Moderators: spacebound, Duminjo
Mora da je sa nasih prostora dok je sve na njoj lepo i prirodno....Krokodil Behko wrote:I tata bi sine
Moguće. U tome je bit ljepote danas. Ove "plastične" nisu zanimljive.radeta62 wrote:Mora da je sa nasih prostora dok je sve na njoj lepo i prirodno....Krokodil Behko wrote:I tata bi sine
Dosadilo mi slusati na tv-u svi se hvale da imamo prirodna bogastva i resurse a niko nece da kaze da su nam zene i devojke najvece bogastvo.Krokodil Behko wrote:Moguće. U tome je bit ljepote danas. Ove "plastične" nisu zanimljive.radeta62 wrote:Mora da je sa nasih prostora dok je sve na njoj lepo i prirodno....Krokodil Behko wrote:I tata bi sine
Ženska iznad, komplet je prirodna. Ama kakav tata, zbog nje digao bi se i pradjedu
To su prirodni resursi koji nas iskorištavaju i na kraju otvore temuradeta62 wrote:Dosadilo mi slusati na tv-u svi se hvale da imamo prirodna bogastva i resurse a niko nece da kaze da su nam zene i devojke najvece bogastvo.Krokodil Behko wrote:Moguće. U tome je bit ljepote danas. Ove "plastične" nisu zanimljive.radeta62 wrote:Mora da je sa nasih prostora dok je sve na njoj lepo i prirodno....Krokodil Behko wrote:I tata bi sine
Ženska iznad, komplet je prirodna. Ama kakav tata, zbog nje digao bi se i pradjedu
A ova...gospođa Brams wrote:To vam je Kelly Brook, Britanka.
Model je, i teško je naći u tom poslu potpuno prirodne djevojke i žene, za nju mi se čini da nije ništa operirala.
Inače, ja ovako kad gledam žene oko sebe, rijetko kad naiđem na neku koja baš zrači prirodnom ljepotom i seksipilom. Istina da možda plastične operacije nisu toliko raširene kod nas, iako ima i toga, ali zato vidim jako puno teške šminke, nacrtanih obrva, push up grudnjaka i stiliziranih frizura. Lijepo je vidjeti ženu bez šminke (ili bez puno šminke), obučenu opušteno (ne zapušteno) i jednostavne frizure, onako samo počešljane ili zavezane u rep. Žena koja takva izgleda kao komad, to je prirodna ljepota. A nekako slabo to viđam
Nemora biti fotosop moze i ovakogospođa Brams wrote:Ajde ne izgleda previše fotošopirano, ali tim profesionalnim slikama ne vjerujem ni malo, svašta se tu da napravit i popravit