i Prva Pomoc, super bilo...davala sam CPR dummy-iju ...smijala se do plakanja....moja prijateljica Portorikanka koju cesto spominjem je bila u elementu. Pita instruktor sta prvo da se radi ako je u pitanju opekotina, kaze ona nadjes puter pa na opekotinu. Udari se on preko lica ovako, kaze ne, sta drugo..a ona ce ti: nadjes margarin
![]()
plakala od smijeha.
![]()
Konto sam nesto u vezi medicine, kontam cuj kae margarina stavit
Ma cuti, toj zeni Nobelovu treba dati. Nikada, a znamo se sa college-a, nikada ta nije bila ozbiljna (na poslu ponekada
Aha amin
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests