Predložio sam več...komunist wrote:Ja bi da se ovaj Meho ponovo banira [emoji14] Vidite samo kako preti, nista od proslog puta naucio nije[emoji1]
Tako mi i treba kad se družim sa vama...
Moderator: Krokodil Behko
Predložio sam več...komunist wrote:Ja bi da se ovaj Meho ponovo banira [emoji14] Vidite samo kako preti, nista od proslog puta naucio nije[emoji1]

Ne kukaj, gde ces naci bolje drustvo i vece budaletine od nasmehaning wrote:Predložio sam več...komunist wrote:Ja bi da se ovaj Meho ponovo banira [emoji14] Vidite samo kako preti, nista od proslog puta naucio nije[emoji1]![]()
Sa pola komentara se moram svakako slagati...komunist wrote:Ne kukaj, gde ces naci bolje drustvo i vece budaletine od nasmehaning wrote:Predložio sam več...komunist wrote:Ja bi da se ovaj Meho ponovo banira [emoji14] Vidite samo kako preti, nista od proslog puta naucio nije[emoji1]![]()
Moram te zahvatiti za konvektor prije nego što kod Jodlera pobjegneš...komunist wrote:Sigurno ova polovina sto se tice drustvs

Pa ako pobjegnem i necu moci, sredicu drugog majstora na moj racun, ne brini nistamehaning wrote:Moram te zahvatiti za konvektor prije nego što kod Jodlera pobjegneš...komunist wrote:Sigurno ova polovina sto se tice drustvs![]()
Mada bi ja do prolječa počekao...
Ne može...komunist wrote:Pa ako pobjegnem i necu moci, sredicu drugog majstora na moj racun, ne brini nistamehaning wrote:Moram te zahvatiti za konvektor prije nego što kod Jodlera pobjegneš...komunist wrote:Sigurno ova polovina sto se tice drustvs![]()
Mada bi ja do prolječa počekao...

Nego, kakve ste to pizdarije radili po forumu, da su nas tako zavoljeli...komunist wrote:Dobro onda uzimam godisnji i dolazim a i male su sanse da se zaposlim u osterajhu
Sve forumašice zavolele mene i sad furumaši ljubomorni pa ne vole mene i normalno ni vas dvojicumehaning wrote:Nego, kakve ste to pizdarije radili po forumu, da su nas tako zavoljeli...komunist wrote:Dobro onda uzimam godisnji i dolazim a i male su sanse da se zaposlim u osterajhu
Šefica te vidim, baš ono posebno voli...Nole wrote:Sve forumašice zavolele mene i sad furumaši ljubomorni pa ne vole mene i normalno ni vas dvojicumehaning wrote:Nego, kakve ste to pizdarije radili po forumu, da su nas tako zavoljeli...komunist wrote:Dobro onda uzimam godisnji i dolazim a i male su sanse da se zaposlim u osterajhu
Ma otkačio sam je preko pp pa sad ljutamehaning wrote:Šefica te vidim, baš ono posebno voli...Nole wrote:Sve forumašice zavolele mene i sad furumaši ljubomorni pa ne vole mene i normalno ni vas dvojicumehaning wrote:Nego, kakve ste to pizdarije radili po forumu, da su nas tako zavoljeli...komunist wrote:Dobro onda uzimam godisnji i dolazim a i male su sanse da se zaposlim u osterajhu
Jooooj ozdravi nam što preSPINERKA wrote:aj ,jedva tipkam --slomila sam desnu ruku![]()
-zar ti nisi negdje na selu
--ovo zene u mojim godinama ne rade----Nole wrote:Jooooj ozdravi nam što preSPINERKA wrote:aj ,jedva tipkam --slomila sam desnu ruku![]()
-zar ti nisi negdje na selu![]()
Nisam sami žena i ja kući pa nigde nisam otišao.
Kako si ruku slomila?