Cestitam
Odakle strpljenje za Wengera?
Psujes li mu sta i kako se suzdrzavas?

Cestitam
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Ja sam fino, civilizovano stvorenje i ne psujem ni za vreme utakmica čak (možda nekad samo kad udarim mali prst na noziUsername wrote: 29 Aug 2017, 07:22Cestitam
Odakle strpljenje za Wengera?
Psujes li mu sta i kako se suzdrzavas?
storm wrote: 29 Aug 2017, 07:25 Ja sam bio uvjeren, da smo mi dinamovci najveci mazohisti u svijetu nogometa....
Neeeee...ima i vecih pacijenata![]()

Kontam staviti sljedeći krug u ponudu kadionice arsenal - chelsea.... nekad je to bio derbi, kako sad da vam toliki zicer namjestimSocrates wrote: 10 Sep 2017, 07:36 Eriksen održao čas fudbala na Goodisonu.Kane dao 100-ti gol za Tottenham u manje utakmica nego sto je Henry to uradio za Arsenal.
United je jučer pokazao slabosti u odbrani, pogotovo u prekidima, al' opet su trebali pobjediti - dominirali su čitavu utakmicu. Mislim da je Valencia slaba tacka tima, godine ga stigle i ima problema sa motivacijom. A i ne vjerujem da Mourinho može igrati 4-3-3 konstantno. Matic je djelovao na momente izgubljeno u takvoj formaciji. Ova utakmica je Mourinhu ostavila zagonetku da riješi.
De Bruyne je održao čas fudbala na Etihadu, ali tek nakon isključenja. Dušmani odigrali solidno u derbiju začelja tabele .protiv tima koji djeluje izgubljeno i vjerovatno ide prema ispadanju.
Sljedeće kolo Chelsea - Arsenal.Ne mogu nikako navijati za apsurdni tim sa Emirata, a odgovaralo bi kada bi barem bod uzeli na Stamford Bridge. Tako da im ipak zelim da izgube 84:1. Arsene strik i u svlačionicu da se objesi u 68 minutu kod rezultata 63:0 za Chelsea. A onda Emirate prekopati i upotrijebiti za uzgoj marihuane.
Mi igramo u gostima na Wembliju protiv Swansea.![]()