Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
uvijek_kontra wrote: 13 May 2019, 12:30
Ne moras ti njega volit al ispostuj datume!!
Salim se naravno. Volim ja novembar, al nikako rodjendane i sve sto nose sa sobom. A bas si nasla kad ces da postis. Pripazi malo, dosta ti briga i ovako.
Ja sam okej. Stigao tata pa ja sretna, druzimo se malo pa onda vjerovatno Amerika opet. A ostalo sve po starom.
uvijek_kontra wrote: 13 May 2019, 12:30
Ne moras ti njega volit al ispostuj datume!!
Salim se naravno. Volim ja novembar, al nikako rodjendane i sve sto nose sa sobom. A bas si nasla kad ces da postis. Pripazi malo, dosta ti briga i ovako.
Ja sam okej. Stigao tata pa ja sretna, druzimo se malo pa onda vjerovatno Amerika opet. A ostalo sve po starom.
Mogu mislit srece kod vas sada Jeste svi na okupu?
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
uvijek_kontra wrote: 13 May 2019, 12:40
Nismo. Mama i dalje u Bosni. Trebala bi da se vrati prije no sto ode. Imala neke papire za sredjivat, a Bosna ko Bosna. Nista na datum i na vrijeme.
A najmladji ce sa snajkom doci krajem mjeseca.
Nova snajka
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Pa ja nisam rekla da sam prezadovoljna s njom, vec situacijom u kojoj se moj najmladji brat nalazi. Vidim dobre i pozitivne promjene na njemu i to me raduje.
Ja se ne salim. Poslije onog zmaja sa kojim je prije hodao, ovo mi dodje kao xmas, al ranije.
Poput nekog starog kopača zlata, moraš se pomiriti s time da trebaš iskopati mnogo pijeska iz kojeg ćeš poslije strpljivo isprati nekoliko sićušnih komadića zlata
Poput nekog starog kopača zlata, moraš se pomiriti s time da trebaš iskopati mnogo pijeska iz kojeg ćeš poslije strpljivo isprati nekoliko sićušnih komadića zlata